HomeприческиКак да завържем и да носим превръзка на главата?

Как да завържем и да носим превръзка на главата?

75d058d552c125d6bbd3b17b1f70f2dc - Как да завържем и да носим превръзка на главата?

Забрадка-това е популярен аксесоар при момичетата, и при момчетата. Във всяко кътче на света може да се намери модника или модницу с този атрибут. Най-интересното е, че тя се отнася до броя универсални аксесоари. Освен това, има много възможности да се носят: превръзка на главата, на ръката, врата или дори хип – полет на фантазията тук е уместно и неограничен!

През лятото тя ще красят и да се прибират, съчетани къдрите всяко момиче и предпазва от слънчев удар. И правят имидж на ярък и запомнящ се! В последно време този прическа е бил забелязан на пистата дизайнери, като Tommy Hilfiger и Филип Лим Даян фон Фюрстенберг и Прабал Гурунг. Може би сте приели по нещо за бележката и да добавите кърпа, за да си стилен начин.

75d058d552c125d6bbd3b17b1f70f2dc - Как да завържем и да носим превръзка на главата?

За да съответства на кърпи?

Първоначално, тези кърпички са били използвани от работниците, за да избегнете слънчев удар. Тогава американските каубои повязали шарена кърпа на врата и долната част от лицето, за да се защитят от вятър и прах. Днес, шарена кърпа обичан от всички. Тя активно се използва млади хора за създаване на удар в начина си. Освен това, той може да бъде подходящ за хора, така и възрастни. Например, жените могат да завържете го около врата си, така че те да изглеждат романтична и загадъчна.

Сред мъжете тя предпочита колоездачи, пънк или рокери. Те избират плетени или кожени кърпи. Тези шалове-стилни и модни аксесоари, които отговарят на всички! Най-важното-да се връзвам кърпа, така че да не се плъзга и не предизвиква дискомфорт. Особено красиви изглеждат на дамах с триъгълен и овални лице, докато приемливи са и други.

85d8b3bef738232b282d99cc7947b812 - Как да завържем и да носим превръзка на главата?

Как да връзвам кърпа на главата: различни варианти

На мода кърпи индустрия стана известен и обичан от много хора. Разбира се, дизайнерите винаги иска да изненада публиката, така че измислят все нови и нови начини за връзване. Всеки може да намери идеалния начин, тъй като има много да избирате. Освен това, кърпа може равенство шал не само на главата, но и върху шията, китката, дънки, чанти и т.н. поради широкия диапазон от възможности за избор носене, той е неразделна част от стилни млади хора. Ако сте решили да допълни образа си на този ярък аксесоар, след това обърнете внимание на следните начини на връзване на bandanas:

    Класически вариант;ретро;пират;модерен тюрбан;туба;превръзка;бедрата, шията и китките си.

03293ecd31448cf3474824933100a68f - Как да завържем и да носим превръзка на главата?

Класически начин

Това е най-лесният от всички. Традиционният начин за връзване на кърпи сгънете квадратен шал на половина. Място бандане отгоре, и плъзнете на всички остри краища назад. След връзвам на гърба възел свободни краища могат да бъдат скрити от него. Кърпа може да се спусне до средата на челото. Този вариант е подходящ за тези, които линия на челото е много широко. Момичета с кръгла или квадратна вид на лицето Този начин на носене на bandanas е противопоказано. Изглежда страхотно полагане на „плажни къдрици“ или две плитки. Класическият начин е идеално за излизане на плаж, тъй като вашата глава ще бъде 100% защитен от горещите слънчеви лъчи, но ще остане стилен.

62381a09c619cdd68b0d8b8b8d4f0c51 - Как да завържем и да носим превръзка на главата?

Ретро

През 50-те години на момичетата обичаха връзване на шалове на главата, като си начин на по-романтично и игриво. Любителите на необичайни модели си заслужава да опитате този вариант. Вземете класически квадратен шал сгънете по диагонал. Прикрепва към задната част на главата си, по-близо към шията си носна кърпичка загнутым ръба надолу. След две странични края завържете на двоен възел на темето. Обвързването на вторият слайд в свободни дупки възли третия (горният) ръб на кърпа, и скриване под кърпичка.

Резултатът трябва да бъде подобна на осп. За надеждност, габър-невидима страна. Готово, и ти си като момиче на пин-ъп плакат: същия закачлив и атрактивен! Вземете бележка: този вариант е най-добре да се носят с превръзка на косата, като силата на звука на височина. Снимка прекрасен комплимент към червено червило.

fc18b81a5f731d18331c0fa1fc90e588 - Как да завържем и да носим превръзка на главата?

Pirate версия

Този метод не изисква специални умения, за да се обвърже шал. Това е доста проста, но изглежда интересно. Нужда от класически пасианс, за предпочитане големи. Увийте един от ъглите към центъра кърпа. Поставете извити краищата към центъра на челото или по-близо до бровям. След това се изправете на свободния край и завържете обикновен възел в горната част на странични края. Нека дълги краища висят на главата. В някои случаи, шапки сложи една кърпа, което прави изображението по-интересно и цветно. Можете също така да добавите жилетка в комбинация с джинсовыми къси панталони или сарафан.

4076a985d35acd509e9625f137e6bb29 - Как да завържем и да носим превръзка на главата?

Модерен тюрбан

Филмът е заснет по мотиви от източните красавици нашите модата вече са решили за себе си, за да се опитате да ги съставна част на тюрбан. За да се свържете го направите следните неща:

    Вземете парче плат, с правоъгълни ръбове или кърпа голям размер, да го сгънете по диагонал;сгъната на триъгълник кърпичка, да се прилага назад, така че един от ъглите на гледаха нагоре (след превода му на челото);страничните краища завържете в обикновен или двоен възел на челото;свободен край кърпа хвърли в сайта, остатъкът се скрие под нея.

В случай, че страна горе-долу е твърде дълъг, може да се обърне им на челото си и се връзвам отзад (на гърба) възел. Да го скрие под основата на триъгълника, че резултатът е по-малко груб. Добави бижута и колан ще станат по-естетичен. Например, да убие брошью на предната част на сайта. Това е популярен вариант, който ще ваш начин на загадочности и предпазва главата от жаркото слънце.

68ffb12b3d4e3cb0845a7c0223950d9b - Как да завържем и да носим превръзка на главата?

Тръби

Шарена кърпа тръба, също като майка ражда ω – универсален елемент в гардероба. Модерна прическа може да бъде почти всичко, което искате. При поискване, да направя такъв шал, кърпа, облекло, лека шапка, маска на лицето и дори дъвка за коса. Многофункционална кърпа е изработена от лек плат, без шевове. Особено често това се вижда на действащи спортисти, като шарена кърпа предпазва от попадане на прах и пот на лицето си. Освен това, любител плътно около главата и шията, без да причиняват дискомфорт. Забрадка-тръба е по-подходящ за спорт, туризъм или туризъм – тук тя е незаменима!

Под формата на салати

От многото универсални възможности за носенето на кърпи харесват повече момичета, отколкото нищо. Шарена кърпа превръзки ще се спре загубата на окосмяване по лицето, че е много практично и красиво. Тези, които искат да опитате тази функция, за да се получи триъгълник. Препоръчително е да шал със среден размер. След това една върха на триъгълника сгънете към центъра и сгънете на половина кърпичка. Трябва да се окаже дълга правоъгълна лента. Този метод е добър, че сгъване на забрадка не прекарват много време и усилия. Освен това следва да се прилага на превръзката. Излезе с няколко интересни начини да се завърже кърпа:

Класически превръзки

Сгъната кърпа и увийте около главата си и се завърже на гърба си по-близо до шията на върховете на скрити под основната част от шал. В резултат на това много дами използват като заряд.

„Село“

За да прикачите кърпа широката част към задната част на главата, и връзвам на линията на растежа на косата. Завършва остана на върха Експрес. Добавете нотка на страницата, връзване на шал на страната.

„Комплекс“

В действителност, в този вариант, нищо сложно няма. Ще се нуждаят от широка и тънка ивица сгънати кърпи. Завяжи си на върха или на челото си (тук всичко е ограничено от вашата фантазия!) двоен възел. Нататък крием опашки стърчат под кърпа. Съвет: не затягайте прекалено силно на втория възел!

Шарена кърпа превръзки върви добре с много стилове на облекло. Особено добре с хипи героиновый шик или ретро. Най-популярният кърпи, ленти на главата и ярки цветове, но не забравяйте да ги вземете от палитрата на вашия начин.

1e6cfcf86eb75d69d17cc1ff358b137a - Как да завържем и да носим превръзка на главата?

Други възможности за обвързване на bandanas

Разбира се, има и такива, които искат да се излезе извън традиционните. Те са измислили необичаен, но прекрасен начин носенето на кърпи. В последно време стана популярно носенето на кърпа на врата в комбинация с класически костюм. Най-добре е, ако тъмен костюм, или неутрална, и шал ярките контрастни цветове. Също така на допустимата вариация с модерни цветни костюми. Ризи често небрежно пусна. Този стил е наречен „артист“.

Момичета, особено през летния сезон, за да се свързват една кърпа върху дръжка на чанта или раница. В този случай, по-добре да оставят дълги опашки, свободно висящи надолу. Някои дами успяха да поставите мъниста в края на шал. Този начин е доста екстравагантни и оригинални.

Можете да използвате кърпа, като гривна или дори на модерен гривна. Вземете малка кърпичка сгънете ивица приключи около китката или предмишницата. Дами и господа, които искат да придадат естетика, ще поставим на големи мъниста или брошка.

Ако търсите дълъг шал-кърпа, кърпа, не се колебайте да използвате вместо колан. Добре се съчетава с дънки, шифон или памук. Това е чудесен начин да се даде начин на удар и загадочности. Можете също така да се сдружават за обикновен колан.

465ae3b2f0662e672f48d19a812ef2c6 - Как да завържем и да носим превръзка на главата?

Как да носят?

Забрадка-това е модерен и стилен аксесоар, който ще направи всеки образ е елегантен и кокетливым. Разбира се, много хора, които носят му като шапка, възниква проблем: шарена кърпа зле пазената и стихва. За да се избегне това, затегнете кърпичка невидим за коса. Този трик ще го поправим на място в продължение на дълго време. Не е прекалено стегнат връзвам кърпа (особено превръзки), тъй като под натиск, тя ще отиде в кръгла форма на главата.

Много хора се чудят Как да изберете вашия цвят или разпечатки. Няма правила. Всичко зависи от вашите предпочитания. Ако искате да се съсредоточи върху кърпа, а след това предпочитам ефектен цвят. Облекло избирайте ярки или неутрални цветове. В случай, че си кърпа с шарени дрехи, изберете монотонно.

За носенето на кърпи, няма да доведе до дискомфорт-това е правилно вземете вашата прическа. За класически метод не е подходящ обем. Най-добре е, Спайк, с две плитки. Свободна. А открит надмощие ще отговарят на всеки. Много красиво изглежда помия връзка.

Следвайте тези прости съвети, за да носят кърпа, лесно и удобно. Да бъде светла и позитивна!