Homeмодне саветеКак с помощта на грим увеличи очите?

Как с помощта на грим увеличи очите?

864034f74d40f9363ea362692ce8ea0a - Как с помощта на грим увеличи очите?

Големи и много изразителни очи, не може просто дълго време да завладява събеседник, но наистина заворожить почти на никого. Ето защо много жени се опитват да разберат как да използват грим, за увеличаване на очите.

864034f74d40f9363ea362692ce8ea0a - Как с помощта на грим увеличи очите?

Трябва да се отбележи, че тази процедура се извършва чрез използването на различни декоративни козметични средства, е достатъчно проста. Най-важното е да се определи вида на външен вид и мъдро да изберете начин, който е подходящ точно за вас. Не е нужно да се опита да се справи с модерните модни тенденции — по-добре да дадете своето предпочитание индивидуализму и класиката.

Козметика

Така че, вие трябва:

Очна линия или тъмен молив за сенки за очи, тъмни и светли нюанси;фалшиви мигли;бежов или бял молив;умения за използване на хранене Правилната комбинация на сянка и стрелки.

Във всеки случай, не в грима:

    За да затворите горната и долната стрелка по един начин;използване на цветни спирала за очи;за да съживи цялата линия на долната очна линия век.

Трикове за грим, за да увеличите визуално очите

Има някои техники, с помощта на които може да променят формата на очите, визуално ги увеличава и търсейки, в резултат на желания ефект. Най-честата от тях е използването на сенки в няколко нюанса, например, опушен и лед ще отговарят на абсолютно всяко момиче с малки очи. Обикновено е по-тъмен тон се нанася върху външните ъгли на клепачите. На движещ клепач професионални гримьори препоръчват да се прилага тон по-светъл цвят, а под веждите-светло сив или бежов цвят. След това са ясни граници внимателно растушевываем с максимална точност.

Избор на сенките

Опитвайки се да разбера, как с помощта на подходящ грим може визуално да увеличи малки очи, трябва да се научат да избират предпочитания от вас цвят и вид на сенките. Днес козметичните магазини предлагат такива сенки:

Матирана, с блясък;течна структура;със суха текстура и т.н.

Много зависи от типа на кожата и цвета на очите. Например, на клепачите носителка на мазна кожа течни сенки достатъчно бързо скатали и сухи, а напротив, ще продължи по-дълго. Грим за кафяви очи са подходящи сенки в топли цветове (зелен, пясък, тъмно розово, бежово), както и голубоглазых трябва да се използва средство за студените тонове.

146e7136ec9d2642ae1815407b4bec83 - Как с помощта на грим увеличи очите?

Козметични моливи

За да увеличите визуално очите си с помощта на декоративната козметика можете да използвате моливи с различни цветове. В зависимост от характеристиките и форма на очите, трябва да използват различни трикове молив за очи. Трябва също да се отбележи, че в създаването на грим, много важна роля за външния вид на веждите. Правилно да ги изберете цвят и форма, вие ще можете да увеличите визуално очите.

Формата и формата на очите

Използването на различни методики за грим трябва да бъде строго индивидуален. Например, да направите грим, за дълбоко засадени очите за незабавна печалба, не трябва да се полагат твърде много усилия. Достатъчно е само сенки, с молив, правилния цвят на очите, като прекарат, при това, нечеткую и тънка линия от външния ъгъл на окото до средата. В такива случаи най-добре се ползват с молив ярки нюанса. Веждите, около носа трябва да бъдат обрязани и „да завърши“ външния им край е малко по-далеч от ъглите на очите.

На добре проучено грим със задаващата век ще започне да се променя формата на веждите. Те трябва да бъдат тънки и максимално ясно. След предварително выщипывания, трябва да зачесать вежди нагоре с помощта на специална четка, а след това леко докоснати от молив. След това трябва да се обобщи долния контур век молив. Линията трябва да бъде внимателно растушевать и прокрасить на горния клепач с никаква сянка светли нюанси.

Ако очите ви имат по-тясна форма, можете лесно да ги разшири чрез използване на същия оформяне на молив. За това ние трябва да обобщим долния и горния клепач, малко отстъпва от границите на очите. И цялостния вид е най-естествено, контур е по-добре леко растушевать.

90872fe1ddcc7868574249ca11dafb67 - Как с помощта на грим увеличи очите?

Мигли

За постигане на ефект на по-големи и да отвори очите на това как плетки. Нанесете спирала трябва и на долния и най-горния ред, выворачивая, и мигли, нежно да ги дърпа. Опитайте се да се гарантира, краищата им да не се образуват бучки трупове. Това е чудесно козметични процедури, можете да постигнете почти всякакъв ефект — пухкави мигли, удлиняя ги и така нататък.

Не използвайте за дневен грим насипни туш за мигли не е твърде гъста. Оставя ги естествени, но не се отказват от възможността за малко да се коригира тяхното специални клещи. Ако от време на време имате зачервяване, а след това използвайте спирала за чувствителни очи.

Изберете спирала в тъмно кафяв или черен. Между другото, с този инструмент може не само да увеличи очите, но и за промяна на формата на самите век. Ако се фокусирате мастило централната област на линията на растеж на миглите, а след това очите ще станат по-изразителен и заоблени. И благодарение на интензивно оцветяване на мигли при външните ъгли на очите, за да придадат на очите са много елегантни с форма на бадем. Или да се опитате да използвате фалшиви мигли-това е толкова удобно!

Ето защо е препоръчително да се даде предимство на ресницам средна дължина — така те ще изглеждат много естествено. Ако сте привърженик на естествени, използвайте олио за растеж на миглите. И се използват специални средства за укрепване на миглите.

Във всеки случай, не трябва да забравяме, че основната цел на прилагането на грим не трябва да се свеждат само до увеличаване на очите. Вашият образ трябва да бъде балансирано, хармонично и пълно. Затова се опитваме да се даде максимален период от време, внимателен избор на козметика, които са точно за вас.

Https://www. в YouTube. com/часовник? в=Zrc-AhtxG2I

Не забравяйте да се поддържа здрав вид на лицето, за да се избегне умора и лишаване от сън по лицето, и като следствие, торбички под очите, иначе това ще бъде само по-лошо, опитайте се да спят и да се хранят правилно.