HomeманикюрАкрилни нокти

Акрилни нокти

5760cca7d665e86bf2b9ff00a488cb24 - Акрилни нокти

Мислите ли, че мъжете на първо място при среща с момиче обръщат внимание? В неговите ръце, защото разклащане ръце-това е първият орган за контакт, започнете комуникацията. Важно е да създадете добро първо впечатление, и ако природата не е надарила със своите дълги и здрави ногтевые плоча, идва на помощ на акрилни нокти. Какво е акрил и като изграждане на нокти, нека да разберем.

Видове нокти

Благодарение на напредъка, развитието на сега, има много да избирате дизайн за всеки вкус и богатство, материали, или минимално да нарани или дори неутрален ефект на ноктите, различни видове разширения.

5760cca7d665e86bf2b9ff00a488cb24 - Акрилни нокти

Акрилни нокти

Има два варианта на изкуствени нокти: гел и акрил. Но вторият има неоспорими предимства:

Силата. Изкуствени акрилни нокти почти неуязвими, благодарение на факта, че въпреки худобу, трайни, тъй като зъбните пломби, гел трябва да бъдат коригирани в средно 1-2 пъти в месеца.Акрил изглежда по-естествено. Технология за създаване на ноктите или шаблона е толкова съвършена, че те изглеждат много естествено, благодарение на своите тънкости. Тези, които някога е правил за себе си гел на ноктите, знаят всички изкушения на лечение. Акрилни бои-това е много гъвкав полимер, който по никакъв начин не вреди на структурата на естествена плоча.

Начини за акрилни нокти

Такова чудо на ноктите може да се направи по два начина:

    Образи, Типове.

Акрилни натрупване на модела включва оформяне на ноктите с помощта на специален гъвкави форми, които се изхвърлят след това. Съвети , оставени в чинии, а отгоре се покрива от полимер.

Варианти за дизайн: изграждане на акрил аквариум и френски ноктите

Дизайн обмислени предварително. През пролетта на тази година, тенденцията на изграждане на стил на Аквариума. Този вариант на дизайн ноктите да реализират в живота си дори един старт на един craftswoman в къщата.

caf9e08fd9b433d134ef2b8c9087f3ad - Акрилни нокти

За начало ще подготвим ръцете си, трябва да направите подхранващи маски за ръце, които овлажняват кожата и я прави кадифена, както и за укрепване и защита на ноктите. Да започне да работи. Можете да използвате ноу-хауliquid съвети, но можете да изпитан, обикновен. Ноктите преди процедурата обезмаслени, ципа малко избута на земята, пила за нокти, за нокти, за леко облекчаване на гланцов блясък. Форма на сместа, но така, че краищата на нокътя безплатно. Внимателно, с помощта на специални инструменти, се прилагат бисерный полимер. Акрил на първо място трябва да се добави в мономер и захар, защото това е необходимо за неговото втвърдяване.

Изваят фигура, вие можете да направите това в традиционна овална форма листенце, и можете да експериментирате малко, и да се създаде изключително творение. Затворете формата и се поръсва с безцветна пудра. Прикручиваем всички горните форми и на време да напусне, докато не се втвърди. След това ноктите се обработват довършителни инструмент полски. Направи маникюр. Точно така изглежда акрилни удължаване на ноктите на краката си, но се нуждаят от педикюр и специално оборудване.

29958e7c3b38cadacc07f5b6e88763a5 - Акрилни нокти

На френски е по-лесно да се създаде. Това е добре можете да направите, както в салона, така и самостоятелно. Подпиливать ноктите до необходимото ниво и ги крепим на типсы или шаблони. Височината на закрепване се изчислява въз основа на необходимата дължина-бяло край. Сега като аквариум, пригответе дръжката и се прилага полимер. С помощта на бяла боя (или друг, по избор), да се създаде френски шик. Оставете да се втвърди. Тази технология е изключително лесен, и ако работата на висококачествени изкуствени нокти от естествени, не могат да се разграничат.

Малки тайни за акрилни нокти

Това е много труден и отговорен процес, преди да започнете, трябва да се подготвят всички повърхността на ръка. Нокътната плоча, трябва да бъдат лекувани създател на Бонд – професионален помощник капитана за маникюр. Няколко дни преди процедурата за проверка на алергични реакции на необходими материали: потни ръце, това дали е покрита с набъбнали и червени петна. Ако отговорът е да, тогава трябва да се замени акрилни натрупване натрупване на гел, например, набор от Лина – много мек и достъпен начин за нокти.

Материали по-добре да се купуват от реномирани производители, преди това да се запознаете с продуктите, ширина на диапазона. Ами, ако можете да намерите отзиви за тях в интернет. Също така не забравяйте да проверите, колко система.

За премахване на полимер на ноктите използвайте само специална течност. В никакъв случай не otlamyvanie на ръка и не използва концентриран ацетон. Моля, обърнете внимание, смес от полимер и мономер, много активен и може да започне химичната реакция.

Ако след отстраняване на акрил върху собствените си ноктите стават по-меки и чувствителни, трябва да се проведе комплекс от мерки за укрепване. Един от полезните методи е Запечатване на ноктите на кола маска.

Акрилни натрупване: една муха в меда за нокти

73546c39d33e8e742199c565c5ceff3c - Акрилни нокти

Дори ако декларацията е била напълно разбрана и наблюдавана, за всички материали, качествени и тествани, от някои неща не могат да се предпазят. Недостатъците на акрил капацитет:

Неприятна миризма по време на процедурата. Преминава бързо, след като процесът приключи. Това е много вредно за псориазис на ноктите и други гъбични заболявания. Само пролечитесь първо. С дълготраен ефект капацитет за нокти непредвидим. Под акрилна плоча не диша и не получава необходими за растежа вещества.У Дома тази процедура може да се извършва само под контрола на специалист или след преминаване през специални курсове.В случай на възникване на алергични реакции спешно нужда от професионална помощ! Не чакайте, докато „сам ще мине“. Акрилни натрупване-това е много важен процес.