Homeмодне саветеДърворезба на вежди — 9 лесни стъпки с фото и видео

Дърворезба на вежди — 9 лесни стъпки с фото и видео

6fa73db9c9980516070089746074051f - Дърворезба на вежди — 9 лесни стъпки с фото и видео

Красивата форма на веждите от природата – истинската гордост на съвременните момичета. Но естествените извивки се срещат доста рядко. Корекция на веждите конци (търговия) позволява бързо и почти безболезнено придадат желания ъгъл на тази линия, а за предотвратяване на руптура на „правилните“ коса.

Предимства и недостатъци на дребно

Въпреки огромния арсенал от методи и средства, които да ви помогнат в борбата с нежелана растителност в областта на веждите, момичетата, основно използвам само пинсети. Това е лесен за използване и дава възможност внимателно издърпайте точните баланс, намаляване на щетите за околната кожа. Но ако става въпрос за сериозна корекция, да речем, сросшихся веждите или много гъста коса, това е много по-практично да се използва восък или конци.

Депилация тази област – професия не е от приятните. Освен това е възможно да се направи в домашни условия. Миглите са копринени конци или търговия е добър аналог на восък или на захар лечение.

6fa73db9c9980516070089746074051f - Дърворезба на вежди — 9 лесни стъпки с фото и видео

Корекция на веждите с конец

Същността на метода се състои в това, че сгънати заедно две направления вземете космите на всякакви размери и дебелини на определен участък. В тази връзка, основната посока на растежа ще се превърне в изключителен контраст и по-остри по отношение на кожата.

Предимства на tradinge:

Можете да се отървете от фини косми, които не залепват за пинсети. Дори и най-добрите клещи, за да отговори на „вредни“ тънки косми. Конци леко притискане на къси и тънки шипиков, да ги издърпате с корен;тази процедура също е един вид пилинг областта на веждите. Фактът, че нишката, при контакт с косата, като в същото време се простира върху кожата. Така тя се на разстояние от повърхността на определен брой мъртви клетки, като осигурява ефект на пилоти;търговия на веждите е най-безопасна процедура, за да се отървете от нежеланото окосмяване по лицето дължи на факта, че след него се формира от врастнали косми. Целият процес на изваждане се извършва по линия на растежа, без гънки и деформации на фоликулите на косъма;бързина на провеждане на процедурата, тази техника може да се сравни само с кола маска топла смес;по-рано се е смятало, че горната част на космите на веждите – занаятчии. Но сега именно от тях зависи общият вид на линия. Гримьори растежа му отдават особено предпочитание с акценти в грима. Търговия позволява възможно най-добре, за да ги красив външен вид и да не се докосват основната извивка;това е почти идеалният начин за създаване на форма „къща“. Благодарение на директни линии, които се образуват конци линия, се получава много естествен ъгъл.

22f13171f9033ae8435a1f9ae1e768c1 - Дърворезба на вежди — 9 лесни стъпки с фото и видео

Но процедурата има и някои недостатъци:

Новаците трудно да се даде желаната форма. Въпреки всички снимки инструкции и видео, самата нишка на веждите е доста трудно да рисува. Важно е да не се променя формата на кривата, за да се вземе предвид дебелината на преждата и напрежение;това боли. Усещането е почти като след пинсета, така че този елемент е относителен. Макар и да твърдят някои мнения, че след направени косата, дори са били и кръв, и гной, а когато това е възможно възпаление, по време на такава депилация повредената кожа. Ако планирате да боядиса веждите, по-добре е няколко дни след сесия да се изчака, защото кожата около косата твърде распалился. Трябва да се отбележи, че в този случай, восковую епилация на веждите може да се направи преди боядисване.

Като вежди

Вежди найлон или копринени конци-това е процедура, която е трудно да направите сами у дома. В салона на цената му варира от 3 до 7 долара. Така че, по-добре посети специалист, който ще ви покаже как правилно выщипать, а след това се опита да изправи линията на себе си.

 

Ето още едно видео за tradinge:

Най-важна роля в техниката на корекция на веждите играе туист и херметичността им. Специалистите препоръчват да изберете еластични въжета, конци мулине, найлон или коприна. Памукът също ще работи, но по време на работа може да надорваться. Правилната дължина се избира в зависимост от размерите на дланта на ръката си. Оптималния размер на 20 сантиметра.

Инструкции стъпка по стъпка за това как да предат нишката на дребно (9 стъпки):

Трябва да свърже двата свободни края. За това е добре да се използва троен пакет – това ще ви позволи да извади резба във всяка посока, не се страхуват, че той ще разцъфти;готови контур след крутила. Оказва осем. След това тя скрутила пет пъти в една посока. Оказва се, плътни ролетни в спирала, която ще действа като водещ за коса;спирала се проверява на подвижността. На първо място, темата се простира в една посока и след това в друг. В този случай, на място трябва да се обърне свободно да се движат по цялата дължина;след тези манипулации, конец е поставен на веждите, на място, където ще извади косата си и започва корекция. Обучението е най-добре да прекарате на по-малко чувствительном място, да речем, над горната устна;

42618c4638d77456091a5d65539b9350 - Дърворезба на вежди — 9 лесни стъпки с фото и видео

техника за корекция на веждите newpolicies панти с два триъгълника. Всички косъмчета, които искате да копирате, трябва да бъде абсолютно поставен в отлична форма. Съответно, това по никакъв начин не е повлияло – малък;спирала се движи над горната линия на растеж на първия от центъра към ръба. След като от центъра на вътрешната страна (носа). Трябва стриктно да следи форма на огъване и посоката на потока, за да не развалят резултат, когато се движат по спирала в лявата страна работи с лявата си ръка, а дясната държи в напрежение. При преместване надясно – надясно;

62656c40358cdc2ecf8efcb3c7f5540d - Дърворезба на вежди — 9 лесни стъпки с фото и видео

момиче прави tradingmake подобни акции се провеждат под долната линия;ако има някакви единични волосинки, тогава по-добре пинсети dorati.

Веднага след сеанса кожата се зачервява и се възпалява. Понякога дори се образуват петна от кръв или раните. Това е свързано с дълбока и гъста фоликули и тънък епидермис. За да се премахне такива негативни прояви, веднага след сесията е достатъчно, за да приложите върху парцел с такова име студен компрес и да регенериращо средство.

Препоръки за корекция на веждите зъби:

Ако по време на сесия на много боли, то е по-добре намазана с обрабатываемую зона „, която включва масло амлы“, гел, на базата на лидокаин или друг упойка;преди търговията непременно измийте ръцете си и почистете вежди антисептик. Това ще помогне за предотвратяване на възпалението;За удобство, е възможно предварително да се определи желаният контур с молив. Освен това, косата, които трябва да останат също може да се поставят с помощта на восък;ако, след като разкъсан фоликул кръв или открита рана, трябва незабавно да бъдат санирани и намажете с възстановителен балсам;в рамките на първите три дни не трябва да се прилага върху косата си и грим или боя ги. Това също може да предизвика възпаление или дори инфекция;въпреки това, след лечението можете да използвате рициново или репейное масло за укрепване на съществуващите лампи и да направите веждите гъсти и лъскави.

Коментари твърдят, че корекцията на веждите с кола маска по-удобно, отколкото нишка. Но ориенталски метод позволява да се осигури добра форма, с помощта на подръчни средства. Средната продължителност на епилация – половин час във формирането на 20 минути с корекция след пинсета.