Homeмодне саветеКакво да се носят на първа среща и как да се държат?

Какво да се носят на първа среща и как да се държат?

12faceae5fa7634ec8527944f721e352 - Какво да се носят на първа среща и как да се държат?

Ти си се запознала с човек, който наистина харесва, и той те е поканил на първа среща. И преди да вдигнете редица въпроси. Какво да облека? Какво да кажа и за какво да се мълчи? Където дата? Как да се държим на първа среща и след това? Аз ще се опитам да отговоря на вашите въпроси и ще ви даде правилния съвет.

Време и място

Като правило, време и място на първа среща човек избира. Въпреки това, вие също трябва да вземе участие. Например, ако сте точно на време, не се колебайте да ни разкажете за това на свой приятел и да предложи по-подходящият вариант. Не може да се съгласи на среща в единични, подозрителни и непознати за вас места. В края на краищата, вие все още е много лошо знаете млад човек, и не мога да гарантирам за неговата честност. По-добре е, ако на първа среща с човек, ще стандартен вариант: посещение на театър (на изложбата, цирк), вечеря в кафе, на разходка в парка.

Как ще облечем на първа среща

Повечето момичета смятат, че на първа среща трябва да се направят в салона за красота, който твърди косми, за да се излее в себе си полфлакона духове, на лицето да се нанесе един тон грим и се облича наскоро си купих обувки (ботуши, сандали), които никога не са износени. В резултат, вместо положителен ефект ще получите отрицателен.

12faceae5fa7634ec8527944f721e352 - Какво да се носят на първа среща и как да се държат?

Човек с едно момиче на първата среща

Половин флакон парфюм, който се излива в себе си може да се задуши в продължение на няколко метра всеки. И нова обувки, които ще си трие краката си, за да ти възможно най-скоро мечтаят да се върне у дома. „Godina“ прически, за които ще прекарат половин ден в салона за красота, вместо възхищение веднага ще изплаши един човек, ти си по-добре вози САМ маска за коса в домашни условия, това придава естествен блясък и здравословен вид.

Как, тогава, трябва да изглеждате добре на първа среща? Отивате на първа среща, на първо място, за да изберете от гардероба си дрехи, които идват на мястото на датата (например, не носете любимите си скъсаните дънки, Ако сте поканени на изложба или театър) и в които се чувствате комфортно. Не забравяйте, че роклята трябва да крият всички недостатъци на вашата фигура и да ласкае, то не трябва да изглежда вулгарно. Козметика и парфюми трябва да бъдат използвани до минимум. Косата трябва да е добре поддържан, но да се сложи ги, както обикновено правят.

Как да се държим

Преди всичко, на среща трябва да се държи спокойно, естествено и непринудено. Ако един млад човек ви каза нещо смешно, че не изглежда много смешно — усмивка. Не гледайте на джентълмен влюбени очи, като той може да се счита за теб са лесно достъпни. Покажете, че сте скромен, всички момичета със сериозни намерения.

Въпреки това, ако сте дошли за запознанства, за да веднага да спя с един човек, така да се каже да изпитат истински оргазъм, а след това обратното, покажи му своите намерения. Но за да покаже това, за да бъдете внимателни, защото повечето мъже не обичат, когато те се движат, така че нека по-добре ти е млад, човек си мисли, че е успял да убеди теб на първа среща, на винт с него.

Че аз трябва да кажа

aac4fb18e407e3ac33e80ee7d6256067 - Какво да се носят на първа среща и как да се държат?

Фото-среща в кафене

Ако сте един от тези момичета, които има повишена словоохотливост, то днес се опитват да се държат в ръце, дори и ако в главата ти роится куп съвсем различни въпроси към човек. Ако човек говори за своите добри качества, задължително похвалете го. Хората много се вълнуваме от това, трябва да бъдат естествени и да се отнесат само похвала.

Задавайте въпроси, които се отнасят до общите си интереси, не на женски теми, такива като облекло, „сапунена опера“, „Дом-2“. В разговор с човек, опитайте се да научите повече за него, неговите интереси и живота си, но правете това внимателно, не показва към тях повишен интерес. В разговор можете да разкажат най-интересните случаи, които не само неговия живот, но и живота на приятелите и познатите си. Просто ни разкажете за своите хобита, силни.

В заключение, няколко съвета

Ако до края на деня ти си разбрала, че един човек ти е симпатичен и ти искаш да продължи да комуникира с него, след това се опитайте да му покаже. За да привлече вниманието на човек, ако той го хареса, направи го един поглед, усмивка или просто нежно докосване. Не може да се потопите му се на врата му с думите: „Ти си моята мечта!“ или „обичам те!“. Такова поведение ще го изплаши.

Ако вие също красив млад мъж, той в края на първата дата е задължително отново да се срещнем. Ако дата е към края си, и човек, никога няма да предложи на следващото заседание на все още за нищо не казва. Може, ти му ви харесва, но той е просто срамежлив и плах. В този случай, да поеме инициативата в свои ръце.

Много хора се целуват на първата среща, тук започва разликата. Почтен човек не само да се изкачи, но понякога обичам това правило не се спазва. Не забравяйте, че ако наистина го искате, тогава вие може да отговори на целувката, но ако имате съмнения, или не сте готови, вие не трябва да се отиде против волята му. Вземете смутен поглед и усмивка, той ще разбере, че не сте готови, и това ще бъде малко предимство, което не е на разположение.

Ако един човек не ти харесва, и да не искате с тях нищо общо, а след това му даде това да се разбере. Не просто грубо „шият“. По-добре да му благодаря за вечерта (разходка, екскурзия в театър) и да се откаже от по-нататъшни срещи. Надявам се, че тези съвети са ви помогнали да се държим на първа среща. Късмет!