Homeмодне саветеКак да премахнете мазнини от гърба различни методи?

Как да премахнете мазнини от гърба различни методи?

5bca04e6671b9b074a47add0f82bdc9f - Как да премахнете мазнини от гърба различни методи?

Красиво тяло е от голямо значение не само от гледна точка на естетиката, но и увереност в себе си. Помислете, как да се премахне мазнини от гърба, кои упражнения са най-ефективни, както и съвети относно храненето по този въпрос.

Защо на гърба на бръчки

Наднорменото тегло-това е в 80% от жалбите, причина на погрешен начин на живот: твърде малко активност, неправилното хранене, сидячая работа и т.н. на гърба е едно от най-проблемните зони на тялото, т. к. в повечето случаи тя не получава желаната физическо натоварване на мускулите.

Просто като мазнините се установява около талията си, той също може да се основава на гърба. Започват да се появяват странични гънки, криви около сутиен и валяци за боядисване на долната част на гърба (особено с фигура тип ябълка). Той не дава на момичето на обжалване. Ако липосукция-не е вашия вариант, след това трябва да започнете да се коригира диетата си, а след това да се съсредоточите върху тренировката.

5bca04e6671b9b074a47add0f82bdc9f - Как да премахнете мазнини от гърба различни методи?

Мазнини

Съвети от специалисти по хранене по хранене за отслабване на гърба:

Вместо да купувате скъпи лициум и на останалите лекарства, за да се намали размера на мазнини в дневна диета;избягвайте храни, съдържащи скорбяла и белите дробове въглехидрати (сладки, сладолед, газирано);напълно да се изключат от диетата на пушени меса и пържени храни;яжте на ден колкото се може повече пресни билки, зеленчуци и плодове. По всяко време на годината;пийте не по-малко от шест литра вода на ден – течността ще помогне за изчистване на организма от излишните мазнини и холестерол.

Видео: тренировка на горната част на гърба

Упражнения за премахване на мазнини от гърба

Най-ефективни упражнения предлага бодибилдинг, но не всеки е подходящ за физическа форма и здраве. Ние предлагаме по-лесен комплекс ефективните аеробни упражнения, които ще ви помогнат за бързо премахване на мазнини от талията, корема и гърба. Преди да започнете тренировки трябва да се изготви ясен план, в противен случай резултатът малко се забави:

В седмицата трябва да правя 5 тренировки, средното време, което те трябва да заемат от 150 до 300 минути. Да, много, но бързо – за един месец се върти на догонване и проступит релеф на мускулите;освен редовните физически упражнения отнема достатъчно време за повече. Работи добре, колоездене, бягане, бокс, плуване, два пъти седмично трябва да телесните гънки массажировать. Тук незаменим ще прост масаж медицински силикон или стъклени буркани. Ако не разполагате с такава, то поне активно да се изтрие проблемную зона и масаж с луфа в душата от твърди естествени материали;къща-това е не само убежище на душата и тялото, но и чудесен безплатен фитнес зала. Луксозен тренировка на ръце и рамене – това е измиване на прозорци, дори веднъж седмично, тези упражнения ще ви помогнат да се спра на мастните натрупвания. Същото се отнася и гладене, почистване на пода въже.

У Дома, за да изчистите излишните мазнини в зоната на плешки, на ръцете и на гърба си и ще прости лицеви опори. Вие трябва да са успоредни на пода, преместване на тегло върху ръцете си. Сега трябва да слизат до друго. Малко по-късно в тази позиция, след това се върнете в изходна позиция. Повторете 12 – 20 пъти, в зависимост от подготовката им. Бъдете внимателни, от врата до кръста е създадена как да е по права линия.

Ако ви е трудно да се изпълни класически лицеви опори, а след това може да им е малко по-лесно. Застанете на колене, спуснете тялото си на пода, за да се опре на ръце. Сега повдигнете горната част на тялото, на ръце, се повтаря от 20-25 пъти. Уверете се, че коленете да не се откъсне от пода.

След това може да започне да гребе с ръце. Гребане-това е чудесен начин за облекчаване на напрежението от ръцете му, след лицеви опори. Активен вентила по посока на часовниковата стрелка и обратно на часовниковата стрелка (едновременно) в продължение на 3-5 минути.

Фитбол – чудесен домашен начин да се подкожната мазнина във всяка зона на тялото. Трябва да вкара топката и да легне върху него с лице надолу. След чорапи се до пода, краката заедно, ръцете свободно да висят. От това положение се опитайте да повдигнете горната част на тялото. Упражнението трябва да се прави бавно, за малко да остана във всяка точка. Това е доста трудно, но той трябва да се повтаря минимум 12 пъти, направи два подхода.

d331863fd5d26f97fdc7227db0357561 - Как да премахнете мазнини от гърба различни методи?

Фото-фитбол срещу мазнините в гърба

Да се свали от теглото ще помогне на старата мелница. За това трябва да се превърне в изходна позиция на краката на ширината на раменете, ръцете са свободни. Сега едновременно с наклон трябва да се извършва на ръка кръгови движения, да се повтори в рамките на една минута.

1391fe8e6804d04d7c0067b3adca9e94 - Как да премахнете мазнини от гърба различни методи?

Фото-упражнение мелница

За това упражнение ще ви трябват леки гирички, най-малко половин килограм на теглото на всяка. Държим за ръце, стои в поза, краката на ширината на раменете, след това повдигнете дъмбели към тавана. Повторете 15-20 пъти, направи два подхода.

Още един вариант е да използвате свободни тежести – да седне на коленете си, сложи едната си ръка на пода, а на второ място, вземете гири. След като вдигнете ръката си с гира нагоре така, че между гърба и ръката образува прав ъгъл, повторете 10-12 пъти за всяка ръка. Този начин не само ще помогне за напомпване на гърба си, но и да даде форум бицепсам, да подобри състоянието на гърдите.

Добър начин за премахване на мазнини от гърба-това е упражнение с эспандер. Има два варианта за използване на този симулатор: участък между ръцете, като на снимката или фиксиране към легла, правят краката да се спре и да се измъкне на колана. Повторете 20 25 пъти, два комплекта.

fa239c093a5d08d1c1bb0f9fb753339b - Как да премахнете мазнини от гърба различни методи?

Снимки упражнения с помощта на эспандера

За кратко време напомпване на мускулите на корема и премахване на гънки с гърба може да се прости упражнение: легнете на пода, с лице надолу. Сега ние трябва да вдигнем автомобил за максимална височина, че можете. Задръжте в това положение на тялото за няколко секунди, повторете 10 пъти. За предпочитане с няколко подходи.

В допълнение към по-горе, препоръчваме Ви , да скачане на въже е чудесен начин бързо да доведе до мускулите в тонус и настроение. Единственият резултат ще трябва да скочи по-малко от 3 минути.

58cd8ac69eaead5e00166f8529dc2a9c - Как да премахнете мазнини от гърба различни методи?

Снимка упражнения за гърба

Други начини за премахване на мазнини с плешки и долната част на гърба:

Правя маски с морски водорасли;много ходене, на ден трябва да се бърза стъпка от 2 до 5 километра за постигане на нашата цел;да се запишете на танци, всяка възраст, това упражнение ще ви помогне да стегнете кожата си и тялото, премахване на целулит и развитие на разтягане;в душата използва антицелулитен ексфолианти и масла – те се ускори процеса на резорбция на телесните гънки.

Всички упражнения трябва да бъде редовно, иначе ефект няма да има. Пишете в коментарите вашите препоръки за това, как успяхте да премахнете мазнини от гърба.