Homeмодне саветеИнструкции стъпка по стъпка Как боядисване на вежди

Инструкции стъпка по стъпка Как боядисване на вежди

Ясни и правилни черти на лицето, ярки цветове – всичко това помага да се подчертае естествената красота, се подчертае някои предимства и намаляване на недостатъците. Знаейки, като боядисване на вежди боя, сенки или молив, може лесно да стане на няколко години по-млад и подчертаете изразителността на очите.

Как да рисувате с молив

Сега момичетата обръщат много внимание на веждите. По-рано в тенденция е да ги късат в тънки нишки, но главно сега те трябва да бъдат широки и дебели. Не всички природата е дарила с такава красива и привлекателна черта на лицето, Някои момичета имат светли или от фини коси, които се нуждаят от редовно сянка. Можете да използвате боя, молив, сенки, спирала и дори червило. За да се разбере по-добре боядисване на вежди, ще трябва да се опита и трите варианта, описани в статията.

Step-by-step manual how to dye eyebrows

Момиче боядисва веждите

Преди боядисване тази част на лица, използвани изключително в карандаше, и в ход вървяха всички инструменти от този тип: контур за устни, за очи и други. Сега има специални моливи, предназначени единствено за вежди. Техните разлики в цветовата гама и мекота. Те много по-лесно за използване, тъй като щрихи есен леко и естествено.

Преди боядисване на вежди, трябва да изберете нюанс на средства. Брюнетка и кафяв тук е повече късмет, отколкото блондинки и Русия, тъй като в случай на неправилно избраните цветове, вие можете да малко размазване боя и да получите желания нюанс. Но ако имате светли вежди, ще трябва да запомните някои правила:

В идеалния случай, нюанс на молив трябва да бъде в тон по-светла коса (от тъмно момичета) и Тъмен блондин. Като с подводкой, избор на погрешен избор, ще можете сами да от няколко години, естествено ще изглеждат само нюанси на кафяво и подобни (в зависимост от цветотипа). Разбира се, сега е дори модерно да се направи татуаж, но това е рядко изглежда естествено, а когато той изчезна става сероватой, ясно сочи към хитрост вежди;за Да е красиво боядисване на веждите с молив, трябва да направите няколко малки щрихи, а не една непрекъсната линия на косата, и един тънък (при необходимост) на кожата.

Step-by-step manual how to dye eyebrows

Боядисани вежди молив

Освен това, първо трябва да извади допълнителни косъмчета или да ги намали. В противен случай, те ще действат извън боядисана контур и линии на разделение.

Инструкции за това как да рисувате с молив вежди:

Вежди гребен, выщипать и облицовки;След това трябва да изберете формата, това е много важна част от работата. Наведете къща е универсален, най – важното- не го направи твърде голям. За това трябва да се вземе предвид размера и формата на очите, на лицето му. В горната част на къщата, трябва да са били една трета от век;сега ние трябва да направите няколко пробни удари близо до завоя – това ще ви помогне да изберете правилната интензивност на налягането и потвърдете избора на цвят. След нанасяне на вежди от външния ъгъл към вътрешния;бъдете внимателни, че опашката постепенно се пълнеше – това изглежда най-естествено, ако вежди не само светлината, но и тънка, молив трябва да се прилага върху кожата. Боядисани повърхности само отгоре – ако го направите линия от дъното, капки за очи и зрението се уморява;след внимателно смес мазки и при необходимост да ги изрежете.

Step-by-step manual how to dye eyebrows

Рисунка молив

Това е много удобен начин. Това е лесно за тях, да се научат да правят грим и това е най-евтиният от всички. Освен това, молив може всеки ден да рисува веждите, без вреда за косата. Вместо молив често момичета използват спирала. Но този вариант е подходящ само ако трябва да се сянка са малко по тъмно, но светлината отделно боядисаните коси, ще бъдат видими.

Как се работи със сенки

Сега много козметика се използват специални сенки, които са подходящи за боядисване на различни части от лицето. Сенки могат да се боядисват веждите сами в домашни условия, дори без опит и специални умения. Предимство над техника карандашного метод простота, недостатък е високата цена и бърза загуба на цвят.

Стъпка по стъпка, като боядисване на вежди сенки:

Както и при работа с молив, ще ви се наложи да се подготви основата, за да се излее и отреже вежди, човек трябва да вземе четка и четка за вежди. Четка рисува очертанията и четки се нуждаят, за нанасяне на сенки;четка трябва да рисувам долната част на линията на веждите до опашката. Опашката е много чист в едно рязко движение, той може да се огъват;след това, като леко сенчести сянка центъра на растежа на косата;също се повтаря и растеж;обърнете внимание на капризи. В зависимост от вашата форма на лицето, може да се направи линия точно, опаковайте за ъгъл или поточить го;ако сте стресирани гъсти вежди, ще ви трябва четка, за да рисувате по средата няколко пъти, ако е нормално, а просто равномерно разпределение на боя, четка смес сянка и гребен косата си.

За да направите професионален поглед, в крайна сметка е, за да нанесете малко консилера или основите на светлия оттенък – това помага да се подчертае контраста. Се научи да прави най-лесният течни сенки, но на прах. За натуральности, можете да добавите няколко щрихи под миглите на горния клепач.

Step-by-step manual how to dye eyebrows

Сянката на бровях

Няколко тайни за по-дълго на сянка:

Преди боядисани порошковыми багрила, косата трябва восък – той ще се превърне в надеждна и дълготрайна основа;след нанасяне, разтъркайте област с хартиена кърпа – това ще ви помогне да премахнете най-горния слой, който при чорап ще се изсипва в под очите;затегнете резултат на прозрачен гел. Добри възможности има Максфактор, Мейбеллин и Евелин.

Как да рисувам с бои

Най-естествени снимки да се получи, ако боядисване на вежди боя, с къна или басмой. Този метод е подходящ, ако трябва да подкрасить светли, червени или сиви вежди, защото тя ще даде им ярък и наситен цвят. Основното предимство на този вариант е продължителността на най – малко две седмици, можем да забравим за подкрашивание косми.

Как да нарисува естествени вежди боя:

Преди да започнете, трябва да ви помаже кожата около веждите мазен крем, вазелин или балсам за устни – тогава боя не се премести на епидермиса;използва се за оцветяване на специални инструменти. Много от най-популярните марки Роколор и Естел (Estel). В никакъв случай не се използват за бровях боя за коса – това може да предизвика алергични реакции. Ако се смесват хну и басму, полезни пропорциите за нормалното оцветяване, те могат да бъдат използвани за получаване на всеки цвят: червено, кафяво, шоколад, черно. По-добре да изберете правилния цвят, в противен случай, това пребоядисвам няма да работи (ще трябва да изчакат до пране);при нанасянето на боята, с помощта на същата техника, като със сенки. Първо равен контур, след като той е изпълнен с цветове. Работа с голямо огледало, за да видите на веждите и ако е необходимо, се коригира дори и най-малки пропуски;много жени се чудех възможно ли е боядисване боядисване на веждите по време на бременност. Специалистите не препоръчват, защото в този период, вероятността за отказ от химически компоненти боя. Може да отидете реакция: лицето се оцвети в червено, опухнет или покроешься обрив. Затова за бременните жени е по-добре, или да използвате молив и сенки, или за работа с къна;време на затвора зависи от марката и цвета на боята. Най-често миете косата си след половин час. Не се притеснявайте, ако нюанс изглежда прекалено неясно – тя ще изчезне след няколко пранета.

Step-by-step manual how to dye eyebrows

Боя на бровях

На първата снимка най-добре се извършва в салон, така че можете да видите уреди и средства, с помощта на които работят професионалисти. На всеки ученик се определя индивидуално, колко често трябва да се боядисват. Това зависи от структурата на косата и първоначалния им цвят. Блондинка процедура трябва да се повтаря почти на всеки две седмици, докато брюнетка достатъчно пъти на месец.