Homeмодне саветеКакво е татуаж устните си и как да го направя?

Какво е татуаж устните си и как да го направя?

82c4b85dcf6abfb59efeb6920fcefdd8 - Какво е татуаж устните си и как да го направя?

За никого не е тайна, че цупенето, съблазнителен и изразителни устни – мечта на почти всяко момиче. Разбира се, не всеки е щастлив от природата, но няма причина да се разстрои. Проблема е лесно решим с помощта на перманентен грим, който напълно ще замени увеличаване на устните и ще ви помогне да спестите пари.

Какво е това?

Перманентен грим-това е въвеждането на пигмент в повърхностните слоеве на кожата за постигане на максимална стабилност и продължителност на ефекта.

Въпреки, че този метод за корекция на формата на устните напълно сигурна, тя има и редица важни противопоказания, които не могат да бъдат пренебрегвани.

Противопоказания и последици

    Злокачествени и доброкачествени тумори. Въвеждането на косата може да предизвика растежа на туморните образувания или с тяхната вредност на съществуващата. ХИВ, СПИН, хепатит. Хемофилия. Въведение пигмент включва пробиване на кожата. В тази генетично заболяване на кръвта на човека не е сведена до минимум и да се спре кървенето, без специални препарати, е почти невъзможно. Херпес. Процедурата може да доведе до интензивно разпространение на възпалителния процес. Псориазис, екзема, дерматит. Възстановяване и заздравяване на кожата при хора с такива заболявания е много по-дълго и по-трудно. Менструация. В този период значително намалява болката праг на кръвни съсиреци и по-лошо. — Бременност и кърмене. Ненужна стресова ситуация за организма до нищо, по-добре да се отложи процедурата за известно време. Антибиотици. ОРИ. Захарен диабет.

Така че, ако няма противопоказания и е твърдо решен да даде на вашите устни великолепен външен вид, е да се разбере, че процедурата за перманентен грим на устните.

Аз трябва да направя на майстор преди процедурата:

Специалист обсъжда с клиента техника за извършване на работа. Лекарства за перманентен грим на устните включва задълбочен хигиенни и антисептичен обработка на работната повърхност. След провеждане на оформяне на пластика на устните с молив средна твърдост и покрити с кърпа с местноанестезиращи действия.

Техника на перманентен грим устни

По време на процедурата майстор, с помощта на игла се въвежда на пигмент в кожата на целеви верига, а не само разпределението на пигмента зависи от техниката. Пигменти са изработени от качествен растителни или минерални суровини и не са вредни за човешкия организъм. В рамките на 3-4 седмици е необходима окончателна корекция на майстора.

82c4b85dcf6abfb59efeb6920fcefdd8 - Какво е татуаж устните си и как да го направя?

Контурный перманентен грим

Избор на цвят за перманентен грим устни:

Обикновено за тази процедура изберете класически цвят 1-2 тона по-тъмна, отколкото естествена. Някои хора предпочитат ярка зрънце цвят, а други предпочитат пастелни, кремави. Изборът винаги е твой, но експерти настояват за избора на най-естественият оттенък.

98132cfae0ce1301c4a46ef77cc6fd39 - Какво е татуаж устните си и как да го направя?

Ярка палитра от пигменти за перманентен грим

География-схеми

Контур с перо — Акварел — ефект 3D — светъл молив техника съединение е подходящ за всеки, който има симетричен и атрактивна форма на устните, но без ясен контур. За този вид работа избираме топли, землистые цвят или в цвят, идентичен натуральному. Скреч линията е ясна, правилна, изразителен.

8e8f8de6b535ff47008a141b96062a47 - Какво е татуаж устните си и как да го направя?

Техника контурный перманентен грим

Контур с растушевкой

Този метод се счита за метод на частично сахаразы. Пигмент адаптира максимално леко и естествено, за да влезете в контур с тънка игла и внимателно се смесва мазнини. Размер на размазване зависи от желанието на клиента, но обикновено е около 3 милиметра, за да се осигури допълнителен обем точно нюанс на бежов цвят, в центъра.

22314e2d775868742cb10537ad3acdc5 - Какво е татуаж устните си и как да го направя?

Нежен контур с перо

Акварел

С помощта на този метод на перманентен грим на устните не са с ясен контур. В пигмента се инжектира цялата повърхност на устните и сенки в няколко слоя. При изпълнение на техника акварел, можете да използвате два цвята, с разлика в 1 или 2 цвята, за по-плавен преход. Колкото по-далеч от пръстени – толкова по-светъл тон.

834632708b8c67eb8178d5494b4c736f - Какво е татуаж устните си и как да го направя?

Атрактивни акварельной техника

Татуировка с 3D ефект

Този вариант е по-подходящ за зрели жени, тя видимо подмладява и освежава лицето. За постигане на 3D ефект трябва да се проведат пълно попълване на цвета на устните. Това е дълъг и трудоемък метод, който изисква специални умения. Козметик традиционно използва три цвята: контур на най-тъмен цвят, след това средният тон, и, накрая, най-светлото място в сърцето, освен това, преходът между цветовете трябва да бъде естествена, с ефект на спрей, едва забележимо. Блясък придава на устните допълнителен обем и привлекателен външен вид.

7641a7ec262dadb07c1a1413af69808f - Какво е татуаж устните си и как да го направя?

Едно приказно 3D ефект

Светъл молив се използва, за да добави по-голям обем. Ефект пълни устни се постига чрез създаване на светло, почти бяло, пигмент на кожата около устните. Метод идеален за обладательниц тънки и невыразительных устните си.

8b55701e81acf92ee4dca74478eda245 - Какво е татуаж устните си и как да го направя?

Изразителни устни в необичайна техника молив

Какво да очакваме след процедурата?

Със сигурност ще бъде тежък оток на устните и зачервяване, ще се докоснат до устните си, но това чувство преминава през няколко дни. Дразнене може да настъпи, често много момичета е лющене нормално след татуажа устни.

Опитайте се да намерите компетентен и опитен специалист, перманентния грим не е толкова просто, за да премахнете как да се прилагат и много по-скъпо. Корекция и застъпването – дълъг и повтарящ се процес, за една сесия не е капитанът не е в състояние да коригира лошото качество на работа. Така че, се приближи към избора на козметик много отговорно, да търсят съвети и препоръки.

Колко се лекува?

Обикновено устни ще бъдат напълно излекувани след 10 дни и ще можете да се наслаждавате на крайния резултат.

Колко дълго?

Много зависи от качеството на материала. Ако работата се извършва от квалифициран майстор с използване на висококачествени материали, а след това перманентен грим ще продължи 6-8 месеца.

Грижа за травмированной кожата след процедурата

    Не знаете, как да си мият ръцете преди започването на процедурата. Да се използва мехлем с пантенолом или Бепантен, разликата не е голяма. Колкото се може по-често подхранват кожата и го оставете да изсъхне. За 4-5 дни, може да се прилагат масла за допълнително овлажняване, например, кокосово масло или зехтин. Забравете за солариума и баня, докато устните напълно не ще бъдат излекувани. Измиване на кожата около устните, в първия ден след процедурата не е необходимо, тя може да предизвика дразнене. Да Не се докосва устните и кожата около тях в първите дни след операцията, раната може лесно да се зарази.

Красив татуаж устни – спасение за много момичета и жени, едно червило не може да се постигне такова невероятно ефект!

Снимки преди и след

07f4ab53401dc8a3149f6da53d8b09d5 - Какво е татуаж устните си и как да го направя?

f1c8bda81ef9df046e9abc831675f07a - Какво е татуаж устните си и как да го направя?

7f5d05428ae5c668c7be6e8be30d9278 - Какво е татуаж устните си и как да го направя?

b7c344ab038ae8586215d9a583590fa5 - Какво е татуаж устните си и как да го направя?

763de05925f15423ce29f9f5b15738c2 - Какво е татуаж устните си и как да го направя?

ec2544a9f3309b061396b84189fe60ee - Какво е татуаж устните си и как да го направя?

Предимства на перманентен грим

    Не е нужно да губите ценно време за грим, защото постоянно твърдо трае около шест месеца. Никакъв ефект панди, в вечерта, ако сте забравили да свали грима. Не трябва да се измие и да коригирате в рамките на деня, грим винаги свеж и ярък. Не е нужно да харчите пари за качествена козметика.

По този начин, можем спокойно да твърдим, че съвременната косметология прави чудеса, помага на момичетата да станат по-уверени, да станат по-добри и по-красиви. Но никога не забравяйте, че качеството на работа може да се получи само от квалифициран, компетентен и опитен специалист!