Homeмодне саветеКак да се скрие видима липса на сън и умора по лицето?

Как да се скрие видима липса на сън и умора по лицето?

3a3d86ef1cadf9229a1d324785f73349 - Как да се скрие видима липса на сън и умора по лицето?

Най-трудното нещо е да изглежда добре през зимата. С настъпването на есента, на лицето започват да се появяват първите признаци на липсата на сън: в торби, кръгове около очите, подути червени подпухнали клепачи и лицето. Обаче, въпреки всичко това, може да изглежда добре благодарение на някои тактики.

За да отпочинали вид, първо трябва да подготвите кожата за нанасяне на грим. Вземете душ, измийте и почистете кожата с леко търкане, преди да замине в банята, изплакнете лицето със студена вода. В резултат на това, подуване стихва потока на кръвта, ще се увеличи, и кожата ви ще стане нормална.

3a3d86ef1cadf9229a1d324785f73349 - Как да се скрие видима липса на сън и умора по лицето?

Уморен момиче

Да се отървете от торбичките ще студени пакетчета чай или нарязано прясно студени зеленчуци, достатъчно, за да ги приложите на очите за няколко минути. Свали зачервяване на очите ще ви помогнат капки, които се продават във всяка аптека, но често ги използват, не се препоръчва. Можете също да закупите на спирала за чувствителни очи, за да се избегнат допълнителни дразнещи фактори.

Основен етап е хидратация на кожата, защото недостигът на сън води до кожата престава да задържа влага на необходимото равнище, като следствие, всички недостатъци стават видими. Спаси ни от този овлажнител бедствия са насочени към вашия тип кожа.

Докато крема се абсорбира, може да направи някои упражнения, с помощта на които тялото окончателно се събужда. Упражнения по-добре да изберете по свой вкус, например, направете няколко коремни преси, Клекове, лицеви опори Lunges и. Това не трябва да отнеме повече от 10 минути.

Едва след това може да се пристъпи към нанасяне на грим. Първо, нанесете върху лицето на основата, а след това явни дефекти маски с помощта на консилера, но цвят не трябва да се различава от цвета на кожата на повече от един тон.

Светло бежово с молив, нанесете линия от вътрешната страна на долния клепач, след това използвайте бледо розово маска за очи зачервена от умора и липсата на сън, на ръба век.

На вътрешния ъгъл На окото нанесете по-тънка линия бял молив, а след това бели сенки и внимателно смес, очите ще бъдат много по-ярка и по-големи.

Визуално освежаване на лицето ще помогне на обичайната две пинсети на миглите, а след това можете да лесно боядисване на мигли туш. Малко руж ще добави цвят във вашия образ, но не използвайте кафяви нюанси, те визуално правят лицето още по-уморен. Най-добре да заложите на тяхната по-висока, отколкото обикновено, и добре растушевывать.

Трябва да се съсредоточи върху устните си, но не и с ярко червено червило, използвайте гланц за устни. Как да изберем червило, както е описано по-горе.

След нанасяне на грим, гледаше в огледалото, вие ще бъдете приятно изненадани колко чист е вашия човек.

Ето някои трикове, които ни помагат да изглеждат по-добре!