Homeмодне саветеКак да направим веждите по-дебел и по-тъмни

Как да направим веждите по-дебел и по-тъмни

На мода се връща естествената красота на момичетата се опитват да се намали броя на цветовете в грима и се инжектира на контурите на тялото максимален ефект натуральности. Предвид тези тенденции трябва да знаете, как да направите веждите по-дебел и по-тъмна, в края на краищата, те подчертават очите и му даде израз.

Домашни методи

Народни рецепти ще помогнат за сравнително кратък период от време, за да даде на косата ви необходимата Дины и форми, най – важното- за редовността на процедурите. Не забравяйте, че веждите растат бавно, така че в някои случаи, лечението може да бъде отложено за срок до 3-6 месеца, но резултат ще оправдае всички ваши очаквания. Най-известният и лесен вариант е поставянето на тях на рициново масло.

Рициново масло има редица полезни качества:

Ускорява растежа на косата,“събужда“ спящи крушки“прави косата е малко по-тъмен и по-изразителна;

How to make eyebrows thicker and darker

Освен това, хипоалергенни и не на комедони. Той може да се използва по време на бременност и кърмене, при кожни проблеми и за удължаване на миглите. Прилагат масло в чист вид, преди употреба се препоръчва да се загрява – и така, всички хранителни вещества се усвояват много по-бързо. Правите веднъж на ден, ако е възможно две. Трябва да се отбележи, че рициново масло е много гъста, така че, когато се прилага бъдете внимателни, той петна от дрехи.

За да направите веждите гъсти дом също така ще репей. На живо от репей помага за укрепване на луковиците и ги насища с витамини. Тя може да бъде използвана за всякакъв вид коса, но когато се прилага за мигли на необходимата точност – масло може да провокира появата на ечемик. Често и топлина, опитайте се да разтривайте сместа в край – тогава резултатът ще бъде по-бърз.

Не по-малко ефективни маслени маски с активни компоненти. Това е модерен направи класически вариант:

Част от мед, две части камшик;една доза каломели.

Всичко това се загрява на водна баня и дебел слой се разпространява по ръба. За поддържане на косата, като минимум в продължение на половин час. Препаратът е противопоказан в случай на алергия към пчелни пити.

Голям ефект има бадемово масло. Това е лесен вариант, тъй като в кратък срок, за да направите веждите широки и тъмни. Трябва да се вземат на върха на пръста си малко количество бадеми и го търка в косата. Ефектът е видим още след две седмици редовна употреба.

Освен медицински процедури, не забравяйте за правилната грижа за кожата, защото тя е от основно значение за успеха на:

Винаги отстранявайте грима;маски могат да бъдат в съчетание с маслена фолио, но по-добре да ги правят в различно време на деня. Маска сутрин и масло преди лягане;Преди да отидете на плаж непременно нанесете на косата защитно средство – те също изчезват, които стават все по-тънки;да използват професионална козметика. Много момичета не знаят, но за сега се предлага голям брой различни серуми и балсами, които ще ви помогнат да направите тънки вежди разгара;Ако преди това косата расте добре, но в някакъв момент Вие ще забележите значително влошаване в състоянието им, тогава ще трябва да се преразгледа диетата си и грим. Може би причината е използването на нискокачествени козметика или липса на витамини;толкова дълго време да ходят с красиви и оформите косата си, може да се прибегне до малък трик: след почистване, нанесете върху косата си малко крем за лице или очите. Тогава веждите ще бъде блестяща и ароматно в грима.

Трикове за грим

Понякога традиционните методи не помагат, защото лошо на растеж на косата на бровях може да се дължи на генетична предразположеност или неврологични заболявания. В този случай се изисква сериозен козметичен подход. За да придадат красива форма и uternity косата може да молив и сенки за очи. Вие ще трябва да изберете цвят малко по-тъмен естествен тон или две, и внимателно нарисува ръба на линията на растеж. Опитайте се да не излезе извън прическа и грим, след налагането на линия, така че ще изглежда по-естествено.

How to make eyebrows thicker and darker

Фото — молив и сенки

По-рано за да направите веждите дебели, не забравяйте да прегледате технология и различни брифинги видео. В тази бележка:

Не се прилага към външния ъгъл. Линията трябва да бъдат плавни, без резки промени;опитайте се да не правите големи извивки във формата на къща – те ще учудване. Също така не може долния край под нормалното нещо на очите колкото и да копаят ми и губи изразителността, ако няма под ръка молив, той е идеална кафява спирала. Тъмни момичета могат да използват обикновен черен, но прилагането му е необходимо внимателно, за да не се създаде ефект свалявшихся на косата.

Освен това, за бързо визуално да вежди-дълъг и по-дебел е възможно с помощта на татуажа. Тази процедура се провежда в зала и изисква много сериозен подход. Благодарение на съвременните технологии, може да даде всякаква форма и дебелина. Можете да оставите малка сума на собствените си косми за придаване на ефект на естественост или напълно обръсне (ако веждите са частично падна).

How to make eyebrows thicker and darker

Снимка Татуировки

Също наскоро е свръхнова технология за изграждане на веждите, коментари твърдят, че така те могат да направят в реда на по-дебел, по-пълни и по-широко. Техника ви позволява да добавяте към съществуващите косми нов и здрав, че ще се създаде ефект на плътност и блясък.

How to make eyebrows thicker and darker

Снимка на обучение за изграждане на веждите

Но той има и своите недостатъци. На първо място, начин за това е доста скъпо, а от друга страна, ефектът трае максимум две седмици.