Homeмодне саветеКакво е стречинг цвят на косата си и как да го направя?

Какво е стречинг цвят на косата си и как да го направя?

884a79ec3f6431a5798a9a2a40f2b99c - Какво е стречинг цвят на косата си и как да го направя?

Високата популярност на оцветители монотонно постепенно отстъпва на мода на естествения цвят на косата, с помощта на интересни ефекти за преход. Най-новите тенденции, насочени към създаване на прически, които не трябва да бъдат коригирани.

Така че там е бил парцел цвят на косата — това е метод, който дава възможност да се забрави за постоянна ретуш на корените и да изглежда стилна и добре поддържан.

884a79ec3f6431a5798a9a2a40f2b99c - Какво е стречинг цвят на косата си и как да го направя?

Какъв цвят са стрии?

Техника на разтягане в продължение нюанси-това е техника на рисуване, в която направления са изложени на по-плавен преход на цветовете от най-естествените тъмни корени до пълното изясняване на целите.

Стандартният цвят на екструдиране от гледна точка на растежа се отклоняват от 3-10 см и ще започне постепенна градация. Основната задача — да се направи външния вид на максимална естественост, ето защо този метод се отнася до сложни цвят.

Все още е в апогея на своята мощ простиравшаяся косата, не всеки майстор се заеме с тази сложна процедура.

Предимства и недостатъци

Вземе решение в полза на тази картина ще помогне на приличен списък на предимствата, които има правилно е направил цветова разтягане:

    Плавен преход ще бъде дискретно да расте косата по-рано, усъвършенстване на процедурите направления. Косата изглежда по-пълно и по-динамична, особено в съчетание с ефекта на отблясъци. Естествен преход на цветове създава естествен ефект выгоревших направления, без отрицателно влияние на слънцето. Когато вытягиваете сянка, корените не са засегнати, така че за няколко месеца може да не се притеснявате за подкрашивая плевене растеж на косата си и да не харчат излишни пари. Минимално увреждане на направления, поради липсата на радикално лечение и използването на меки цветове по цялата дължина на косата. За собствениците на рязане с различна дължина подчертава индивидуалността на стила и изглежда ефектно, събрани в опашка и на опашка.

Най-накрая да избере цвета дърпа цвят трябва да се оцени и недостатъци, макар и не много:

    Излагането на химикали дори лека боя уврежда структурата на къдрици. Ако ви е писнало да расте косата, трябва да се проведе пълно боядисване или отрязани значителна дължина на косата. Оцветяване лошо е подходящ за къса прическа. В резултат на това, неопитен майстор или самостоятелни опити могат сериозно да увредят вашата коса.

Ако искате да цвят на косата чрез разтягане в продължение побеждава, а след това трябва да се определи вида на фигурата, която ще зависи от постигането на замислените начин.

Видове стрии

Сред най-популярните методи-това е както класически, така и екстравагантни варианти. Важно е да направите избор, въз основа не само на предпочитанията на вкус, но и в зависимост от цвета на косата, тяхната дължина и структура.

1. Омбре – това е класическия вариант на тегли в два контрастни нюанси — от тъмно към светло. Въпреки плавен преход, запазва общата наситеност.

aa19756331dac8e98d44c135b27af45c - Какво е стречинг цвят на косата си и как да го направя?

Стречинг цвят — вид омбре

2. Сомбре — метод, който е мек опън с почти невидим преход. Също с малък отстъп създава едва забележими отблясъци в косата, изглаждане на тон разлика на корените и основата на 1-2 тона.

5bb79429e8b71334aa469eab8eb1c3d7 - Какво е стречинг цвят на косата си и как да го направя?

Стречинг цвят — мрачен поглед

3. Шатуш – това е популярната техника, която се фокусира върху отделни замъка, завъртане ги писалката, с лек отстъп от корените. Освен това, технологии произвежда разпределение на слънчева светлина върху темата.

c1f18cc8f6490847d4ce51fd69303827 - Какво е стречинг цвят на косата си и как да го направя?

Стречинг цвят — вид шатуш

4. Балаяж – това е метод за придаване на дълбочина и яркост на косата с прехода от сянката към изкуствено. Върховете на корените, по-светла на 3-4 тона.

cddfb4defeb1592e6a674dff1c6df8f0 - Какво е стречинг цвят на косата си и как да го направя?

Знаменца вид цветя — Балай

5. Дами — техника, с помощта на специална самозалепваща се лента. Изолация-това е отделението между кичури прави цветовете по-плавен преход.

39e072b05b7348655f480bae4e27bac3 - Какво е стречинг цвят на косата си и как да го направя?

Стречинг цвят — вид flamboya

6. Оверфлоу — се разглежда вариант на избор с мека цветова стрии, които са еднакви с леки выгоревшие направления.

d0aba8be49233e8932f260ef16e4e95e - Какво е стречинг цвят на косата си и как да го направя?

Стречинг цвят — вид оверфлоу

7. Да се влоши контраст и обяснения, с ясен преход. При правилна оцветяването изглежда ярко и необичайно.

ce673e7fd7c83938bedd458b7d6abf51 - Какво е стречинг цвят на косата си и как да го направя?

Стречинг цвят — омбре

8. Слънчева светлина — техника, използвана най-често на кратки косата си, използвайте в началото на оцветяване определяне на лак. Допълнителни съвети се прилагат светли тонове въз основа на избрания шаблон.

e574a404e7b42a4acc56462636b5b853 - Какво е стречинг цвят на косата си и как да го направя?

Стречинг цвят вид на слънчева светлина

9. Ivo-аут — обратно на участък за блондинки. Горната част на корена е оцветен в тъмен цвят, последвано от плавно преминаване към кончикам.

36a41976c996d08ba5fa0a6b7e7fbe85 - Какво е стречинг цвят на косата си и как да го направя?

Стречинг цвят — разновидност на светомаскировки

10. Калифорния и Венеция най – популярните видове стречинг близо до класическата екструдиране. В калифорния мелирование работа с коса в тон с дълбочина над 6 ниво, във Венециански по-тъмен на 6-то ниво.

fd060788e457bc38686b5dab0db940d0 - Какво е стречинг цвят на косата си и как да го направя?

Стречинг цвят — вид калифорния мелирование

Цвят

Всяка техника стрии цвят ще изглежда хармонично, само в случай, ако вие изберете подходящия нюанс.

Трябва да се вземат предвид, преди всичко, вашият естествен цвят на косата:

За блондинки са подходящи за всички нюанси на блонда, различен от белия, Ако това е стил на омбре. Биологично ще изглежда протегна към студените светло кафяво, пшеница, слама, пепеляв нюанси.

dad586b2dac932b7194008fc09efe041 - Какво е стречинг цвят на косата си и как да го направя?

Стречинг цветове за блондинки

2. За Браун, включително русоволосые и червенокосите жени, можете смело да се предположи мока, Кехлибар, мед, шоколад, тъмен карамел. В присъствието на неизразителен естествени цветове в корените или сив разрешено ломбер руса коса, тъмен шоколад или топъл цвят кафе. Ги простират в посока на по-светло на цвят мед, злато, червено, червено.

7f3176fa8cf148e03131d00e97a97145 - Какво е стречинг цвят на косата си и как да го направя?

Стречинг цвят на тъмна коса

3. За брюнетки с естествен тъмен цвят, често предлагат разтягане в посока кафяво-каштанового цвят, шоколад, канела. Това се превърна в модерен, за да извади черно тон по отношение на ярки цветове, особено сиво.

837aca4fcfb8d33a015d47f78f5179a3 - Какво е стречинг цвят на косата си и как да го направя?

Стречинг цвят за брюнетки

Важно е също така да погледнете в комбинация от желания цвят цвят на кожата. Светли и особено бели момичета идеален мед и червени нюанси. За маслинова кожа е най-добре да изберете шоколад или кафяви нюанси. Собствениците на дубленой на кожата са подходящи всички цветове, включително светли и тъмни палитра.

Ако има страх, нежелан цвят, най-добре е да се подчертае към класическата стрии с постепенен преход от избора разлика 1-3 тон от естествен цвят на косата.

Оцветяване с оглед на дължината на косата

Оцветяване на цвят модел може да варира в зависимост от дължината на косата.

Къса коса.

Разтягане на много къси прически с бретон се счита за най-неудачен вариант. Може да се случи така, че дължината на нишки ще бъде достатъчно за по-добро сцепление. За да скрие нарастващото ще помогне на картината с шоков преход, и тогава се налага да правите сложни стайлинг на коса, ефект мокра коса или къдрици.

61ff9b00c035d9a522cd997afdda6240 - Какво е стречинг цвят на косата си и как да го направя?

Стречинг цвят на къси косата

2. Средна дължина на косата.

Обикновено метод за разтягане е добре да се използва, ако косата се увеличили поне до дължина на каре. Тук вече има над какво да се работи. Изглежда много красиво максимално вдавливания къси тъмни корени с осветленными двата края.

Удължавам каре могат да бъдат боядисани от средата на лицето, но не си струва да експериментирате с крайности. За средна дължина на косата подходящи мека стречинг с добавянето на едва забележими отблясъци.

8a01f24a80d83f6222e5a21b436d6b34 - Какво е стречинг цвят на косата си и как да го направя?

Стречинг цвят на коса със средна дължина

3. Дълга коса.

Преки дълга коса може да са боядисани практически всеки метод на разтягане. Устойчиви къдрици може да бъде леко развалят няколко възможности. В този случай подчертава се извършва по техника на шатуш балаяж или мелирование, в противен случай преходът може да бъде доста забележима.

8ee06ee975293f82743f0ba8a4fe86d1 - Какво е стречинг цвят на косата си и как да го направя?

Стречинг цвят за дълга коса

Трябва да се отбележи, че всички косми, дълга или къса, трябва да е здрав и не са ломкую структура. Преди боядисване се препоръчва отрежете краищата и направи хранителна маска. Всички останали нюанси се занимават с процедури, специално подбрани стречинг цвят.

Въвеждането на технологии

Професионални майстори силно се препоръчва да опитате да изпълните процедурата за оцветяване, стречинг цвят, тъй като технологията е доста сложна, и има голям риск да развалят външния вид на косата. Въпреки това, ако опит за боядисване на коса в домашни условия вече имате, можете да опитате класически дърпа сянка.

За това е необходимо:

    Професионална боя и осветител (3% за светли косми, 6 на сто-в гъста или тънка, светло кафяво, 9-12% за тъмна коса в зависимост от дебелината);капацитет за смесване на бои;фолио или хранителна филм;гребен, дъвка или фиби за коса;пискюл за нанасяне.

Преди процедурата не може да се измие косата ми. Това е необходимо, за да се намали отрицателното въздействие на lightbox. За плавно и безболезнено преминаване се препоръчва да се направи градуированную прическа и съвети профили.

След всички приготовления, можете да преминете към процедура:

Разделете косата на зона — тилен и страничен ги поправи. Разрежда сместа, за изсветляване на инструкции и нанесете върху краищата на косата с помощта на четка. Увийте краищата на фолио или полиетилен за 20-30 минути. Заминаващи от корените 5 см и отново нанесете боя на границата съвети за боядисване. По същия начин увийте в преходната зона, само на 10 минути. Измийте косата с шампоан и балсам.

cf14f00782f1b2da34d3724cb3f54237 - Какво е стречинг цвят на косата си и как да го направя?

Техника на оцветяване омбре стречинг цвят

С такава опростена технология къдрите своя страна, достатъчно бързо, най-важното прави всичко внимателно, за да не се получи допълнителни ивици или петна.

За лесно изваждане на звук, както и други опции. Такъв забавен начин:

Възстановяване на коса в гладка висока опашка на темето. Гребен направи малка bouffant. Да се разтвори боята. За този метод трябва да изберете боя на 1 тон по-светъл. Нанесете боята с помощта на четка. Обвивка от полиетилен. Време на експозиция трябва да погледнете в инструкциите на производителя. Изплакнете косата си с шампоан, след това балсам.

7f11606399bc28d06f7547a2026df2e3 - Какво е стречинг цвят на косата си и как да го направя?

Проста техника стрии цвят на косата

По-сложните технологии, най-добре да се доверите на опитни професионалисти, които ще сметне всички нюанси и са в състояние да се предскаже резултата.

Допълнителна грижа

Косата след боядисване изглежда подмладена и интересна.

Тя остана такъв колкото се може по-дълго, косата трябва да бъде обект на системно и правилната грижа:

    Да се откаже, поне на първо време, от плойки и гладене;суха косата си в студен режим сешоар;измиване на косата със специален шампоан за боядисана коса;намалете до минимум използването на средства за полагане;избират натурални гребен и четка за коса само леко изсъхнали;един път в седмицата да се използват за възстановяване на маската, се опитайте да не миете косата си всеки ден — това ще ви позволи значително да се увеличи устойчивостта на боята;на всеки 2 месеца podavlivaya съвети;следващото оцветяване да се изразходват минимум 3 месеца.

Комплекс бояджийски непрекъснато се подобрява, нови технологии и ефекти. Ако преди това корените се е смятало ужасно моветоном, сега, когато можете да създадете плавни преходи, тя започна да изглежда красиво и модерно.

6adb1161137a1a55fbdb2775459b35c4 - Какво е стречинг цвят на косата си и как да го направя?

Известни личности с ефекта на стриите цвят омбре и балаяж

Дами и предпочитат метод на разтягане в продължение на косата. Защото тази процедура освежава целия образ и подчертава всяка прическа, която много холивудски звезди.