Homeмодне саветеИзбелване на зъбите с помощта на сода, водороден, лимон и паста

Избелване на зъбите с помощта на сода, водороден, лимон и паста

581e53254e1b776130031cb67dc4be0d - Избелване на зъбите с помощта на сода, водороден, лимон и паста

Къщата може лесно да си зъбите бял цвят, без да се прибягва до професионален процедури. Предлагаме да помисли, като почистване, избелване на зъбите със сода, какво е най-ефективният рецепта за избелване на емайла с бензоил, а също и противопоказания на тази методика.

Как работи сода за хляб

Сода за хляб-това е слабото алкалния съединение натриев бикарбонат, който е бял кристален вид. Основно хранително-вкусовата минерал от храни се различава не само щелочностью, но трябва да се разбере, че в неочищенном да използвате формата му е опасно за здравето.

Много хора все още живеят в 21 век, продължават да си миете зъбите със сода, защо? Ето положителните качества на този подход към хигиената на устната кухина:

Пълно премахване на неприятна миризма, за сметка на унищожаване на бактерии и вредни микроорганизми;идеална за почистване на зъби, дори и в трудно достъпни места, благодарение на структурата на абразивни инструменти;пълна сигурност по отношение на алергични реакции;дълготраен ефект на избелване на емайла;укрепване на зъбите.

581e53254e1b776130031cb67dc4be0d - Избелване на зъбите с помощта на сода, водороден, лимон и паста

Трябва да се разбере, че за избелване на зъбите, ако сместа съдържа добавка водороден прекис или оцет, а след това той може да навреди на вашето здраве. Съществуват някои противопоказания за прилагане на такива методи:

Кървене на венците, пародонтит, повишена чувствителност на зъбите;наличието на възпаления в устната кухина, язви, стоматит;сода унищожава напълно всички бактерии безразборно. Това е твърде лошо, защото в устата, има хиляди различни полезни микроорганизми;поради ползване на прах може да се счупи вкус възприятие;тънък емайл. Абразивни частици да се лиши от най-горния слой, така че хората с чувствителни зъби, най-добре е да не експериментирате.

Видео: добри прилагане на сода за хляб

Рецепти за избелване на зъбите

В домашни условия за идеално бялата усмивка ви полезни такива рецепти с сода за хляб:

Сода и водороден прекис за избелване на зъбите-това е просто класическа паста за избелване на емайла. Смесете В равни пропорции бензоил и прах, сода за хляб, след това нанесете малко количество от сместа върху своята четка за зъби. Чист, както винаги, но да не се опитват да обиждат Венци – те могат да станат сверхчувствительными. Повтарям пъти на ден;често сами се провежда за избелване на зъби е водороден, лимон и сода бикарбонат, като хранителен състав ще ви помогне не само да облекчи емайл и укрепване на зъбите. Свържете лъжичка сода за хляб, половин лъжичка на карбамид и лимонов сок (прясно изцеден). Бъдете сигурни, за да изтръгне на сок от себе си, заради състава при покупка на продукта, могат да имат непредвидими химични реакции. Ви пенистая маса, която да се разпространява на четка. Много е удобно, че тази рецепта може да се използва за всички с пръсти – просто върховете не търкайте зъбите на видими места, така ще освежите дъха си и махнете плака;

4b3df0379ba9ca78a068795f0750867a - Избелване на зъбите с помощта на сода, водороден, лимон и паста

Снимка сода и limnocalanus на зъбите със сода и водороден може да повлияе отрицателно при пародонтит, тук идват ягоди. Пресните плодове измийте и каша, за да направи различни каша, без бучки. Сега в тази смес добавете малко сода за хляб преди образуването на мазане консистенция с абразивни структура, тази композиция да си миете зъбите пъти на ден. Не забравяйте, че сместа да не се използва при алергии;отлични отзиви за продукти за избелване на зъбите с помощта на сода за хляб и йод. Тази минерална смес ще помогне за намаляване на броя и размера на зъбен камък, лечение на бактериални заболявания на устата и направи дишането си. Към чаена лъжичка сода за печене, добавете няколко капки йод и се разбърква с дървена или пластмасова пръчка (може да се използва клечка за зъби или мач). Внимателно нанесете върху повърхността на зъбите, дори може да оставя за няколко минути за по-добър ефект;смес от йод и сода за хляб има и своите недостатъци – например, използването му може да бъде опасен за страдащите от алергии или страдащи от endocrinal заболявания. Като аналог може да се използва сода за хляб и оцет. Съставки се смесват до образуването на вискозен маса, както и каша, сложи четка и масаж нагоре и надолу, и чистя зъбния емайл;фото — оцет, бензоил и ръката и гневно смесете сода за хляб с паста за зъби, за избелване на зъбите. Този метод е подходящ трудолюбиви момичета, които просто няма време за намиране и свързване на компоненти. Трябва да направите паста и четка за него зъбите веднъж на ден. Резултат след една седмица процес е не по-лошо, отколкото за избелване на зъбите без сода от въздушен поток за бързо преобразяване може да се комбинира содата с лимонов сок и сол. Това витаминен коктейл за емайл, който ще засили се и я очистят от жълт плака, дори и след тютюнопушенето. Смесете лъжичка сода за хляб, половин лъжичка сок и толкова, морска сол, наддаване на четка и внимателно, не се мачка за зъби, чисти устата си;женски форуми твърдят, че ефектът от сода за хляб ще има дори и при използване на чисто минерален компонент. Но трябва да запомните е, че това може да бъде вредно за вашето здраве. Намокрете четката и се изсипва минерален прах и търкайте зъбите, се повтаря веднъж на ден.

Предпазливост от лекари

Въпреки всички положителни качества, минусите сода за хляб. Най-значителен е възможно ерозия на емайла-това е почти необратим процес, който може да се превърне в предпоставка за образуване на сериозно гниене на зъбите или дори загуба на зъби. За да се избегне тази плачевной от съдбата, преди самостоятелна обработка на устата, консултирайте се с стоматологична клиника.

48d2fb17d12e8c1175566b9f9ee3dd91 - Избелване на зъбите с помощта на сода, водороден, лимон и паста

Фото — Красива усмивка

За да навредят на процедурата, не е засенчена от нейното достойнство, трябва да се прекъсне такива прочистване на всеки две седмици почивка трябва да бъде не по-малко от 14 дни. Това е много важно, и всичко това, докато устата четка мека паста за чувствителни зъби.

Доза прах често се подбират в очите, но се опитайте да не е прекалено ревностен при комбинация от компоненти. Дори малки абразивни частици ще ви помогне да премахнете постылый жълт цвят и следи от никотин с зъбите.

На снимката често се представят модели на момичета с брекетами след избелване. Ако не коригиране на плоча, содата е абсолютно забранено да се използват. Освен това, повечето от добри специалисти ще ви кажат, че зъбите с брекетами изобщо не поясни преди края на терапията, т. к. може да се остави на емайла не се виждат тъмни петна.

Може би след някоя абразивни процедури, изплакнете устата с отвара от лайка, бессмертника, дъбови кори или борови иглички – това ще помогне за укрепване на корените.

По време на лечението пийте витамини и калций-така всичко ще бъде по-безопасно за здравето. Най-важната препоръка-никога не глотайте сода, иначе стомахът може да се реагира много зле: диария, гадене, повръщане, болки (особено при язва или гастрит).