Homeмодне саветеКато спра овал на лицето нишки, упражнения и народни средства за защита

Като спра овал на лицето нишки, упражнения и народни средства за защита

dca139367444eb707a63d6839a995422 - Като спра овал на лицето нишки, упражнения и народни средства за защита

С възрастта кожата започва да се променя, да става по-тънка, а се образува в тъканите на липса на еластин и колаген. Сега има множество възможности, като спра овал на лицето в домашни условия и прилагане на професионални процедури, за придаване на свежест и младост.

Професионални трикове

Най-популярният вариант, как да се направи овал на лицето и е армировка на кожата с помощта на специални нишки. Това е най-новата технология, която позволява за кратко време да върне на лицето на предишната жизненост и красота. За тази процедура епидермиса няколко малки разреза, през които в тъканите вживляют златни нишки. Понякога се използват естествени влакна тип Атмос, но разликата им от скъпоценни, че те с течение на времето рассасываются, намалява в резултат на действието на не.

dca139367444eb707a63d6839a995422 - Като спра овал на лицето нишки, упражнения и народни средства за защита

Красив овал на лицето

Предимства укрепване на конци:

За кратък срок, вдигни брадичката и бузите, за премахване на обвисшую кожата и да върне овал в нормално положение;операция се извършва доста бързо, освен това, тя има малко време за възстановяване – няколко дни;при този контур пластмаса премахва дори най-дълбоките назолабиални бръчки;може да се използва при по-млади жени (след 25).

Намери салони и клиники за красота, в които се извършват такива процедури във всеки град в Русия, Пензенска, Москва, Санкт Петербург и други. Най-важното – научете опит майстор и отзиви за работата си.

Но хирургическа намеса, често имат много противопоказания, освен това, след тях са възможни сериозни усложнения. Например, след укрепване на нишки може да започне отхвърляне на чуждо тяло от организма, така че повечето жени имат повече доверие неинвазивни методи за решаване на проблемите на преждевременно стареене.

Лесно се стягат овал на лицето без операция е възможно с помощта на гальваники или миостимуляции на най-горния слой на епидермиса. Това е уникална по своя принцип за изпълнение техника, хардуер естетична козметика. С помощта на специално устройство с малък разряд на тока, за да проникнат през кожата, което активира регенеративните процеси. В резултат на това започва активно да произвежда колаген и еластан, изчезват лицевите бръчки и старчески петна. Основното предимство на този метод е, че можете да го използвате вкъщи, просто трябва да си купите масажор.

Понякога момичетата използват хирургически пластмаса, което позволява издигане на определени участъци от кожата, забавяне на тях. Това е най-сложен метод, за да се върне носеше брадичка и шията в нормално състояние. Но той има много противопоказания, освен това, тази операция е достатъчно дълъг възстановителен период до 1 седмица.
Видео: техники за подмладяване на bezoperatsionnye

Домашни начини за

Хирургическа намеса не винаги е безболезнено, освен това, те имат доста висока стойност. Народни средства могат да бъдат бързо и безболезнено да се извади, шията, гърдите и лицето. Най-лесният и най-ефективният начин е да се работи върху проблемните зони с маски. Има много инструменти, лифтинг на лицето, които могат да се приготвят със собствените си ръце за това.

37a3211bb5b4be6ccbf4ea010aa7ed69 - Като спра овал на лицето нишки, упражнения и народни средства за защита

Фото — Маска

Отлични отзиви за средство с картофи и мед. Суров корен съдържа голям брой витамини, и пчела „лечение“ е естествен антиоксидант. Трябва скара, зеленчукова ренде и го смесете месото с лъжица топъл мед. Нанесете върху проблемните зони на 20 минути.

Ами форми на отпускане на овална маска от кембрийской или бяла глина. Те не помогнат, с дълбоки бръчки, но тя бързо премахване на бръчки и почиства порите. Трябва да се съчетаят равни части минерална вода (отвара от билки, сок) и минерален прах. Нанесете паста с помощта на специален апликатор. Най-голям ефект се постига, ако маската се държи на лицето до втвърдяване в хоризонтално положение.

Ефективно, има и гимнастика и изсушаване на лице, масла и лекарства на лед. Много добри отзиви има следните упражнения , за да се спра на овал на лицето:

Высуньте език от устата ви и се опитайте да ги до брадичката си. Повторете 10 пъти;наддават в устата на максимално количество въздух, след това го задръжте в продължение на 3 секунди. С течение на времето, рязък тласък, който е необходим, за да освободи устата си от кислород. Повторете в продължение на минути. По същия начин можете да се действа с потупване по бузите;за да премахнете себе си втората брадичка много дори обичайните действия. След като на предишните две упражнения опитате с голямо усилие произнасяте звука „и“ и „у“. Това ще помогне за подобряване на тонуса на брадичката и бузите;след определяне на резултата трябва да се масаж на долния клепач и я оставете на челото. Това ще помогне за тонизиране на целия организъм. За да получите най-добри резултати, упражнения, след събуждане сутрин.

782b4244175cbafa56fad08438c00d20 - Като спра овал на лицето нишки, упражнения и народни средства за защита

Снимка Упражнения

Домашни методи могат да постигнат относително високи показатели, най – важното, редовността и интегриран подход. Освен изпълнението на гимнастика и маски, трябва да направят контрастни вани за лице и ароматерапевтическое износени. Това ще помогне за активиране на обменните процеси в епидермиса (професионална офиси за това се използват специални лампи).