Homeмодне саветеГръндж облекло

Гръндж облекло

e5ebd0cc3216606d80a48b81f6a107c7 - Гръндж облекло

Комбинация от напълно различни материи и стилове, скандално и дори бруталните сцени – всичко това гръндж стил в облеклото. В тази статия ние предлагаме помисли bunterng изображения на 80-те-90-те години, особено модерен избор за този стил.

Основни разлики и видове стил гръндж

Стил гръндж в дрехите се различава от другите модни тенденции:

    Представяне на образ тук възнамерява да се комбинират най-неочаквани елементи от дрехи и аксесоари, аз трябва да кажа, че този стил често се бърка с hipsterdom, но хипстеры по-внимателни в избора на детайли на изображението;гръндж огромен брой различни вериги, нитове и други метални детайли. Спомням си, през миналата година е бил в дрехи на звездите? Това е класически гръндж;основни функции са безсрамна дързост и еклектичен, сексуални образи граничи с отвращение, стил, с участието на градски луди, или хора без определено място на пребиваване.

Тенденции в облеклото си и се превърна в изходна точка за формиране на субкултурата. Както е видно от контекста на изображението, е издънка на рокери-анархисти, които обявиха война на обикновените принципи и правила. Музика: пост-гръндж (музиканти, три дни на благодат, 30 секунди до Марс) – алтернатива и хеви метъл.

e5ebd0cc3216606d80a48b81f6a107c7 - Гръндж облекло

Снимка стилни облекло в стил гръндж

Гръндж рок-това е продукт фригидная 60-70 години, дори тогава, някои категории от населението са се стремили да изразят своята същност чрез начин на обличане и на определен тип музика.

Дизайнът също трябва да бъде разхвърлян, идеален пример в главата на Ейми и Хелън Бонъм хотел лодка. Създаване на творчески каша, може да се направи почистване или слаб до Бабетта. Мъжки вид трябва да бъдат засегнати от началото на Елвис и вокалист на група от 30 секунди до Марс — задържан, но в същото време, предизвикателно необичайно.

a82ae42294adc24e02d6acd98e4f0ee5 - Гръндж облекло

Фото — гръндж облекло

Има няколко подвида на това направление е:

    Еклектична гръндж – класически преплетени тук с ясна революционна подробности, това е цигара, панталони и дупки в тях, бели ризи в стил гадже и шипове и вериги, гръндж блясък. Всичко е просто, не е розово, а червено, вместо обикновените любители атрибути Своге, огромни златни кръстове, черепи, странни шапки с пера или метални детайли.

Видео: Всичко за гръндж

Това сега е на мода

В 2013-2014, дрехи и гръндж са такива гиганти на модната индустрия, като Зара, манго и Асос (за масовия пазар), и „Прада“, Миу Миу и „Прада“ – дрехи от висшата мода. Вижте снимки ги бунтарские колекция като цяло.

f4c787e52fdc02179c41cc0281f12b0b - Гръндж облекло

Колекция от снимки на топли дрехи

Първо, хваща окото черно-червена клетки, този печат е ясно очертани тенденцията за следващия сезон. Освен това, Зара предлага разредете го с ярко-зелени или тюркоазени акценти.

От друга страна, всички тези марки женски съвети дрехи за есенно-зимния сезон да си купите чифт обувки с дебела и груба подметка, може да ботуши в стил милитари или Броуди. Гръндж облекло пролет-лято 2014-е, разбира се, джапанки от Селин на много широка платформа е изпълнен в ярки и необичайни цветове – синьо, бяло, червено.

81547ce39b5184fbdba7b9aad8234e72 - Гръндж облекло

Снимки модните тенденции в стил гръндж

На трето място, украса в стил гръндж. Всяка марка за младежки облекла предлага на своите фенове оригинални аксесоари. Във връзка с това свободен стил трябва да гледате на клетъчни раници, кафе, пластмасови пръстени, ключодържатели с насекоми вътре, по-различни черепи и скелети.

Създаване на гръндж със собствените си ръце

За да направите ръчно изработени дрехи гръндж лесно, тук дори не ви трябва схема. Ние предлагаме на нашите рокли за пълни.

Да вземе всеки тъмен костюм, който залежался на рафта в гардероба, за предпочитане е той да е произведен от вълна или трикотаж. Сега Хем да се направи единен маркиране на периметъра. На места маркировка трябва да направя дръпване, с кука за една секунда започват да дръпне конци и облекло. Важно е да се спазва дължина и ширина на бъдещи прекъсвания, те контролират визуално, а ето за модели на макси оптимално е 2 см ширина и 5 дължина.

d1226af8bd9aaeee5749aaea07e57e8a - Гръндж облекло

Снимка уличен стил

След това украсете раменете. Всичко зависи от стила на момичета, ако искате, можете да обшить горната част на роклята – Раменете и врата, шипове. За жените, които по-лесно се използва, за да изразите своя стил, може да предложи решение за декорация на горната част на роклята с игли или икони. Сега, ако искате, акцентът е върху Хем премахва колани, или шьется на пола „кръпки“ от ярки, контрастиращи материи.

8058d1574089576837f55122d3bf853e - Гръндж облекло

Колекция от снимки на топли дрехи

С дънки все още по-лесно. Достатъчно вземете чорапи модели и изрежете с повдигнати нож. По време на съкращения на ръка не се движи гладко, тъй като това е зигзаг. Отвори могат да бъдат украсени с веригата и пръстени. Ред е произволно.

 

В няколко магазина покаже истинския стил гръндж в дрехите, така че аз ви препоръчвам да се търсят правилните модели в интернет и да ги поръчате чрез официалните дилъри. Произвеждат си, например по-горе рокля.