Homeмодне саветеКак да нарисуваме очи, молив

Как да нарисуваме очи, молив

a97d35f0947e01c2e11997f7ff98ecbe - Как да нарисуваме очи, молив

Въпреки факта, че голямата част от момичетата вече се радват на течна подводкой за очите, гримьори препоръчват ни да не забравяме за моливи за грим. Ние предлагаме да помисли и да се научиш как да рисувам очите си с молив, стъпка по стъпка снимки и видео.

Как правилно да изберете молив

За това, да знаете, как да рисувам очите си с молив, човек трябва да се изследват принципите на избор на данни козметични средства. Широки моливи се използват за перушина и създаване на ефект на сянка. Докато тънките, използвани, за да се даде драматичен поглед или естествен грим, да ги използва като очна линия.

Освен това, моливи могат да се разпределят и по критериите:

    Водоустойчив;механичен;мазнини.

a97d35f0947e01c2e11997f7ff98ecbe - Как да нарисуваме очи, молив

Молив за очи Молив за очи

Естествено, водоустойчиви маркери се използват за грим не смазался. Механични е най-практично, тъй като той не се нуждае от редовно пистолет носа, но в същото време те по-бързо всичко свърши. Мастните моливи работят перфектно, ако трябва да сянката на грим или увеличаване на очите.

Видео: майсторски клас, Като привлече окото с молив

Тайните на грим молив

Молив техника грим е доста сложно за изпълнение, но за новак ще бъде по-лесно, отколкото очна линия течна козметични средства. В зависимост от целта, ние ще ви покажем как да рисувам очите си с черен молив по стъпка.

Като всеки грим, тя включва такива стъпки:

    Почистване;основно покритие;директно грим.

Първо трябва да обезмаслени повърхност на окото и да нанесете върху тях малко прах. Сега внимателно носят линия от ъгъла на окото. Трябва да се каже, че за увеличаване на очите трябва да се прилага техниката гребка, но това изисква много добро предварително.

Сега отчитаме долния клепач, свързваща линия от външния ъгъл на очите. При необходимост, можете да нарисувате стрелка или просто малко ги простират в посока на виска.

f0df2d37bbeac1d929039761c0ba070a - Как да нарисуваме очи, молив

Фото-Грим за очи различни цветни моливи

Като накрасить очите да те сякаш повече?

Често трябва да увеличите визуално тесни очи. Професионалните гримьори предлагат няколко начина, и един от тях да се използва бял молив, които трябва да се държат по лигавицата, и черни, които трябва да се наблегне на горния клепач. Ние ще ви кажем, като цвета на очите на Кейт Мос, която не е идеална огранкой.

За начало, малки очи трябва да се скриете с помощта на консилера и прах върху тях. На следващо място, по цвета на веждите, хайлайтер и нанесете под долния клепач. След прилагането на молив мазна линия на горния клепач, заслонив челото. По лигавицата на долния клепач (линия между очната ябълка и клепачите), трябва да нанесете бял молив. Сега под миглите му нарисува тънка линия с черен молив, а отгоре нанесете сенки. Отново да рисува с молив, парцел с мастило, удлиняющую мигли. Задължително нанасяйте на средство за сияние носа.

 

b4700914cc8c088adc4838722a78575b - Как да нарисуваме очи, молив

Фото — нанасяне на молив на очите

За да увеличите зелени или сини очи, съветвам ви да не използвате черен и кафяв молив. Това е идеалният вариант топло вида на цвят и помага да се създаде по-естествен грим, отколкото черно.

Освен това, това цветово решение е идеално за подрастващите момичета. Ярки цветове не опошлит начин и да виждането мистерия и дълбочина на погледа.

Боя големи очи

Също така да има специална методика, как да рисува с молив големи очи. Например, много хубав грим у Кристина Ричи. Актрисата често се използва техниката на молив и цвят на клепачите тънка линия отгоре и отдолу (под миглите). Доста често може да се види с грим, само на горния клепач или само отдолу. В зависимост от това създава определен ефект – в очите сенки (ако рисуваш на върха), или малко намалява визуално (ако боядисване само на горните и долните мигли нанесете спирала за мигли придающая обем. Ние ви препоръчваме да прегледате нашия изготвен видео урок за грим големи очи (виж по-горе).

a43611bf289ce5c5838b518b0a3d67bf - Как да нарисуваме очи, молив

Фото — различни техники на рисуване с молив на очите

Винаги изглежда перфектен грим за очи, молив Джоли. Анджи е горд собственик на бадемово или котешко око, който може и да няма стрес. Тя просто обагрени в зоната около мигли на двете век, и причинява удлиняющая спирала. Ако е необходимо, молив върху външния ъгъл на окото, за да се смесят.

Ако ви трябва бързо да станат по-красиви, а след това само леко с молив в перекрывающих зона на ресничките на горния клепач и леко растушевать получената линия с пръстите на краката. При желание, тази зона леко припудрить-сянка и нанесете лек прах в Близкия движещ клепач.

Моля, обърнете внимание, това е единственият вид очите, които може да са абсолютно цветове за всички методи, и по този начин тя винаги ще изглеждате ярко и красиво. Ако имате свои допълнения, като привлече окото с молив – напишете своя коментар.