HomeроклиКак да изберем качествени палто?

Как да изберем качествени палто?

351c232f11fac32bc7ecb05aba2e1976 - Как да изберем качествени палто?

Естествена кожа палто да изберете не е толкова просто. Купувачите трябва да се вземат предвид много нюанси: може правилно да оцени кожа, не се разграничи от норки, зайци и бобър, нутрия, да знаете добри производители. Този подход кожа новите дрехи не само ще се превърне в луксозно украшение, но и продължават повече от една година.

Общи съвети

Изборът на палто на първо място зависи от предпочитанията на жените. Голяма роля в това важно начинание играят по критериите като физика, начин на живот, съвременни модни тенденции, отразяващи мнението на експерти. Що се отнася до последните, те препоръчват да се обърне внимание на следните моменти:

Цвят

За да изберете тон на препоръките продукта ще ви помогне колористов, разработени за различни видове жени:

  „лейди есен“ и „момиче-пролет“ в хармония с топли цветове: розов, оранжев, фъстъци, бежов;“жената-зима“ и „Лейди Лято“ органичен вид палто студени цветове: сив, зелен, син, шоколад, металик. класически цвята – бяло и черно – почти всички.

Не забравяйте за имитация на функции цвят. Пълна жена ще изглежда по-тънък в тъмно-кафяви или черни палта. И худенькие момичета предпочитат леки якета.

Размер

Най-важното правило при избора на козината е нейното съответствие на параметрите на фигурата. Важното е, че продуктът е в насипно състояние. Класически модели имат безгрижен приятелка. Оборудвана триизмерна форма палто – явно погрешно решение. Това облекло губи своя най-главен „плюс“ елегантност.

Продуктът е подходящ, ще абсолютен комфорт. Не искам да се оправям назад или напред, за да издържи стиска яката на врата или ролетни дълги, тъй като ние Пиеро ръкави. Тя носеше палто, тя ще бъде трудно да се измъкне.

Стил

Стилен покрой на кожени изделия, с оглед на специфичните пропорции на тялото, ръст и телосложение – това не е мечтата на всяка покупательницы? За да се сбъдне трябва да имат в предвид следните особености:

  Жена с малък ръст е просто „потъва“ в дълга, разкроена палто;коригира силует тип оранжево, без признаци на кръста помагат на такива елементи като баските подгъва и масивна яка;палто до средата на бедрото, удължена към дъното, с акцент на талията, подчертават достойнствата на добра форма;собственици на пищна бюст и широки бедра, трябва да се търси по-съкратен якета трапецовидна форма;високи и слаби дами ще отидат пухкава козина, самур или песца, и норки paparacci – кожени палта, направени от кожи, които не са разположени надлъж и нашир.

Познаването на тези малки тайни, ще донесе големи ползи за жени, които искат да хармонизира своя силует и да се върви в крак с модата.

Поддържане на топлина

Най-топло кожа на мечка или елен, но и изделия от тези материали, ние не често. Много топли кожи от самур, лисици, енотовидной кучета, бобър. Те имат най-голям брой остевого косъм и дебел Plodushki. Въпреки това, те са доста тежки.

По-малко термостойкими са Каракуль, норки, Горностай, чинчила. Малка надежда, да не се замразява, и в студ да оставят на продукти от коза, заек, groundhog. И кожа протеин и хамстер почти топъл.

Определяне

Модни тенденции от последните години диктуват избор на кожени изделия, с оглед на целите на придобиване. Във връзка с това, палта могат да бъдат разделени на две категории:

  За всеки ден, включително и за работа, лек, практичен, норки, Каракуль, кожа заек палто в английски с дънки или панталони, а за специални случаи – от песца, тръс или самур кожа в комбинация с елегантна рокля или светъл костюм.

Цял живот

За да разберете, колко сезона той ще се проведе на ново палто, трябва да се вземат предвид следните деления (цифрите в него обозначават броят на сезона, които могат да издържат на кожи от изброените животни):

  20 – река бобър и выдру;10 – Св;7 – златка, Арктическа, каракуль;5 – лисица, нутрия;4 протеин;2 – заек, заек.

Избор от качествена кожа тип кожа: основните нюанси

На първо място, освен общите признаци на тази кожа. За разлика от евтини имитации, това е мек и послушни, не боядисва ръцете и не е специфична миризма и, разбира се, са приятни за окото.

Сега нека да поговорим за нюансите на правилния избор на естествени кожи от различни видове естествена кожа:

Минк

  • : косата меки, но са по-строги, отколкото заек; прелива и блести; мека, послушен, когато гладят „срещу вълна“, равномерен по цялата дължина на въси не се слепват един с друг. Цена норка зависи от цвета: колкото по-малко ценени от орех, тъмно кафяво, червено, и най-ценното-кафяво с бежово грунд, бяло, черно с лилав оттенък;

351c232f11fac32bc7ecb05aba2e1976 - Как да изберем качествени палто?

  • Норковая палто

От белки

  • : мека, пищна, копринена кожа с дълги косми равномерна плътност, без плешиви петна. Ръка буквално потопен в него. Цветовата гама, богати на нюанси на кафявото. Под-козината на тон по-тъмен цялостната цветова гама;

a0832072823814c5d2352fb31118f4f8 - Как да изберем качествени палто?

  • Козината на белката

От река Бобър

  • : тежък кожен мех с гъста грунд; естествен цвят от кафяво до тъмно кафяво; от евтини нутрия, които често се дават за козината на бобър, той има голяма степен на пушистости;

989b8371c5378ab4c15d2bdb0635f785 - Как да изберем качествени палто?

  • Пример от козината на бобър

Мутон

  • обработени и боядисани в различни цветове дубленка е с идеално права коса, отрязани до 1,27 см (по-малката дължина – свидетелство ниско качество). Тъкан гладка и мека като кадифе. Има естествен блясък;

91065fe22b18273eca7cad4a3b6f299c - Как да изберем качествени палто?

  • Палто Мутон

От Тази Астрахан

  • : много гъста, лъскава, гъста коса на къдрици средна дължина, образува ясен фигура. Най-често срещаният цвят – черен, рядко сив, златист, бял;

24d352bba1a19eccb706c542a449b936 - Как да изберем качествени палто?

  • Палто от тази астрахан

Sable

  • : косата на Този материал е с еднаква плътност, блясък и шелковистость. Дължина на косъма достига 4 см, долно оттичане на гръбначния стълб напълно се изключва. Цветова палитра – от пясъчния до кафяво, понякога с „сиви“;

e30f2a44923ea7cd34b6f7ae4e6f366b - Как да изберем качествени палто?

  • Палто

От заек

  • : кожа е къса, гъста и мека, наподобяваща плюш; всички косми с еднаква дължина; богато разнообразие от цветове: черно със син блясък, червено-кафяв, сребристо, сиво-бял;

3ad4a1c3227f2e2e79d7f5b9c7c7bfaf - Как да изберем качествени палто?

  • Козината на заек

Лисица

  • : косата е дълга и гъста, цветовете са най-разнообразни: от класически огнено-червено до бяло със сив грунд; вълна особено ценно Фокс играе и се прелива в три цвят: опушен-сив (nih), бяла (средна) и черен (съвет);

8fc619ee71cf8d6fda5424a75bebdc6a - Как да изберем качествени палто?

  • Палто от лисици

Миеща мечка

  • : съраунд силки дебела кожа, с мека висока гръбначния стълб и подкосъм; стандартен цвят: кафяво-бежово, млечно сив; малки жълти нюанси в тон, толкова по-ценни.

c7d577dea6804b4612d1610c09542284 - Как да изберем качествени палто?

  Палто от миеща мечка

Как да изберем палто в магазина?

Натурална палто от норка или песца, заек или каракульчи-това е скъпо. Правилния избор на добри храни, които придирчиви към всеки детайл, ще ви позволи да се насладите на покупката в продължение на много години.

Съвети от професионалисти,

Оценете плътност на козината. Недостатъчна плътност може да означава едно от следните три: или кожи са били обработени с нарушение на технологии шалове, или те са твърде напрегнати, или заклани животни, настъпили през лятото по време на линеене. Във всички тези случаи покупката ще е неразумно. Погладьте кожа в различни посоки. Естествени коси не согнется и не ще се счупи под тях, ще намерите и дебел подпушек. Меки животински кожи, за разлика от изкуствените заместители не се страхува от никакви манипулации можем да ги мачка, прищипване, дръпнете те отново придобиват предишния „търговска“ вид. Уверете се, че продуктът не боядисани с: разпространение на косата и проверете цвета на кожата – тя трябва да е бял. За да се провери качеството на боядисаната кожени палта, прекарайте я с влажна кърпа – добра боя не трябва да се оставят следи. Разклатете кожа. Ако не чуете звука и не са забелязали интензивно проливането на влакна – всичко е нормално. Ако в палто, като канаваца, „иди си“, той ще лети много косми, за да се кожа е суха. Този продукт скоро губят своята форма. Проверка от запечатва парчета кожа. Недобросъвестни производители не произвеждат зашити и залепените палто. Този продукт е нищо друго, освен разочарование, не донесе. Обърнете внимание на лигавицата. Ако е здраво препарати, шити, това е „минус“ на продукта. Реномирани производители не правят, чрез предоставяне на възможност на купувача да провери ползата от щавене на кожи. Помисли за нея изделия. От вътрешната страна на кожата – прилага мембрана – трябва да се различават гладка матова ярки цветове. Ако той пожелтел – тогава козината вече е свикнала и крехка. На допир мембрана трябва да бъде еластична, мека и гладка. Уверете се, че имате, ще минете продукт, създаден от парчета с дължина 15 см, като покрой се счита за еталон. Алтернатива на му-палто от парчета, които се свързват с помощта на специална компютърна програма. Тази технология, въпреки че е скъпо, не осигуряват дълготрайност и Чар продукт. Отделете време за преглед на бележки. Имайте в предвид, че най-скъпите и топло палто, маркирани следните маркери: platinum/SagaRoyal, Нафа/AmericanLegend.

След гледане, усещане, потрусив палто, вие трябва да го носите. Препоръчва се не само да гледате на себе си в огледалото и „живеят“ в тях за около пет минути. Ако през това време той ще native – трябва да се вземат!