HomeманикюрКак да се проведе процедура за укрепване на ноктите акрилна пудра на прах?

Как да се проведе процедура за укрепване на ноктите акрилна пудра на прах?

Маникюр, който да направи ноктите по-здрави и са в състояние дълго време да се поддържа чист външен вид и нестандартен – мечтата на почти всяка жена. Модерни технологии в тази област напредват, като дава възможност за бързо и е на разположение, за да направи специална укрепване на покритие с акрил на прах.

Материалът може да се използва за увеличаване или причина за увеличаване на силата под шеллак върху естествени нокти. В последния случай, маникюр ще изглежда по-естествено чрез нанасяне на слой по-малка дебелина. Как да се използва акрилен втвърдител, но също, кои материали са ви необходими за процедурата и какви са тънкостите на покритие на ноктите, четете нататък.

Характеристики и предимства акрил на прах

Втвърдител, но също е на фин сух прах смилане на базата на полимер, който при взаимодействие със специална течност мономером, прави ноктите по-здрави. Порошкообразные състава на ноктите, изглежда естествено и стилно. Едно от предимствата на използване са следните:

    Акрилна пудра на прах е пореста, дишаща структура, което прави нокътната плоча влиза въздух, който е полезен за кръвообращението. Отвердевший състав осигурява надеждна защита, без естетически мехурчета за максимална укрепва, така че ноктите не ще да се счупи и отпадат. Маникюр не ще се страхува от студа, UV-лъчи, битова химия при почистване на вашия дом. Голяма гама от цветове, ви дава възможност да въплъти в реалност всеки дизайн или да изберете от прозрачно покритие. За работа с материала, дори просто като у дома си, освен за покриване на акрилни нокти не отнема много време. На прах е в състояние да замени къща, но я слой не е дебел в ноктите си. Корекция ще се нуждаят от 2-3 седмици. Свали акрил не е трудно, ако се използват специални инструменти.

How to conduct the procedure for strengthening nails acrylic powder?

Акрилна пудра на прах

Принцип на работа акрил: тъй като той укрепва ноктите?

Някои момичета от природата, слаби нокти, които постоянно слоятся и да се счупи, при първа възможност, но това не е причина да се откаже от красивия, модния маникюр и да расте желаната дължина. Акрилна пудра на прах и осигурява трайно бяло или цветно покритие, което позволява ногтю здраво укрепване на plasticy, за разлика от обикновения лак за нокти. Тя може да помогне за изграждане на ноктите, и можете да направите conradiana, или просто да се подчертае, маникюр. Ефектът се постига за сметка на това, че прах се смесва с течност, той изцяло изпълва всичко пукнатини на повърхността, изглаждане на нейната текстура, гладка лъскава състояние.

How to conduct the procedure for strengthening nails acrylic powder?

Варианти цветове акрил на прах

В резултат се получава чист и елегантен маникюр, устойчиви на механични влияния и температурни крайности. Можете спокойно да се отдадете на домакинската работа, и нека ръцете му от продължителен контакт с вода при миене или мокро почистване, маникюр ще остане невредим. Специалисти ноктите на услугата препоръчва да се прилагат при специални витаминни прахово покритие за осигуряване на допълнителна защита.

How to conduct the procedure for strengthening nails acrylic powder?

Здрави нокти

Има ли някакви недостатъци акрил на прах?

Преди да се приложи за много жени може да възникне въпросът: е вредно или не е да правя покритие, което укрепва, под гел-лак. Ако предимства на акрилови технологии и използването му, на всички е ясно, нека да разгледаме недостатъците на:

    Ако страдате от различни видове гъбични заболявания, захарен диабет, герпетическая инфекция, трябва да се откаже от процедурата, тъй като в този случай е противопоказан. Акрилна пудра на прах-това не е лекарство за слабите чупливи нокти и създава защитна бариера срещу щети.“Ремонт на“ ноктите трябва да бъдат не по-късно от 3 седмици, в противен случай това ще влоши състоянието на собствената си нокътната плочка. Цената на маникюр, ще бъде значително по-скъпо, отколкото обикновен лак, и трябва да имат под ръка специален хардуер и ултравиолетовата лампа. Акрил е специфичен, остър мирис, трябва да проветрете помещението и се носят предпазни маски. За укрепване се нуждаят в строга последователност, в съответствие с инструкциите или уроци в тази статия.

How to conduct the procedure for strengthening nails acrylic powder?

Носенето на маска преди процедурата

Освен това, важно е да се отбележи, че не е качествена, евтина продукти може да доведе до плачевно резултати, например, до появата на туберкули и неравен слой. Така че трябва да избират доказани производители, кой от тях е по-добре, можете да прочетете мнения на клиенти. В топ марки, които се радват на популярност включват акрилен прах Коуди, Рио, Професионалисти, формула Професионалисти, бъбреците, компанията живопис, автор на книги, прах, дърворезба, цветни.

How to conduct the procedure for strengthening nails acrylic powder?

Прах За Коди

Какъв набор от инструменти, необходими за провеждане на процедура за дома?

За укрепване на ноктите с помощта на акрил на прах ще се нуждаят от набор от специални предмети, които е трудно да се направи, за да се постигне желания резултат. Запознайте се с тях:

    Съставки За приготвяне на състава за моделиране – акрилна пудра на прах и течност за смесване, се нарича мономером. Обезмаслител или лакочистител. Хоросан за дезинфицирующей обработка и премахване на кожичките. Пила за нокти, за да се придаде на ноктите форми и зашкурить и полиране. Вие трябва да изберете различна абразивность, производство на обработка от всички страни. Чаша за материали и четки, тънки и широки, което позволява да се прилагат акрил, разбърква се и се разрежда с разтвор за отстраняване на излишната прах. Грунд за по-добро сцепление компоненти. Прозрачен и гумена основа за нокти и покриване на radovanova лампа за сушене на прах и следващите слоеве лак.

В зависимост от предвидения дизайн, трябва да се вземат бои за лакове е добре да се използва биогель или гел, в зависимост от вашите предпочитания. Вие също ще трябва да закупите различни обстановка, например прах за кадифе или камъни, за модерен френски.

How to conduct the procedure for strengthening nails acrylic powder?

Средство за укрепване на

Подготвителен етап преди работа

Правилната подготовка ще ви помогне с правилното разпределение на прах и максимална материална връзка с повърхността. Защо го направи? За да изберете дизайн оказа чист, и дълго време запазват своята новост.

Първоначално, изтриване на ноктите с остатъците от предишното покритие, старите декоративни елементи, различни от парични средства или витамин съединения. Кожичките отсече директно преди употреба не се препоръчва, по-добре да прави това в един ден или два по-рано, за да се избегне дразнене или алергия. Свали тласкач на кожичките или специален инструмент.

След това трябва да измиете ръцете си с вода и сапун, подсушете. Уверете се, че всеки нокът трябва да се справят антисептик. Ако не, използвайте заместник – водороден прекис или спирт.

След това трябва да се реже на дължина, като се използва приблизителна пилку за нокти, за да се симулира форма, оставяйки краищата свободни. Мека пила за нокти или bofom изтрий блясък, рашпиль, задръжте мелене, направи обезмасляване. След всички манипулации се обръщаме директно към процеса на консолидация.

How to conduct the procedure for strengthening nails acrylic powder?

Подготвителен процес

Как да акрилни поддръжка: стъпка по стъпка ръководство

Укрепване на нокти, акрил на прах, трябва да изпълним бързо и качествено, прави всичко ясно и внимателно движение, а след това да не променям. Преглед на процеса, можете да гледате различни видео за това, как да се направи гел за нокти и укрепване, стъпка по стъпка, и да се вземат мерки.

Поэтапная последователност укрепване на прах акрил следните:

    Да се осигури добра вентилация в помещението или в топло време да седне на балкона. Това се прави за предотвратяване на алергии, тъй като материалът е доста остър, неприятен мирис. Можете да се облечете обикновена медицинска маска на лицето си, за да се избегне атрактивни съставки. Набор от инструменти, за да сложи пред него. Нанесете грунд за да се почисти ноктите си и оставете да изсъхне. Покриват целия нокът мономером плочи. На следващо място, използвайте тласкач, обилно се поръсва акрилна пудра, като държите пръстите на краката за буркан с акрилни икономика. Не трябва да се страхуват от появата на нередности, качествен материал не дава такъв ефект. За вливат в гел покритие нужда от прозрачна пудра на прах. Поставете ноктите под лампата, за да изсъхне за няколко минути. Махнете излишните прах с широка четка. Баба и отполируйте повърхност до равномерен състояние. Нанесете гел за нокти в желания от вас цвят и украса на интериора.

How to conduct the procedure for strengthening nails acrylic powder?

Прилагането на акрил на прах

Можете да нанесете два слоя акрил за издръжливост. Това е вярно за много чупливи и слаби нокти. Ако вече имате опит за рисуване, вместо поръсване пясък, можете да натопи четката в мономер директно в прах и се покриват с тънък слой. За корекция на формата и дължината на един мономер се налива в чаша, потапяне на четката обратно. В края на набран акрил, а след това формирането на топка, поставете го на ноктите и разравниваем, след това ги подсушете.

How to conduct the procedure for strengthening nails acrylic powder?

За укрепване на ноктите

Как да се освободите от акрилно покритие?

Земята укрепитель трябва в продължение на няколко седмици. Процесът не е сложен, за разлика от неговото прилагане, така че можете да направите това у дома. Действията се изпълняват много старателно и внимателно, за да се поддържа красив и здрав вид на вашите нокти. Те се изпълняват в следната последователност:

    Премахване на слой с пайети на всички нокти. Нанесете средство за премахване на лак за нокти върху памучни дискове, и се прилагат на всеки пръст. Всеки пръст трябва да увийте във фолио и се оставя да престои състав не повече от 10 минути. Премахнете остатъците от материала с помощта на една пръчка. Пила за нокти форми стържене и внимателно отлепете до желания резултат.

How to conduct the procedure for strengthening nails acrylic powder?

Отстраняване на акрил