Homeмодне саветеКато правилно и внимателно да се боядисват ноктите

Като правилно и внимателно да се боядисват ноктите

Безупречен педикюр спешно винаги в лятно време, когато ние винаги живеем в отворени обувки, а в студено време на годината. Например, когато посещавате фитнес зала или басейн всяка жена иска да изглежда страхотно. Разбира се, педикюр може да се направи в козметичен салон, прибегнув нужда от професионална помощ. Но съвременния ритъм на живот не ни винаги е достатъчно време, така че всяка жена, търси, трябва да знаете как да се боядисват ноктите на краката си сами.

Подгответе ноктите с лак

Преди да се пристъпи към лака за нокти, трябва да направите педикюр. Добре пара краката в топла вана, да ги обработва, пемза или стъргалка за краката. След това трябва да премахнете кожичките и даде форма на ноктите. При необходимост преди рязане на краката, ноктите могат да бъдат смекчени. Когато всичко това е направено, вие трябва да отидете до най-приятната част за педикюр: масаж на някакъв крем за крака.

Ключът към безупречному маникюру и педикюру е липсата на бързане, в края на краищата, това е добре, за да накрасить ноктите с лак и да не се развалят резултата, след нанасяне на определен период от време за съхнене.

How to properly and neatly to paint your toenails

Като боядисване на ноктите

Правилно боядисване на ноктите

Сега всичко е готово, възниква най-важният въпрос: как боядисване с лак на ноктите на краката, го разгледа стъпка по стъпка?

За това ще Ви трябва:

Основно покритие, лак, топ покритие и сушене течност за премахване на лака.

Педикюр-добре в стая с ярко осветление и добра вентилация, където миризмите не ще ви безпокоя, това е особено важно по време на бременност. Как отношение лак или средство за облекчаване, това може да бъде изключително вредно за вашето здраве.

How to properly and neatly to paint your toenails

Боядисване на ноктите

Преди боядисване на ноктите, необходимо за почистване на нокътната плоча от следите на стария лак и сметана или масло, които са били използвани по време на педикюр. Т.е. ноктите трябва да се обезжирены или средство за снемане на лак или специален състав със съдържание на алкохол. Това ще даде възможност за поставяне на лак равномерно, и гарантира, че той ще бъде дълго се държат в ноктите си.

След това трябва да се нанесе върху ноктите основен слой, който трябва да бъде по-течен, отколкото на полски, тъй като това е първият слой, който трябва да изсъхне бързо и допринася за отлично сцепление между лак и на нокътната плоча. Основният слой трябва да се прилага с бързи движения, колкото се може по-тънки и по-близо до кутикуле.

База могат да бъдат различни: защитни, ако ноктите пожълтява (ако използвате лак тъмен цвят); изравняване, ако ногтевая плоча е с грапава повърхност. Можете да използвате специални тампони за разделяне на пръстите, което ще ви позволи по-ясно да нарисува ноктите.

Ако имате достатъчно умения, можете да се боя ноктите с различни цветове. Ако сте начинаещи в изкуството на маникюр и Ви е трудно това да се направи най-много, след това се придържа към два цвята или един, като във френски маникюре, важното е всичко да е направено внимателно.

Методи, как да покрие с лак на ноктите на краката, зависят от много фактори. Най-важно е състоянието на ноктите, защото краката ни са изложени на различни щети, в резултат на което се нуждаят от много внимателни грижи. Ако имате проблеми с техните здравни проблеми: те стават черни, става неравна, ногтевая плоча се сгъсти, след това, преди да изберете цвета на лака за нокти, задължително се обърнете към дерматолог, може да се наложи лечение. Обикновено, цвят боя, напротив, подчертават такива проблеми, и без цвят, те не могат да се скрие.

Преди да нанесете лак трябва да се хвърлят бутилка в ръцете си за около 30 секунди. След това отворете го и отстранете излишния лак с четка. Разтърси го не, за да се избегне навлизането на въздух.

How to properly and neatly to paint your toenails

Рак боя лак на ноктите по етапи

Ето няколко съвета за това, как красиво боядисване на ноктите на ръцете и краката в домашни условия:

Нанесете лак е само в този момент, когато добре просох. Покриване на ноктите с лак по-добре от средата до края на нокътната плочка, не можал да кожичките и кожата на пръстите си по ръбовете. По-добре да държи четката на показалеца и палеца, пръстите, е важно да се уверите, че ръката не е в теглото. Лак за нокти, който хвърли зад граница на ноктите може да бъде изтрита след пълно изсъхване на лака, с помощта на клечки за зъби или специален почистващ молив. Не забравяйте, че цветен лак винаги да се прилага в два слоя, независимо от това, това пастелни или ярки цветове. Тъй като има само два слоя осигуряват равномерно покритие без разводи, цвета на лака може да е напълно разкрит и педикюр ще изглеждат безупречно. След нанасяне на първия слой, трябва да се изчака, докато лака изсъхне добре и след това да нарисува втори слой по същия начин. За да лак дълго сграбчват и изглежда красиво върху цветен лак може да се прилага закрепитель. Има случаи, когато няма време да се чака, докато лака изсъхне много бързо. В такива ситуации може да се притекат на помощ специален инструмент за бързо изсъхване на спрея. Моля, изчакайте, докато ноктите е напълно суха, преди да отидете за вашия бизнес. Обувки могат да се носят не по-рано от един час след лакировки.

Ясно се обяснява на ноктите е показано на фигура в статия, да опитате да постигнете същия ефект. Изучаване на прости правила, като накрасить на ноктите в домашни условия, можете да преминете към усвояване на по-сложни методи, като например боядисване на ноктите по фън шуй. А ако си купите специално оборудване, можете да дори и покриване на ноктите шеллаком или гел за дома.