Homeмодне саветеКакво е татуаж устните си и как да го направя?

Какво е татуаж устните си и как да го направя?

За никого не е тайна, че цупенето, съблазнителен и изразителни устни – мечта на почти всяко момиче. Разбира се, не всеки е щастлив от природата, но няма причина да се разстрои. Проблема е лесно решим с помощта на перманентен грим, който напълно ще замени увеличаване на устните и ще ви помогне да спестите пари.

Какво е това?

Перманентен грим-това е въвеждането на пигмент в повърхностните слоеве на кожата за постигане на максимална стабилност и продължителност на ефекта.

Въпреки, че този метод за корекция на формата на устните напълно сигурна, тя има и редица важни противопоказания, които не могат да бъдат пренебрегвани.

Противопоказания и последици

    Злокачествени и доброкачествени тумори. Въвеждането на косата може да предизвика растежа на туморните образувания или с тяхната вредност на съществуващата. ХИВ, СПИН, хепатит. Хемофилия. Въведение пигмент включва пробиване на кожата. В тази генетично заболяване на кръвта на човека не е сведена до минимум и да се спре кървенето, без специални препарати, е почти невъзможно. Херпес. Процедурата може да доведе до интензивно разпространение на възпалителния процес. Псориазис, екзема, дерматит. Възстановяване и заздравяване на кожата при хора с такива заболявания е много по-дълго и по-трудно. Менструация. В този период значително намалява болката праг на кръвни съсиреци и по-лошо. — Бременност и кърмене. Ненужна стресова ситуация за организма до нищо, по-добре да се отложи процедурата за известно време. Антибиотици. ОРИ. Захарен диабет.

Така че, ако няма противопоказания и е твърдо решен да даде на вашите устни великолепен външен вид, е да се разбере, че процедурата за перманентен грим на устните.

Аз трябва да направя на майстор преди процедурата:

Специалист обсъжда с клиента техника за извършване на работа. Лекарства за перманентен грим на устните включва задълбочен хигиенни и антисептичен обработка на работната повърхност. След провеждане на оформяне на пластика на устните с молив средна твърдост и покрити с кърпа с местноанестезиращи действия.

Техника на перманентен грим устни

По време на процедурата майстор, с помощта на игла се въвежда на пигмент в кожата на целеви верига, а не само разпределението на пигмента зависи от техниката. Пигменти са изработени от качествен растителни или минерални суровини и не са вредни за човешкия организъм. В рамките на 3-4 седмици е необходима окончателна корекция на майстора.

What is permanent lip makeup and how to do?

Контурный перманентен грим

Избор на цвят за перманентен грим устни:

Обикновено за тази процедура изберете класически цвят 1-2 тона по-тъмна, отколкото естествена. Някои хора предпочитат ярка зрънце цвят, а други предпочитат пастелни, кремави. Изборът винаги е твой, но експерти настояват за избора на най-естественият оттенък.

What is permanent lip makeup and how to do?

Ярка палитра от пигменти за перманентен грим

География-схеми

Контур с перо — Акварел — ефект 3D — светъл молив техника съединение е подходящ за всеки, който има симетричен и атрактивна форма на устните, но без ясен контур. За този вид работа избираме топли, землистые цвят или в цвят, идентичен натуральному. Скреч линията е ясна, правилна, изразителен.

What is permanent lip makeup and how to do?

Техника контурный перманентен грим

Контур с растушевкой

Този метод се счита за метод на частично сахаразы. Пигмент адаптира максимално леко и естествено, за да влезете в контур с тънка игла и внимателно се смесва мазнини. Размер на размазване зависи от желанието на клиента, но обикновено е около 3 милиметра, за да се осигури допълнителен обем точно нюанс на бежов цвят, в центъра.

What is permanent lip makeup and how to do?

Нежен контур с перо

Акварел

С помощта на този метод на перманентен грим на устните не са с ясен контур. В пигмента се инжектира цялата повърхност на устните и сенки в няколко слоя. При изпълнение на техника акварел, можете да използвате два цвята, с разлика в 1 или 2 цвята, за по-плавен преход. Колкото по-далеч от пръстени – толкова по-светъл тон.

What is permanent lip makeup and how to do?

Атрактивни акварельной техника

Татуировка с 3D ефект

Този вариант е по-подходящ за зрели жени, тя видимо подмладява и освежава лицето. За постигане на 3D ефект трябва да се проведат пълно попълване на цвета на устните. Това е дълъг и трудоемък метод, който изисква специални умения. Козметик традиционно използва три цвята: контур на най-тъмен цвят, след това средният тон, и, накрая, най-светлото място в сърцето, освен това, преходът между цветовете трябва да бъде естествена, с ефект на спрей, едва забележимо. Блясък придава на устните допълнителен обем и привлекателен външен вид.

What is permanent lip makeup and how to do?

Едно приказно 3D ефект

Светъл молив се използва, за да добави по-голям обем. Ефект пълни устни се постига чрез създаване на светло, почти бяло, пигмент на кожата около устните. Метод идеален за обладательниц тънки и невыразительных устните си.

What is permanent lip makeup and how to do?

Изразителни устни в необичайна техника молив

Какво да очакваме след процедурата?

Със сигурност ще бъде тежък оток на устните и зачервяване, ще се докоснат до устните си, но това чувство преминава през няколко дни. Дразнене може да настъпи, често много момичета е лющене нормално след татуажа устни.

Опитайте се да намерите компетентен и опитен специалист, перманентния грим не е толкова просто, за да премахнете как да се прилагат и много по-скъпо. Корекция и застъпването – дълъг и повтарящ се процес, за една сесия не е капитанът не е в състояние да коригира лошото качество на работа. Така че, се приближи към избора на козметик много отговорно, да търсят съвети и препоръки.

Колко се лекува?

Обикновено устни ще бъдат напълно излекувани след 10 дни и ще можете да се наслаждавате на крайния резултат.

Колко дълго?

Много зависи от качеството на материала. Ако работата се извършва от квалифициран майстор с използване на висококачествени материали, а след това перманентен грим ще продължи 6-8 месеца.

Грижа за травмированной кожата след процедурата

    Не знаете, как да си мият ръцете преди започването на процедурата. Да се използва мехлем с пантенолом или Бепантен, разликата не е голяма. Колкото се може по-често подхранват кожата и го оставете да изсъхне. За 4-5 дни, може да се прилагат масла за допълнително овлажняване, например, кокосово масло или зехтин. Забравете за солариума и баня, докато устните напълно не ще бъдат излекувани. Измиване на кожата около устните, в първия ден след процедурата не е необходимо, тя може да предизвика дразнене. Да Не се докосва устните и кожата около тях в първите дни след операцията, раната може лесно да се зарази.

Красив татуаж устни – спасение за много момичета и жени, едно червило не може да се постигне такова невероятно ефект!

Снимки преди и след

What is permanent lip makeup and how to do?

What is permanent lip makeup and how to do?

What is permanent lip makeup and how to do?

What is permanent lip makeup and how to do?

What is permanent lip makeup and how to do?

What is permanent lip makeup and how to do?

Предимства на перманентен грим

    Не е нужно да губите ценно време за грим, защото постоянно твърдо трае около шест месеца. Никакъв ефект панди, в вечерта, ако сте забравили да свали грима. Не трябва да се измие и да коригирате в рамките на деня, грим винаги свеж и ярък. Не е нужно да харчите пари за качествена козметика.

По този начин, можем спокойно да твърдим, че съвременната косметология прави чудеса, помага на момичетата да станат по-уверени, да станат по-добри и по-красиви. Но никога не забравяйте, че качеството на работа може да се получи само от квалифициран, компетентен и опитен специалист!