Homeмодне саветеКак да направите грим за големи кръгли очи

Как да направите грим за големи кръгли очи

Мейк-ъп е постоянен спътник на момичета, той може да се използва, за да подчертае своите предимства и да скриете недостатъците. Предлагаме да помисли, как да направите грим за големите очи, както и кои цветове са подходящи за зелено, кафяво, синьо зеницата.

Основни принципи

За да се направи проста грим, за да направите очите си да изглеждат по-много просто, ако знаете тайните на гримьори. Основният проблем на момичетата с голяма цепка-това е твърде изпъкнали орбита, които създават ефект на „мокри“ на очите. Всеки учител ще каже, че ви задължително трябва да използват черен молив, който подчертава драматичность начин и придава вид екстравагантност.

Също така не се колебайте да се прокрасить мигли. Съществува стереотип, че собствениците на големи очите, трябва да бъде по-точно, с помощта на трупове, това не е съвсем вярно, напротив, трябва внимателно прокрасить долните и горните мигли, за да създаде съблазнителни сенки около очите.

Друга тайна-това е правилното разпределение на сенките. Например, подходящия грим за изпъкнали или кръгли големи очи предполага потъмняване на определени зони век. Ние ще говорим за принципи оцветяване на Идеи за грим стъпка по стъпка, както и техните видове.

How to do makeup for big round eyes

Видео: грим за кръгли и изпъкнали очи

Грим за кафяви очи

Идея, как да направите стъпка по стъпка грим за изразителни кафяви очи, вариант е подходящ за брюнетки, и за блондинки.

Выровняйте цвят на лицето, нанесете на кожата тонален крем и захар, максимално изсветлява зоната около очите, това е необходимо, за да се създаде ефект на контраст на прехода между сенки;след това цялата повърхност на очите, нанесете светла сянка прасковено, бежово, пастельного или розово, смес чак доене на външния зона и дори моста на носа (за широко-подредени на очите);по линията на миглите нанесете черен молив. Можете да използвате и молив за очи. Нашата цел е-по-дебели стрелки в ретро стил, може би, като на Одри Хепбърн или Диты Фон Teese;след това да се действа в зависимост от разстоянието между очите. Ако те са раздалечени, а след това се използва техника на сенчести отблясъци, а-ла на гангстер. Как да се направи полукръг над външния мебел, техника, показана на снимката. В случай, че сте близко поставени очи, progressivem птичкой или банан вътрешен ъгъл век;нанесете тъмно кафяви, сини или лилави сенки по линия очна линия, растушевываем, като по този начин осигурява ефект на опушен очите, красила туш за мигли, суха кърпа изглеждаха като останки от сенки.

How to do makeup for big round eyes

Фото-Грим за големи кафяви очи

Ако искате да направите такъв грим за всяко специално събитие, да се прилага грим с пайети или поотделно на очите нанесете кристали, за да украсят с блестящи мънистен ъгъла на окото си или близо до линията на миглите.

Сини очи

За да нарисува големи куклени очи е много по-трудно, тук трябва да помисля грим, така че тя да не изглежда вулгарно и прекалено „детски“. За създаване на стилен начин ви трябват сиви, сини и розови сенки, черна спирала.

Tonyrueb клепачите, progressivem ги пудра, коректор, изглаждане на кожата;парцел първия слой сенки, розова основа, внимателно растушевываем, внимателно парцел с боя на пространството под очите. С розови сенки с персиковым оттенък можете да скриете тъмните кръгове;сега на подвижното част от век нанесете сива сянка, боя на вежди, е много важно да се създаде ефект на плавен преход;сега за да направите грим за сиви или сини големи очи, трябва да изготви по линията на миглите тънък стрелочкой очна линия. Можете да използвате молив, Този метод е подходящ само за жени;без сянка в средата на окото нанесете по-сини сенки, и сива зона, трие прехода като по този начин, за да се създаде ефект на „омбре“ в;постави под долните мигли сиви сенки във външния ъгъл на сините, цвят спирала, расчесал вежди;за засилване на ефекта на бебето face трябва прекрасно очертаване на скулите. Това може да стане с малки детайли, прасковено или бежово руж.

How to do makeup for big round eyes

Фото-Грим за големи сини очи

Такъв дневен грим не е подходящ за выпученных очите, ако Имате много изпъкнали орбита, а след това да нанесете молив за очи от вътрешната част на окото, и да я изведат до части, като в ориенталски стил. Описан всекидневен костюм за блондинки и обладательниц светло кафяво или червен.

Като боядисване на големи зелени очи

Много красив грим като направите очите си повече, получава за зелени ябълки. Можете да използвате ярки нюанси, преходи и контрастни цветове. Помислете как да направите красив вечерен грим стъпка по стъпка:

Както винаги, изравняване на кожата на клепачите, осветление бежови сенки или пудра на прах с телесен цвят;Сега цялата повърхност на окото нанесете светло медни сенки, също могат да се използват златни или жълто, в зависимост от контекста на събитието, на което сте краситесь;след всички мобилни клепач progressivem кафяви нюанси, които помагат да се създаде мек преход между цветовете. Гънка между веждите и век боядисани тъмно кафяво, бордо или дори черно това е особено изгодно ще изглежда за дълбоко поставени очи;след това ще ви трябва кафява очна линия или молив, те ще бъдат много модерен в момента, „топъл грим“. Нанесете боята върху цялата линия на миглите на дебелото уверена линия. Ако имате висящи клепачите, след това направете малки линия за окачване на парцела, като в техниката банан;професионален магистър след работа ще бъде в сянката на ясни линии за създаване на плавни преходи, но можете да оставите всичко, както е, ако това позволява на стила и предпочитанията си;в края на краищата, рисувани туш, подчертаваме вежди, погледна като излишни парчета сенки.

How to do makeup for big round eyes

Снимка на големи зелени очи

Възможност за очертаване на подвижен гънки костюм и момичета се поклони в продължение на векове, но в този случай трябва да изберете тъмен, наситен цвят визуално намалява: бордо, синьо, черно, тъмно-сив, черен шоколад. Ако искате да направите сватбен грим, тогава използвайте сенки с пайети.

Грим в японски стил

На всички е известно, че японските момичета са сравнително тесни очи, но японците правят „големи очи“, подходящи за момичета с кръгло деколте от Apple, това ще създаде ефект на дълбочина и изразителност на погледа. За да направите азиатски стил мейк-ъп жилище, ние се нуждаем от червено червило, бели сенки за очи (мат, не седеф), черна очна линия, въглен или молив, спирала и кафяв молив за вежди.

Стъпка по стъпка майсторски клас:

Белина цялото лице, това е много важно, платно за работа трябва да бъде идеално гладка и светло за създаване на красив контраст. За да направите това, използвайте тонален крем, захар, сенки за очи;след това, парцел за вечни бяла сянка, като изборът зависи от вашия цветотипа. Някой ще отговарят на ярко-бяла, някой по-слаб или дори на среброто (например, тъмно момичета);на следващо място, трябва да имат много тънка стрелка, на върха на която се излиза във външния ъгъл на окото, за това трябва да бъде много внимателен, малко бижута, модни блогъри предлагат да използвате лъжица, за да се контролира форма, под миглите, нанесете светло бежови сенки, за да даде израз на виждането;след това, като мастила и бои за вежди кафяв молив.

How to do makeup for big round eyes

Снимка Грим в японски стил

Този стил на грим е идеален за широко очи, той визуално ще намалеят и ще са бадем форма. Това е един много тих и тънък грим за големи очи, която може да бъде както ежедневна, така и в почивните дни. Схема на нанасяне на стрелките може да се различават в зависимост от контекста и лични предпочитания.