Homeмодне саветеГрим за близо засадени очите — стъпка по стъпка инструкции

Грим за близо засадени очите — стъпка по стъпка инструкции

d6414a5bcc46f7c6f4397b025ca81b53 - Грим за близо засадени очите — стъпка по стъпка инструкции

Красив грим може визуално да се определи пропорциите на лицето, изолиране на определени зони и се проясни недостатъци. Предлагаме да обсъдим как да направите грим за близо засадени очите, основни техники на гримиране, както и интересни съвети от известни красота-блогъри.

Как да използвате сянка

Сянката на грим е основно за визуално разширяване между близо посаженными очи. Снимки на известни момичета, Кристен Бел, Перис Хилтън, Джесика Алба, добре показват как с помощта на няколко прости числа може да се създаде един великолепен начин.

Правилно да използват сянката на близо-засадени очите, трябва да знаете модел на контрастите. Най-често тези файлове се препоръчва грим-птица. Това е чудесен начин, който ще ви помогне не само да увеличите визуално разстояние между вътрешните ъгли, но за да направите погледа по-изразителен чрез оцветяване на учениците.

Выровняйте кожата на клепачите, за това разходете се по него обезмаслител тоник, след като капак на кремове и нюанси на бежово (или на прах);сега трябва да се направи птица или сенчесто външния ъгъл. За да направите това бързо, имате на ъгъла век нарисува хеш (знак телефонна решетка), а след това заштриховать го отгоре, както е показано на снимката. На върха на карандашного наброска са тъмните сенки, също тушуются за храмовете;

d6414a5bcc46f7c6f4397b025ca81b53 - Грим за близо засадени очите — стъпка по стъпка инструкции

След като външните краища леко се поръсва с лека сянка, могат да се използват бежови, бели или седеф;след това за боядисване на мигли спирала на веждите.Свързани статии: Като нанесете сенки: стъпка по стъпка със снимки.

Това е чудесен вариант за грим около очите и намалява векове. В зависимост от събитието, на което отивате, може да се направи просто един ден да направи или по-тъмни – вечер.

Сивата метод се прилага smokey очите. Това е просто жизнено значение за собствениците на близо и дълбоко поставени очи. Като пример, обърнете внимание на снимка на Кейт Мос, Сара Джесика Паркър, Тина Канделаки. Най – важното е правилно сенки във външния ъгъл и добавяне на цвят боя.

2716a9475860a7f63a150a4491454bc1 - Грим за близо засадени очите — стъпка по стъпка инструкции

Снимка смоуки айс за близо засадени на очите

Перфектен опушен айс за близо засадени очите стъпка по стъпка:

Нанесете върху клепачите основни сянка светъл цвят, за предпочитане да се използва бежово или светло розово;визуално разделя миглите на три части. Като се започне от втория, да запазите тънка линия с черен молив. След това внимателно смес, оставяйки зад себе си дълга опашка, с външния ъгъл;след това нанесете първия слой тъмни сенки. Го прекарват по линията на растеж на миглите и растушевываем. Го закрашиваем горната част век, средата си, леко докосва гънката между век и веждите. Когато писалката е много важно, за да размазывать боя до външния ъгъл;подчертайте очите си с помощта на молив, като го върху сенките, а също така и от третата част на линията на ресничките;нанесете няколко слоя спирала, особено върху крайните мигли.

Видео урок по макияжу

Очна линия и мигли

Очна линия се използва в различни техники на грим, като се започне с популярни ретро и завършва стилен смоуки-айс. Трябва да се помни, че това не е най-добрият вариант за малките близо засадени очите. Да правилно боядисване на клепачите подводкой да ви бъдат от помощ на нашите инструкции стъпка по снимка.

8ad973a0ba45a542131be0f4255c9394 - Грим за близо засадени очите — стъпка по стъпка инструкции

Снимка Парис Хилтън Грим

Красота-блогър Черната Конъл, като ярка представителка на момичета с близо посаженными очи от носа, препоръчва да правят грим-стрелки. Този стил е подходящо за почти всяка ситуация, той визуално помага да се справи с много несъвършенства. Също така можете да отклони вниманието от очите, с ярко червило.

За добър грим стрели, трябва да знае едно просто правило: да се започне с втората трета от очите. Първи ред-това са много тънки, почти незабележими, при натискане на външния ъгъл постепенно се сгъсти. Правилното ретро грим задължително включва наличието на дългата опашка. Ако не, опитайте се да стартирате стрела колкото се може по-близо до средата.

6493ac57d22c264640378d3207ad3ca1 - Грим за близо засадени очите — стъпка по стъпка инструкции

Фото — знаменитост грим

Не трябва да забравяме и за ресницах, може, в допълнение към няколко слоя спирала, за да се залепи изкуствени „тура“. Ако е планирано грим за сватба или друго събитие, можете да вземете мигли с пайети или пайети.

Палитра сенки за очи в цвят на очите

В допълнение към основните техники за грим, трябва правилно да се съчетаят цветовете. И тук, както и за разлика от тях, са ярки и тъмни цветове, използвани върху външния ъгъл и леки, меки отвътре. Съвети за избор на сенки за очи в цвят на очите:

За кафяви подходящ синьо, лилаво, тъмно кафяв, черен, ванилия, светло бежово. Освен това, тези сенки могат да бъдат използвани в останалата част от грима за тъмна кожа, зелени очи изглеждат много изгодно с всички нюанси на мед, червено, зелено, в зависимост от общия цвят тип могат да се използват тъмни цветове;сини и сини изискват по-внимателен подбор на палитрата. Ние Ви препоръчваме да се обърне внимание на сив, черен металик, и други „готините“ варианти;сив интересен вид с помощта на тъмни нюанси сенки за очи, в повечето случаи, можете да използвате същата палитра като син.

8ffed7da65c4c84b67fcc5708fbe1273 - Грим за близо засадени очите — стъпка по стъпка инструкции

Снимка близко поставени очи