HomeприческиКато изправите косата си с помощта на различни техники?

Като изправите косата си с помощта на различни техники?

96f9718ce2db9ad57537bf86f4b0573e - Като изправите косата си с помощта на различни техники?

Много момичета обичат шик еластични къдрици, естествено, да падне на раменете си, но собствениците на твърди брави капризничает понякога трябва да е лесно. Часовници с сешоар и плойкой могат значително да навреди на структурата на къдрици.

Като изправите косата си с домашни средства без използването на термични приспособления и запазване на резултата за дълго от водещи стилисти. Те ще споделят своя опит как да се извършва тази процедура в салоните.

96f9718ce2db9ad57537bf86f4b0573e - Като изправите косата си с помощта на различни техники?

Изправяне на косата

Преди да можем да се оправям вълнообразни къдрици, трябва да се разберат причините, защо те пушатся. Всеки ден нашите къдрици са изложени на вредни въздействието на външни фактори:

Студени. Гарь във въздуха. Здраво опашки и опашка. Неправилна грижа. Последици сешоари, ютии и печки.

Традиционни методи

Гаргара с оцет

    • . Този инструмент има във всяка кухня. Всичко, което трябва да направите е след измиване на главата се маже с оцет разреден с вода на къдрици и се оставя докато изсъхне. В никакъв случай не бързайте, този процес с помощта на сешоар или гладене за коса. Напълно се оправям къдрици няма да свърши, но ефектът ще бъде доста впечатляващо. Важното е, косата ще стане много по-мек и по-послушни.

Изправяне на бира

    . След измиване на главата, трябва да въведете в чаша 0,5 литра бира и чист гребен на мокри къдрици да течност. Започнете по-добре овлажняващ гърба си, и масажирайте от корените към краищата. По този начин, пушистость ще бъде много по-малко.

Бразилско изправяне на кератиновое

1bd329d944a49199a0e6f3d2e194893e - Като изправите косата си с помощта на различни техники?

Снимка на косата си преди и след кератинового изправяне

Иновациите в индустрията за красота стана насищане на косата кератин с цел тяхното изправяне. Процедурата е много ефективна, но и по-скъпи. Това е особено добре за структурата след химия. Кератин насищане на къдрици хранителни вещества и да им даде предишната си сила.

Ефектът от този метод трае не по-малко от 3 месеца, в зависимост от състоянието на къдрици, дължина, и значителна роля играе дебелина конци.

Ползи кератинового изправяне на:

Метод как да се оправям косата и да ги лекува. Резултатът изглежда красиво и ухоженно. Няма ограничения в начина на живот, режим ден. Косата не атагельды, като при ламинировании и дишат.

Ламиниране или карвинг

Грижа за дълги коси винаги изисква много време и усилия. Не по-малко ефективна е процедурата за изправяне на ламиниране на косата. Този метод е много по-евтино, отколкото кератиновое изправяне, и по-достъпни в домашни условия, а също така има добро действие след вълна и боядисване.

Имаме нужда от един яйчен жълтък, органичен или детски шампоан, качеството на желатин, зехтин или бадемово масло. Процедурата се провежда в два етапа, така че трябва ясно да разчита брой съставки.

a1f03adf3e565047b73d8025bc032eb7 - Като изправите косата си с помощта на различни техники?

Снимка на перфектно гладка коса

На сцената първи. Смесете желатина с шест супени лъжици топла вода, да се разтвори. Разделете течността на половина и едната половина се смесва в равни пропорции с шампоан. След това да нанесете сместа върху косата за около 30-40 минути и покрийте главата от полиетилен и хавлиена кърпа. Ако косата е много гъста, а след това накиснете още известно време.

На втория етап. Втората половина желатин течна смес от жълтък и се добавя една супена лъжица от избрания от козметични масла. Да се направи маска за коса не е стръмен консистенция. Трябва да се разпределя по цялата дължина и се оставя за 2 часа. В края просто се измива с топла вода без шампоан. Това е един от най-популярните методи, как да се оправям косата, без плойки себе си. Процесът на ламиниране трябва да се повтаря на всеки две седмици, а след това ще създаде впечатление, че къдрици се обърнаха завинаги.

След ламиниране стилистами не се препоръчва:

Изправете направления утюжком. Накиснете поне няколко дни след процедурата, макар и с високо качество на работа и допълнително изравняване не се изисква. Измиване на главата по-рано от третия ден след ламиниране. За да направите химически или био-завивка залепен директно на Кос. След карвинга на косата все още е повреден, не като химически, но все пак. Ламиниране-това е важно не само за подобряване на външния вид, но и на хранене къдрици. В случай на пряко физическо въздействие, всички усилия ще бъдат напразни.

Сешоар, ютия и дъска за

3350433ad9d5e59561a42024e4ced507 - Като изправите косата си с помощта на различни техники?

Снимки на момичета с cucerescu

По мнението на авторитетни специалисти-фризьори, няма начин, за да помогне завинаги да се оправям къдрава направления. Най-евтиният и най-достъпен начин-това е утюжок за изправяне на коса или сешоар. Ако това не е твърде често за това, опаковане и редуване на въздействие с маски за разделяне на косата, а след това структура не е много раним, а прическата ще бъде всеки ден подредено.

За това, за да се оправям косата най-много, са ви необходими някои умения и хубава масажна четка за коса, за предпочитане от естествени материали с мека четка, форма – кръгла. Единственият недостатък: по време на дъжд или мъгла кичура бързо отново ще започне да се навива, като В този случай, за да помогне на стар приятел – лак за стайлинг.

Същото и с ютия за косата, но тя много важна роля играе материал, печки и качеството на уреда. Не выставляйте максимална температура по време на планова и не повтаряйте процедурата по-често от веднъж на два дни.

Специални инструменти

Започна марка, специализирана в производството на витамини за растежа на косата и преподаватели да разработят специална raspalitelem за къдрици. Това могат да бъдат шампоани, балсами, маски или есенции. За да се получи резултат, трябва да се избират храни строго подход към структурата на косата, и се използват редовно, за предпочитане в комбинация. Къдрици не стане идеално гладка, но ще бъде много по-лесно управляеми.