Homeмодне саветеКак да изберете вземем това космато и норки шапка

Как да изберете вземем това космато и норки шапка

b3660742cde568e06ea57313d1a0e636 - Как да изберете вземем това космато и норки шапка

В студеното време на годината се излиза навън без шапка и много искам. В тази статия ще ви покажем как да изберете капачката в формата на лицето и момичета, и как да се съчетаят дамски под дрехите.

Шапка и формата на лицето

Форма на лицето Прически качват всички бижута, съответно, на убора това се отнася също. По-лесно само една жена, с овална форма на лицето, то се счита за идеално правилно, и той ще отговаря на всеки прическа: поема, шапка, шал, шапка; може да се сложи на една кука „баня“.

b3660742cde568e06ea57313d1a0e636 - Как да изберете вземем това космато и норки шапка

Фото-шапки за овалния лице

Обладательницам триъгълна на лицето е много важно затваряне на широка част-челото, така че шапки купуват панталони, за предпочитане е равна, без изпъкнали фигури и помпонов. Избягвайте „шапки за еднократна употреба за басейни“ по-свободни модели.

a559cd9f52e99aee369478a12a0d657a - Как да изберете вземем това космато и норки шапка

Фото-шапки за триъгълна лице

Момиче, чиято кръгла му са подходящи модели с широка периферия, по-големи и обемни барети, асиметрични дрехи, най-важното-за да се избегне обтягивающих модели. И за кръгло лице едва ли са подходящи кърпи.

3a34167b8863bbbf0b45270ac7ac9a81 - Как да изберете вземем това космато и норки шапка

Фото-шапки за кръгло лице

Каква шапка да изберете едно момиче с квадратна лице? Най-лесното решение-да си купите хубава шапка-ушанку. Има спортни възможности, както и елегантни носене на каска с тапицерия от естествена кожа, например. Не много широки полета и шапки с прекалено наведен г., изм.

04809b0a5cca67b56761406f63323d6e - Как да изберете вземем това космато и норки шапка

Снимка шапки за квадратен лице

Изборът на шапка цвят на косата

На пръв поглед е трудно да се купуват модни зимна шапка и всичко е нормално. Но все по-трудно и тук, както и в облеклото, толкова по-цвят, който се прави отделно.

Кой цвят ще ви подхожда:

    Брюнетка-в лице, мед – шоколад, черни, сини нюанси за естествен кафяво, цвят на косата и боядисана блондинка костюм – сив, черен, розов, син;брюнеткам ще бъдат в лице бордо, син, червен;за червена коса момичета костюм – зелено, кафяво, златно, жълто.

Освен това, червено отгоре може да се носи от дами с меден цвят на косата или синкаво черен, синьозелен цвят, между другото, косата е тъмно-кафяв или черен шоколад.

edd9cae81200f67514355fe0557e4305 - Как да изберете вземем това космато и норки шапка

Снимка къси плетени шапки

Как да изберете зимна шапка и с какво си облечен

Важно е да се отчита това, като дрехи ще носят шапки, тъй като той трябва да се обърне към избрания стил. Освен това, ако дрехата има вземем това космато довършителни работи, тогава трябва да се вземат предвид този момент, че шапка, в този случай също трябва да отговарят на декора.

Традиционният начин-това е класически женски костюм, шапка и ръкавици. Тук можете да изберете модерен черен костюм и качествена вязаная капачка. Този костюм е подходящ правилно подбрани ушанка, но само в елегантен стил, шапка от филц с къса форма на полета и облегающая шапка-Клош.

7d9b5eaf44a977dafa0f8f7c826994fb - Как да изберете вземем това космато и норки шапка

Снимки на романтични шапки

Този сезон са все по-популярни ретро модели женски бомбе. Водещи дизайнери украсяват я козина или кристали, с пера и бродерия от мъниста.

Правилно подбрани капачка за пуховику-това е не само гаранция за топлина и комфорт, както и стилен външен вид. В идеалния случай, той трябва да отговаря на следните критерии:

    Подход към цвят, или поне оттенку (ако е избрана модел контрастная, тогава е необходимо да изберете към нея шал);в пуховик или зимни яке, можете да изберете спортен модел, може би с интересни рисунки – камеа, Форекс и други.

dcd92b3aa1630b5c9472135ef3466ded - Как да изберете вземем това космато и норки шапка

Фото — стилни шапки

Как да изберете вземем това космато шапка за зимата на палто или палто от естествена кожа яка? Прости модели ще изглеждат евтино и неестествено, и кожа е много трудно да се избере. Как да изберете норки шапка, и за определяне на качеството на козината:

    Козината не трябва лесно да се счупят и да се отдалечат от плат – това е признак на лошо качество;много е важно дължината на козината, качествени кожени палта от норка, песца, песца, мутона (овча кожа), лисица, миеща мечка и бобър трябва да имат същата дължина шалове се смята за признак за автентичност;ако изберете мъжка шапка от норка, обърнете внимание на вътрешно-довършителните работи, мъжки косата е по-груба, отколкото при жените, образна страна трябва да бъде направена от по-здрав материал – коприна, трико, стриженого кожа.

ef88d50839ddb4d8a667660d96881342 - Как да изберете вземем това космато и норки шапка

Фото-кожени шапки

Вие също трябва да бъде в състояние да вземете шапката на герб. Тази палто, ще изглежда добре с почти всички видове шапки. Например, шуби може да е добре да се допълни, ако закупите топли плетени шапка, украсена с мъх.

Човек, в този случай, можете да си купите модел на „ски“ – страна на кутията като аксесоар за плуване или сауна.

Вземете шапки детски

Изберете прическа за детето-тя винаги е лесна задача. Тя трябва да бъде мека и топла, но красива и удобна. Често децата не обичат да носят това, защото „те са ужилени“ или „сърби главата“, за да се избегнат такива изявления се купуват детски дрехи само от естествени материи. Дори може да се схитрить, и да придобият шапка, украсена любимия си герой на комикс или игри – червеи в първия, Маша и Мечката и др

5c4fac9c8159b9dc897eb580fa70b3ad - Как да изберете вземем това космато и норки шапка

Снимка шапки с уши

Бебетата трябва да изберете модел с уши, за да вятърът появява дете. Доста стилен модел от Кико, Кери или раждане на дете. Предлагам да опитате да се смесват модели шапки и шалове – тогава детето ще бъде не само топла, но и със стил. Въпреки, че е най-доброто решение-metronidiazole гащеризон, за да се носи без капачка.

Полезни съвети:

    Ако искате да си купите скъпа, да речем, neculoiu или ондатры вземем това космато шапка, но средствата са ограничени – купи зайче, тя не е по-лошо на друго кожа, но значително по-евтино;не почеса челото под вязаной шапки – направи бретон;пролетта модел може да изберете от кожа, но и се украсяват ги, но не изцяло от този материал.

918500624376b590e658af50eaa24554 - Как да изберете вземем това космато и норки шапка

Снимка възли шапки

На първо място, преди да изберете своята шапка, обърнете внимание на неговата сила и способност да задържа топлината, а след това на външен вид и съответствие тенденция на сезона.