HomeприческиДамски креативни прически за къса коса: боб, каскада, каре, Аврора

Дамски креативни прически за къса коса: боб, каскада, каре, Аврора

dc5faf8f2ca8aeae25499fe4391c3b11 - Дамски креативни прически за къса коса: боб, каскада, каре, Аврора

Смята се, че най-елегантните прически са с дължина до линията на раменете. Ние предлагаме да се разгледат някои от прически красивите и стилни жени за къса коса, както и фото и видео примери.

Видове

В зависимост от стила на момичето, я на обичайното си начин на живот, отговаря лицето, може да се определи, че е по-добре за косата си. В продължение На много години, има усещането, че красиви могат да бъдат само къдрици дължина под раменете, но това не е съвсем вярно, защото, колкото са звездни примери, където с кратки стрижками много по-добре, отколкото в начина на Рапунцел? Холи Бери, Мерил Стрийп, Мерлин Монро и други примери.

Има няколко разновидности на допустими отклонения:

Екстремум – това е необичайна и интересна прическа, да речем с ассиметрией или ежиком. Стил trash най-често се предпочитат от млади и буйни хора, но може да бъде правилно да се подаде и след 30, той ще внесе в образа на зряла жена авангардна закрутки. Основните представители на тази категория са: подстригване-пера, пони стил, Рапсодия в кратки косата;

dc5faf8f2ca8aeae25499fe4391c3b11 - Дамски креативни прически за къса коса: боб, каскада, каре, Аврора

Френски. Смята се, че именно във Франция за първи път е създадена Боб Прическа за къса коса. Каре идеален за блондинки и за брюнетки, помага да се направи образ на силна и кокетливым едновременно, обаче изисква много тънка, почти ювелирно-точна стайлинг. Това е един прекрасен женски опции: степен и стилно каре, готини прически с коса, сессон (Сасун) асиметрия. Примери могат да се видят на Виктория Бекъм, Кире Найтли, Гуинет Пелтроу;

2033b48983df7479d750060fc4ce6ae5 - Дамски креативни прически за къса коса: боб, каскада, каре, Аврора

Фото-прическа сессонкласически — те изглеждат по-възрастни, младежи, деца и юноши. Това pixie, пажа на кутията;детски прически за къса къдрава или права коса по-често с бретон, Това е прическата-шапка, лесенка.А-Ла-Гарсон. „Гарсон“ – това „момче“ на френски език, съответно този тип прически предполага бизнес, много къси прически. Най-ярки примери за това са Ема Уотсън, Риана, Ан Люк, Чарлийз Терон;

c879c9aedc362c9a668c32827fc15a91 - Дамски креативни прически за къса коса: боб, каскада, каре, Аврора

Снимка Гарсонпин-ъп. Това е продължение на родом от 40-50-те години на 20-ти век. Пин-ъп рокабили съчетава в себе си Vanguard и реколта. Това ирокезите, създадени с чувствени кудрей и резба. Основните фенове на Гуен Стефани, Риана отново някой, който обича да изненадва феновете нещо неочаквано и интересно. Трябва да се отбележи, че в винтажную прическа може да се превърне в почти всичко, най – важното- да работят, като завивка (къдрене, плойка и дори ютия), се оборудват голям брой невидимок и стайлинг средства за стайлинг.

5b0834c35ce032cd60711c6e59b6433b - Дамски креативни прически за къса коса: боб, каскада, каре, Аврора

Снимка на пин — ъп

Видео: каре градуированное прическа за къса коса

Креативни прически за къса коса

Много момичета решават подстригват не защото е „крайно време“ или „всеки месец“, и за това, да промените нещо в живота си. И най-лесният начин да направите това е, ако нарежете прядки в необичайна форма. Има няколко предимства:

Вие няма да останете незабележими;ассиметричные къси прически за къдрава коса могат да се носят всеки ден, без изтощителни стифиране, което спестява много време, а сега все още е в тренд, се наричат „коса“ – това е прическа като на Риана, когато районът на храма е напълно выбрита.

Много оригинални и популярни сега в прическата, където дългите коси на къси на върха – това е рапсодия. Къдрава коса в това мнение ще изглежда по-спретнато, освен това, лесен визуален обем на печалбата и здравина. Много момичета, които имат „тънки“ косата на главата си, опитвайки се да се прикрие с помощта на плитки и опашки, но това само влошава вид, трябва да отсече дължина, за да се съсредоточи върху маска за плътност и обем, а първо да се споразумеят за къси прически, takesawa си на върха.

bc9c2a4e3daa91fed1e6ed85a3e3484f - Дамски креативни прически за къса коса: боб, каскада, каре, Аврора

Фото — Рапсодия

Карэ

Почти всички класически младежки прически взеха своето начало от каре. Тези прически изглеждат страхотно подчертава, освен това, те често се споменават като анти-стареене. Това не е най-добрият вариант за непослушните къдрици, през цялото време трябва да се грижи за тяхната посока и стил, но много от оригиналните Ки изглеждат сега използват эклектичные вълни, които помагат за добавяне на домакинята малко екстравагантност.

3d11ba4d5822407e44d176731ddda85b - Дамски креативни прически за къса коса: боб, каскада, каре, Аврора

Фото — Каре

За каре, много хора пишат добри отзиви. Той е отличен създава стилен овал, ще се превърне в забележително допълнение, като ярки изображения, така и на бизнес. Освен това, нито един човек не може да устои на такава френската елегантност.

Къдрава къса коса

Смята се, че жените с кудрявыми къса коса е най-лошото положение, поставя трудно, изглежда глупаво, много не. Това не е просто някакъв пластове къдрава прическа е да ви кара да се използват различни аксесоари и щипки за коса на темето, в ушите, над линията на челото, за да генерира определен стил.

89c8839be9cb10b2592d3f72874192b8 - Дамски креативни прически за къса коса: боб, каскада, каре, Аврора

Снимка Къдрава

Може да се направи от просто кучерявых коса, вълниста на модела с прически в стил pin up – това е посоката лесно да се направи у дома, освен това, прическа-това е универсална и модерна (отлично демонстрира модели на модни пролет-лято 2014 Миу-Миу и Кавали).

Много накратко

Серво прическа в стил эмансипе-това е спорт. Нейната техника е проста: филировочными ножица ровняют по-дълги участъци, да речем горната и задната част на главата, но по-голямата част на косата sostikuemsa напълно или обръсна. Основното предимство на прическите от този тип е, че не е нужно да го инсталирате. Това красиво отиват круглолицым момичета скрие тънка коса ще сива по-точна.

5c2378f2291df66bab77f0cc9dadd369 - Дамски креативни прически за къса коса: боб, каскада, каре, Аврора

Снимката е много къса

Така че виж ти, може да вземете всеки цвят на косата и изобщо, експериментирайте, както ви харесва. Химия и в този случай вреди на косата Леко, т. к. те са много кратки, затова блондинка да опитате сами в ролята на брюнетки, а тъмните дами пребоядиса косата си в по-светъл или червен цвят, защото тогава винаги може бързо да нарасне естествения си цвят.

Описание дълги прически

Трябва да се отбележи, че къса коса, се считат за дължина на рамото продължава средна дължина и СЛЕД това, съответно, дълги кичура. С такива локонами по-лесно да създадете красиви и сладки закръглени булчински прически, но трябва да бъдете внимателни с цвета (за да се повиши естествения цвят ще е за дълго).

c9dba76d7a5feb6d4b2ce847feb61cfe - Дамски креативни прически за къса коса: боб, каскада, каре, Аврора

Снимка Сватба

Такива coafuri са:

    Чар (назъбен рошава прическа каскада за къса коса и Аврора, обемни видове каре – боб Брауер, дебют);класически (гъбички на крака, строптивая маршрути).

Аврора – прическа на пластове, чудесно за къси косми и средна дължина. Технологията за неговото изпълнение е много подобен на каскада, разликата е само в това, че изпълнява изтъняване на косата директно от линиите на лицето, а не от върха. С този стил е много лесно за изпълнение заплетение в плитки. Името може да варира в зависимост от общата дължина на кичура коса, например, ако косата се къса прическа ще бъде по-скоро на „играч“, ако ще да расте – в „каскада“.

С Авророй ти си добре изглеждате големи меки къдрици, всяка обикновена полагане (с или обем на прямоты) и пухкава опашка.

36d41035bba7f3c167f99a7d28e33d28 - Дамски креативни прически за къса коса: боб, каскада, каре, Аврора

Снимки На Аврора

Походова технология на косене:

Косата трябва да се измие, гребен, след тях се изисква да изсъхне. Преди много фризьори клип мокри къдрици — това е грешно, защото, когато прядки изсъхне, тяхната дължина се намалява.

След това постепенно изтъняване. Всеки кичур се спрях под определен ъгъл, най-простите от тях да показват във всеки салон за красота (той може да се прави, скосени и остър). Това се прави за бъдещето на прическа желаната форма и обем. След като с помощта на кръгла дифузьор или гребен с функция за сушене, къдрици изсушени и подредени. След това, когато е необходимо, извършва и рисуване. Ние препоръчваме преди да отсече себе си или някой друг кичур, за да се мине специално обучение — това можете да направите във всички големи градове като Москва, Минск, Екатеринбург, Санкт Петербург и всички други.

За да се създаде ефективен преход между дължината на косата, капитанът може да ви посъветва да увеличите допълнителни редове.

Като твърди женски форум, къси прически за тънка коса – това просто е панацея за всички видове крият рядкост прядок.