Homeмодне саветеКак да руж инструкции стъпка по стъпка

Как да руж инструкции стъпка по стъпка

6d7c666d024e9b91e8bbd19ab705fb5b - Как да руж инструкции стъпка по стъпка

Грим помага да се подчертае достойнствата и прикриване на недостатъците. Да му лице контури и себеизразяване, се използват разнообразни разликата между средства. Така че, като нанесете руж – това е доста сложна задача за постигане на успешен резултат трябва да се действа в съответствие със специални правила.

Формата на лицето и палитра

В зависимост от овални форми и форми на главата се избира шаблон руж отлагане. Съществуват следните типове личности:

Триъгълни;Квадрат;Овална Форма;Кръгли.

Триъгълна форма на лицето предполага широко чело и тясна брадичка. Още го наричат сърцето. Наред с това има и обърнато сърце – ако черепът се разширява в долната част, за пример, този ефект не се създава, когато подпухнали бузи и тесен челото.

6d7c666d024e9b91e8bbd19ab705fb5b - Как да руж инструкции стъпка по стъпка

Площта се характеризира с по-остри и волеви черти на характера, трябва да нанесете руж върху изпъкнали места. Това е широко чело и колекции, добре очерченные скули и малки (най-често) на бузите. Тук основният проблем е наличието на груби, смели брадичката, който придава вид на определена „мъжественост“.

98386aa47e140e27a878e541fdaef946 - Как да руж инструкции стъпка по стъпка

Снимка На Квадрат

Овална форма е идеална. Собствениците на този тип външен вид не е необходимо да се обърне голямо внимание на оформяне на пластмаси, защото тя подчертава всички достойнства. Единственото изключение е удължена и е пречка лицето, където бузите са по-изтеглени към дъното. Дълго лицето трябва да се реже по потъмняване проблемните зони.

d6378fef09d37fe864a26e613bfabbeb - Как да руж инструкции стъпка по стъпка

Фото — Овал

Круглолицым момичета често се налага да отделят подпухнали бузи. Скулите това лице се среща рядко. Благодарение на това, тя изглеждаше много красива и женствена. Тук на руж са необходими, за да придадат форма на изразяване и драма.

7c7c49d331a999cddec4255d3cf45b3f - Как да руж инструкции стъпка по стъпка

Фото — Овал

За успешен грим не е достатъчно, за да вземете схема за нанасяне на руж, трябва допълнително да се вземат под внимание своя tsvetotip. Блондинки са подходящи руж с кайсия и деликатен прасковен цвят. Те трябва да са меки, не е възникване, защото често се случва така, че белокурые момичета хостес бледа порцеланова кожа.

Руса, с тен кожа е препоръчително да се използва кремаво, бежово и светло-кафяви нюанси. Има много възможности, трябва да се вземат предвид не само цвета на кожата, но и косата и цвета на очите, за да се постигне максимално естествен изображения.

Тъмно брюнеты необходимо да се направи акцент на бронзови, кафяви и розови. За черен костюм дори червени нюанси, но те трябва да бъдат внимателни – те осигуряват не само кухи писана на скулите, но проблемните зони на лицето: акне, акне. Тъмно момичета можете дори да използвате вместо руж бронзант или бронзер.

Но не си струва да се поставят твърде строги тъмни руж, в противен случай те ще изглеждат като петна.

Видове руж

За успешен грим трябва да изберете продукт, подходящ за определен вид кожа, в противен случай само след няколко часа след нанасяне, лицето ще блесне и да заблестят, и поток от грим. Руж и на прах, klassificeret на консистенция. Са:

Суха (налягане, като сенки или пудра на прах);руж-топки (Мери Кей);руж пяна (Chanel и други).

Най-лесният начин да се използва на сухо, защото винаги може да се контролира количеството и, при необходимост, за премахване на излишъка. Печен руж се радва на голяма популярност заради удобството и дълготрайност, но те не могат да предоставят равен слой покритие. Често тези прахове, като правило, се плъзгат или запушени пори (особено, ако се прилага без база).

0fec9c98bf6221a85b6ea061cef5bad1 - Как да руж инструкции стъпка по стъпка

Снимка На Сухо

Руж в телца, се считат за аналогови троши, но се различават от тях по форма. Топките са изработени от различни нюанси, които се повтарят един друг и подчертават цвета помежду си. Ги на прах четка, която осигурява бързо и равномерно нанасяне.

baa013c7d3fd2347342e16528dfcec56 - Как да руж инструкции стъпка по стъпка

Снимка На Сухо

Течен руж под формата на мус, идеален за всеки тип кожа, лесно се придържат и да се прибират красив равномерен слой. Можете да ги използвате като основа, така и без него. Повечето от тях са водоустойчиви и отлично поддържани в рамките на деня, не се замърсяват порите и пречи на дишане на кожата.

Като краситься руж

На базата На тяхната форма и консистенция, следва, че за прилагането може да се използват специални инструменти (гъба, дискове, четки) или на собствените си отпечатъци. Преди описанието на учебник, предлагаме да се запознаете с някои съвети:

Сухи по-добри варианти вбият в кожата, като ако pristukivaja на нейните пръсти. Това ще ви помогне да направите нанасяне на равномерен; крем възможности лесно да се прилагат гъба, тъй като ако е необходимо, излишното се абсорбира бързо в пореста повърхност. Но не и натиснете върху тях със сила, и тогава на лицето си ще останат петна, портящие грим;ако нещо се обърка, например, руж твърде много или твърде светли, винаги може да поправите грешката без пълно измиване. Просто прах място за нанасяне на лек прах (течен или сух).

Суха където нанесете руж върху кръгло лице, за да изглеждаше худее:

На този етап грим – крайната, тоест, предполага се, че вече е направено за подготовка на кожата, има тонален крем и пудра на прах, така че не е необходимо, за да изправите лицето не се изисква. Кликнете върху следните зони: ябълки, кариес, проблемни зони;ябълки-лесно да се определи, когато се усмихвате, между другото, това е една от тайните на успешното грим: просто се усмихнете и рисуват руж значително по бузите, като следвате по диагонал към храмовете;освен това, трябва да се подчертае хралупи бузите, това ще ви помогне визуално да направите дебел човек по-малко. За оформяне на пластмаси се използват по-тъмни нюанси, но които не перебивают основен – по-нежна и лека. Когато се усмихват, да се формират не само ябълки, но и вдлъбнатини под тях, и те трябва да бъде по-малко;тогава, ако лицето пълно rumanetsa и носа, и тъмни нюанси. Ако трябва да се намали, а след това спад руж се е разпространил в неговите сигнал от читател;тогава козметика внимателно се разбърква.

93bb07e96ff2a9eac8217d5f06b1d7e3 - Как да руж инструкции стъпка по стъпка

Снимка Кръг

В зависимост от вашия цветотипа може да бъде всеки цвят, но мастерицы често използват едно просто правило: кафяви и червени нюанси, в хралупи и ярко розово за удара.

Като нанесете руж върху овално лице със снимка:

При овални лица, често трябва само да се подчертае, високи скули и леко намаляване на дължината на брадичката. Ще се нуждае от светли нюанси и тъмно, подходящи цветове;на ябълки хоризонтално нанесете първия слой грим, тя растушевывается за храмовете, брадичката и челото нежно се обръща тъмна палитра. Схемата може да варира в зависимост от прически или допълнителни функции отговаря. Например, ако момиче бретон – това не е задължително, за да се намали челото на скулите нанесете по-тъмен цвят, на ябълките-това е много важно, а след това в сянка, те ще изглеждат още по-изразителен и ефектен.

343d16469fa4e3c315ae351aa503f115 - Как да руж инструкции стъпка по стъпка

Фото — Овал

Майсторски клас Като нанесете руж, стъпка тесен и квадратно лице и широки скули:

Тук трябва да скруглить острите ъгли и да се подчертае издатини, които ще направят формата по-чист и нежен. Това веднага замаскирани изпъкването на брадичката и скулите, на ябълки бузи нанесете по-светъл нюанс, трябва да се разбърква до брадичката;Ако лицето е широко, линия, руж става повече от бузите към ушите, важното е след това се разбърква добре.

1d3474f56cdfe1fbec35a38174560750 - Как да руж инструкции стъпка по стъпка

Снимки Площад

Сърце-форма на лицето руж боя не е толкова сложно, трябва само малко помрачи горната част:

Задайте точка за източник на ябълки, от които може да се направи вертикална линия за храмовете. Ред трябва да има посока нагоре;

2e139f990d41d6969b0c288f32080a3b - Как да руж инструкции стъпка по стъпка

фото — леген триъгълник моменти са редки, но ако искате да ги разпредели, а след това използвайте същата техника, с квадратна лице затемняйте драматични истории;перо линия. Под очите и на носа се препоръчва да се прилага хайлайтер.