HomeприческиКак да се направи на кок с помощта на дупка?

Как да се направи на кок с помощта на дупка?

ea9d694dcab2809ec31a84af3dd09671 - Как да се направи на кок с помощта на дупка?

Всеки нов ден, за да прекарат на косата, всякакви дължини започна с придумывания с нова прическа. Предлагаме да помисли, как да се направи на кок с помощта на кравайче, какви са тези ленти, както и отлични идеи за дълги, средни и къси къдрици.

Видове твистеров и тяхното приложение

Кравайче, дъвка или скоба за греда се нарича твистером или sophisti криволичещ, с тяхна помощ може да се направи прическа почти всички направления на косата, но, разбира се, на къси косата е значително по-сложно.

Видове твистеров и тяхното приложение:

С ушите си. Използва се за създаване на стилен съраунд светлина, благодарение на „ушкам“ отличен предоставя и поддържа дори много гъсти къдрици;

ea9d694dcab2809ec31a84af3dd09671 - Как да се направи на кок с помощта на дупка?

Снимка Твистер ушкамиFrench френски Туист или твистер. Ние сме сигурни, че не веднъж засегнати от красотата прически, миди, и е на загуба, тъй като това може да бъде направено съвсем без игли или скоби. Това е толкова необичаен Твистер. Той представлява метална мрежа, която завернута в тръбата. За да се запази скручиваемости се нуждаят от английски шипове;

5df6ef4154f295994d7238db5e97ee45 - Как да се направи на кок с помощта на дупка?

Фото — Френски twistXeramu. Най-интересното Твистер описани. Това е много необичайно шнола, която може да приема различни форми. С нейна помощ и при наличието на няколко невидимок и игли, може да се направи всяка прическа, замысловатую спирала, китка, на мидата;

f17c4ba5658135a490bbfd4468221b14 - Как да се направи на кок с помощта на дупка?

Снимка Geohimicheskie кравайче. Този Твистер най-популярни благодарение на своята надеждност и красота прическа, която е оформена в главата с него. Кравайче можете да вземете различни цветове, по цвят на коса, Освен това, съществуват различни варианти на този аксесоар. Например, релеф, имитация на конци, пяна.

0321fa9fddeb0a4a49dc24ed269f4625 - Как да се направи на кок с помощта на дупка?

Снимки класически publictimeline кравайче от чорап. Колкото и да е смешно да звучи, но това прави много момичета.

c91ffa4dbc520d42c91b349e2fdd8a8e - Как да се направи на кок с помощта на дупка?

Снимки на кравайче от чорап

Видео: кок на косата от дупка с шипове

Като прави връзки с ухапване поничка

Всеки Твистер има специален начин на приложение. По-долу са дадени инструкции стъпка по стъпка как да направите прекрасни кифлички с косата поничка със снимки.

Твистер с уши:

Срешете направления, премахване на раздяла, в противен случай coafura не се окаже достатъчно е гладка и красива, а след това да вземе голяма къдря, отново срешете и проденьте чрез край под формата на опашката Твистер;постепенно започвайте от върха на накручивать коса, всеки път, когато ги затегнете, това е много важно, за да сноп може да се задържи на главата си;сега, след като основна част от косата затянута на бублике, може да се започне накручивать Твистер по-далеч, като на снимката;Когато стигнал до върха, да се оправям выбившиеся от общата маса, косата, при необходимост освежете прическата красиви фиби в диаметър.

Френски Твистер – това е сравнително лесен за използване, но основното тук е правилно да върже къдрици, преди започване на работния процес. Те трябва да се движат в една посока, като тази на снимката, а след това да държи ръката си върху него.

След това превежда на кравайче върху косата и внимателно накручивать ги в него;и ще се опитам (но без фанатизъм), да тегли къдрици на списък;след това, като всички къдрици ще бъдат на този инструмент, добавям с нитове. Красива гледайте интересни декоративни възможности с перли или блестящи камъни. Най-добре е да ги поставите равномерно, за да прическа не изглежда дребнав.

Hagami доста лесен за употреба, защото тя напълно променя формата си в нужната посока. Можете да го направите плосък скоба, през цялата класически кравайче, Бабетту, френска на мидата. Мисля, че като такава поничка, за да направи плосък кифла:

Срешете къдрици на гърба, махнете настрана и да ги доведе до долната част на главата;да даде Donut-hagami леко плоска форма, например овал;накрутите косата в резултат на кравайче, този поток къдрици в Твистер и обвивка от върховете към корените;блокиране по-нататъшно прически шипове или невидимки.

2c0f602669778c08260bdde6bdb8edb0 - Как да се направи на кок с помощта на дупка?

Снимка прически с гэгами

За дълга коса може да се направи на кок с помощта на класически дупка без игли. В зависимост от вашите предпочитания можете също така предварително да направите конска опашка или да се обърне къдрици точно върху твистер. В първия случай ще бъде по-точно на косата, а на втората малко раздърпан, че сега са на мода. Ще обсъдим спретнат кок:

Направете висока конска опашка и внимателно затегнете къдрици;след това трябва да вържете краищата на опашката и проденьте чрез кравайче;Сега внимателно последователно брави се използва за стартиране на ос чрез Твистер;да ги дръпна целия път, всеки къдря, се крие под кравайче, върховете и баста под венеца;обичам фиба с камъни и да изправите прядки.

2d1199b3f9f336b3bb55f5e2d3f8f9b3 - Как да се направи на кок с помощта на дупка?

Снимка идеи с класически поничка

ef9e93a16b02b2a7ffc57ff873d22116 - Как да се направи на кок с помощта на дупка?

Фото-прическа с класически поничка

Разбира се, може да се направи на кок на главата с помощта на дупка без дъвка, но тогава трябва да подадете къдрици в краищата и до назад. В този случай, по-лесно да се започне да се работи с Цялата маса на косата.

Съвети от стилисти за използване на гевреци:

Ако леко спрыснуть къдрици спрей за фиксация или просто вода, а след това ще бъде много по-лесно тяхното попълване;за първи път е много по-удобно да се работи с релефни твистером или направени от „под косата“, не дърпайте силно на косата, те трябва да се придържат в главата ми, но това няма да ви попречи да, в противен случай косата ще доведе до силно главоболие;Ако няколко направления выбились от под гредата, просто закрепете ги щифтове или окото.