HomeманикюрКакъв подход за зелена рокля?

Какъв подход за зелена рокля?

199a817dc184dd5360fde35df39e604c.jpeg - Какъв подход за зелена рокля?

Предпочитания за цвят на облекло за ежедневието или за тържествен повод, за всеки е различен. Но какъв маникюр да се направи в конкретния случай – за много дами голям проблем. В края на краищата, трябва да изберете такава, за да дойде и собственика му не изглеждаше невкусной „простак“. Ефектен маникюр към зелената рокля да вземете не е трудно, ако знаете някои условия за създаването му.

Тенденции и идеи за маникюр под роклята зелено

Ами, зелена рокля е готово, че жена му показа себе си в целия си блясък. Но какво да правим с лак за нокти? За начало трябва да се обърне внимание на приятелка, плат, цвят зелен. От дълбокото изумрудено до военните коренно различни нюанси. Има някои класификация нюанси на зелено, които изискват различен подход при избора на цвят покритие на ноктите.

Изискан зелен цвят близо до жълто. По цветовете може да се определи сочен зелен, билков, лимон, зелен, неон, фъстъци, мента и т.н., С нюанс по-близо до синьо или синьо. Представители на дълбока тюркоаз, изумруд, цвят на морска вълна, нефрит, Тифани и др. С едно докосване сив или кафяв цвят. Маслиново, „военни“, блато, хакове и други, близки до тях.

Тежки случаи, закачливо мини – всичко, което има значение. Благороден кадифе, коприна нарязани класика не толерира присъствието на рисунката, живописта лайка. Тук изберете елегантен стил на ноктите. Леки летни рокли от памук или шифон, напротив, ще изглежда изгодно, с различни декорации и стенописи.

199a817dc184dd5360fde35df39e604c - Какъв подход за зелена рокля?

Маникюр под зелена рокля

Ситуацията с нощни рокли „а-ла-червена пътека“ комплекс. Под такава рокля (цвят не е от значение) най – важното- да не се прекалява. Изобилие от кристали, камъни в облеклото, и в същото време маникюр-това е лоша идея. При избора на рокля от зелен пастельного оттенък, акцент върху ноктите, не е добро решение.

В омбре стил

Това решение тенденция, макар и да не е новина, но си струва да се обърне внимание при избора на стил на ноктите. Подобни тенденции маникюр – комбинация от контрастни цветове (червено и бяло, синьо, черно и т.н.). Но възможностите сочетаемости цвята, близки един до друг (например, много билкови и ярък нюанс на мента).

c562ca42d13c931d4449c4f11eb71e87 - Какъв подход за зелена рокля?

Правилната техника на изпълнение на омбре с постепенен преход – ключ към успеха. За зелена рокля можете да използвате всяка комбинация от цветове, но не си спомня къде е била облечена: рокля в бизнес стил, не трябва да се допълват затруднен омбре да се смесват цветове абсолютно в тон (всички неон, например). Но приятелска страна с подходящи аксесоари, за да отговарят на избран цвят на покритие ви помага да се прилагат за почти всеки цвят в тандем в омбре.

Класически Френски

Това е избор яке е универсален вариант не само за зелена рокля от всякакъв цвят, но е хармонично, ще се слее с другите дрехи почивка. Класически френски означава не разчитам на всеки цвят на ноктите, освен природни. Това е в нежни нюанси на розово, бежово, голи, като се подчертава, председател част на нокътя в бял цвят. Този маникюр е идеален комплимент към всяко облекло, а не да отвлича вниманието от него.

0aa4c8e89f3b394367e0a57461a3a9c3 - Какъв подход за зелена рокля?

Лунен маникюр

Лунен дизайн на ноктите е идеален, за да носи зелена рокля във всякакви обстоятелства. Най-важното — се определя от успешните цветови комбинации в този проект. Класическа бежова ноктите изглежда перфектно под всеки цвят облекло. Допълнителни цветове за „Луната“ на ногтевое легло в този случай Щракнете върху Затвори, за да го пастелни цветове или да напусне място неокрашенный.

4888b31b3c4c5fb48cc8bd97d9d0e100 - Какъв подход за зелена рокля?

Формата на Луната, почти няма ограничения. Това може да се проектиране на полукръг, тънка ивица кожичките, видео-отменя лента който излиза на част от нокът, и т.н. Важно е да се прилага за лунния маникюр различни ноктите украса: камъни, мъниста, фолио, tirki и т.н. дизайн на такива нокти може да се комбинира гланц и мат покритие, както и използването на студени с топли цветове, като придава индивидуалност.

Ще луксозен лунен маникюр, Ако изберете цвят покритие. Използването на стенописи, стикери върху всеки нокът, ще го лепне.

Кадифе

Този популярен маникюр не е подходящ за всеки сегмент и тъкани. Избора на пръв поглед, оптимален цвят на покритие може да несочетаемого ефект. В някои варианти, може да използвате:

    За да се подчертае „зимно настроение“ на изображение (в комбинация от зелен рокли от всички тъкани, но в тандем с кардиганом или болеро);заедно със зелена рокля, направена от вълна или се дължи от прежди всеки състав;избор на рокля от кадифе, кашмир или кадифе костюм.

Важно е също така, че цветът на използваното флока в кадифена маникюр, ясно съвпадат с използваните нюанси на лака, в противен случай тя ще изглежда тромава.

fba7baac19e5aa9d3ec84f903bfc93a8 - Какъв подход за зелена рокля?

Френски маникюр

Ако класически френски дискретен и лесен, благодарение на естествения цвят, след това френски маникюр ще ви помогне да изразите най-интересните и дръзки идеи. В края на краищата, можете да комбинирате всички цветове. Всичко зависи от настроението ми и избрания стил на облекло. След определяне на цветовете, трябва да се обърне внимание на избора на аксесоари за тях.

535ccba51637ae504712f64979acb30b - Какъв подход за зелена рокля?

С луксозна вечерна рокля наситен изумрудения цвят-създаване на елегантен френски маникюр, който ще съчетава в себе си класически цветове (червен, черен, бял) или други дълбоки нюанси (син, бордо, кафяв). Експерименти с цвета, в този случай да бъде скрит.

Летен дизайн на ноктите под светло зелена рокля е допустимо да се изпълняват в стила на френски с помощта на различни цветове и декоративен лак.

Дантела

Само по себе си дантела-това е романтичен подтекст. Следователно, подходящ, съответно, под зелена рокля, покрой, който позволява на този вид дизайн на нокти.

ad7ba0ede6b249172e9c4e93d7ca2256 - Какъв подход за зелена рокля?

Дантелен модел на ноктите може да се направи по много начини:

    Използването на гумени печати;боядисване ръчно (с подходящ този симулатор за естествени нокти и изкуствена трева);шаблони;реални дантела (за нокти, покрити с гел);етикети.

Ако ноктите са боядисани, можете да използвате всеки модел в нужната част на нокътя. Това е трудно да се направи, ако се използват щампи и шаблони.

Воден маникюр

Просто се боя ноктите-това е скучно. Но воден маникюр, където ще трябва да използвате поне два цвята, много оживяването на ситуацията. Но той не се използва за зелена рокля, която носи на официални срещи. Тя е по-подходяща за неформални събития и летни разходки.

Този маникюр се прави с помощта на комбинация от цветове по вода (оттук и името), където той смесва в правилната посока – спирала в обикновен развод диагонално под формата на елхички и т.н. След това потопете ноктите и изображения от водата се пренася на ноктите.

b10e2573a16b1acf30e87afac251ac51 - Какъв подход за зелена рокля?

Комбинация от различни цветове (две или повече) прави този маникюр игриво и ненатрапчиво, както го обладательницу – в центъра на вниманието. Тя ще бъде успешно допълват образа на зелената снаряжение. Подходящи аксесоари – шал в тон един от използваните цветове, каишка за часовник, гривни, колан (ако това включва модел рокля) и т.н.

Вземете маникюр за дълги нокти

Не всеки вид маникюр може да изглежда страхотно за нокти с различна дължина. Добре подбран стил не само за да подчертае добре поддържани нокти, но оптимално ще се побере в образа със зелена рокля.

На къси нокти

Къси нокти с добра форма, може да не се увеличи, а да се използва това, което има. Обикновено, къси нокти-това са тези, които са част от който излиза е 2-3 мм. по-къс тази дължина е подходяща класически френски маникюр, воден маникюр, Лунен. Ако ногтевая плоча дълъг и тесен, можете да използвате дантела, кадифе.

76b8e41538b236f220d566d3b1c28115 - Какъв подход за зелена рокля?

Комбинирайте лунен и френски маникюр за къси нокти не си струва, тъй като тя ще изглежда като цяло, дори по-кратък, отколкото е в действителност.

Ноктите със средна дължина

Ноктите такава дължина дава повече възможности за тяхното оформяне. Вече може да се направи всякаква форма и да се използват всякакви видове маникюр. Средната дължина на ноктите се смята за оптимално за всеки маникюр. Следователно, под зелена рокля може да се използва всякакъв вид и декорации за нокти.

cdf769bee55c0ab0bac2848f2bd12a16 - Какъв подход за зелена рокля?

Дълги нокти

Имат дълги нокти не винаги може да се направи красив маникюр. За нокти, дължината на които превишава 5 мм, не е задължително да се използват класически френски маникюр и лунен маникюр. Този дизайн ще бъде само за да развалят външния вид на ноктите (особено в квадратна форма). Ако вече искате те да са го направили, важно е да се комбинират тези два лака за нокти или да използвате допълнителни декорации. Други видове, не са ограничени за използване в дълги нокти.

17fc65a44ce1355b499b19c311de71b9 - Какъв подход за зелена рокля?

Избор на най-добрата нюанс на лака за нокти за зелена рокля

Да се определи вида и дължината на нокътя, е важно да изберете правилния цвят за него. И може би дори не един. Как да избера и на какво да обърнем внимание?

Пастел

Пастелни капак, можете лесно да намерите зелени рокли на всеки цвят. Най-важното правило-да не се използва пастельно-зелен цвят със същия лак. В този случай, маникюр просто „изгубени“ на фона на облекло.

7744b8d963b7992d8414b9a12694183b - Какъв подход за зелена рокля?

Ефектно ще изглеждат пастелни тонове, матиран лак. Те могат безопасно да бъдат използвани под каквато и стил, и с моя поглед върху невен само за украса начин. Най-ефектно изглеждат жълти светли пастелни цветове и студени нюанси.

Бежов

Универсален цвят за използване със зелена рокля от всякакъв стил и цвят. Въпреки че бежов цвят е универсален, но тонът чудесно ще се впишат във всяка дължина на ноктите и формата на ноктите.

62e4800112831d6c3ad5bd9d01301dd0 - Какъв подход за зелена рокля?

Под бежово маникюр не може да бъде ограничено и грим: тя може да се смели и ярки, а също и нежните натурални. Изберете гланцов лак, за да се подчертае лак и мат – така, за да не привлече ненужно внимание.