HomeмодаКласически английски стил в облеклото, ретро и Авангарден

Класически английски стил в облеклото, ретро и Авангарден

Англия-това е страната на контрастите, тук можете да видите на улицата една дама, а до нея пламенен футболен фен. Ние предлагаме да помисли, в какво се проявява класически английски стил дрехи за момичета, фото и основни направления.

История на английския стил

Много традиции, запазени в Англия още от Средновековието, разбира се, някои са отишли в небитието. Най-важната особеност на тази тенденция е смелост и хъс. Не е необходимо да носят това, което каза модни дизайнери, можете спокойно да носят това, че ти е комфортно, независимо от модните тенденции. В началото на 90-те години е изключително модерен гръндж-Авангард, той се върнал от Англия.

Но, въпреки това, може да се разпредели на няколко дестинации английски стил в облеклото:

Авангард;класически, рустик стил;ретро или винтидж.

Всеки от тях има свои собствени характеристики, да Разгледаме всеки поотделно по-подробно.

Авангард

Тенденциите на модата в тази посока се счита за Vivienne Westwood, тя беше първата, за да представи необичайно украшение за обществото, така че хората са не само удовлетворени, но и понечиха да последват примера. Това е като цяло, младежки стил street, той не е обременен от строги правила или щети, също така може да се нарече начин на градския луд. Подходящ за тийнейджъри или бунтующим жените след 25 (например, Vivienne вече над 50 години).

Характеристики на авангарден стил:

Ярък, по принцип, не сочетаемых помежду си боя;непредвидими щампи, това може да бъде и абстракция и животински модел в най-неочаквано място;множество декоративни елементи: болтове, наколки, бродерия.

Освен всичко това вие можете спокойно да вземат тежки елементи от гръндж, еклектика или бохо-шик. За вдъхновение вижте още снимки на актрисата Касандра Эйнсворт, Vivienne Westwood, Кийра Найтли.

Classic English style clothing, retro and avant-garde

Classic English style clothing, retro and avant-garde

Стил На Снимки-Касандра Эйнсворт

Класически

Цилиндрите в двигателя, панталони мъжки намаляване на строга рокля, тъмни цветове в облеклото са характерни за всички в класически английски стил. Красотата на този начин на строгост, сдържаност. Много сходни по посоката е стил преппи студенти от престижни колежи и университети. Основната марка модни дрехи, който се радва на тази облекла на Burberry. Основните елементи на класически английски стил:

Шапки, тя може да бъде барети, шапки-федоры, мека мъжка шапка или хапчета, важното е без излишно мишуры, декорации и ярките цветове, рокля-калъф. Ние говорим не само за ултра-къси модели, а-ла-60-те, а за нивото на безформени дрехи, които предпочитат да носят кралицата на Англия, Принцеса, и други представители на елита;класически костюми — важен е не цвета и разрез, трябва да изберете най-строги, почти бизнес облекло, геометрични щампи: Клетка, ленти, триъгълници, пастел или тъмни дълбоки цветове: бежово, черно, синьо, сиво, светло розово, бяло.

Особено мило и трогателно е за английски стил изглежда на детски дрехи.

Classic English style clothing, retro and avant-garde

Снимка на класически облекла

Classic English style clothing, retro and avant-garde

Снимки класически prosmoking

Classic English style clothing, retro and avant-garde

Снимка класически дрехи за деца

Ретро

Англия е известна със своите ретро-образи. Понякога те дори могат да се бърка с Авангард, но това е грешка. Тук акцентът е върху щампи (цветя), формата монтиране topa и поли-лалета. През 40-те и 50-те години на миналия век, у всяко момиче в гардероба трябва да бъде пола с голяма площ на повърхността на бедрата и зауженным дъното.

Традиционен ретро-стил в облеклото приветства образи на млади момичета с тъмни брючный костюм (не якето си, а смокинг), вечерни рокли с отворен гръб и дълъг влак, както и интересни аксесоари. Най-известните статии:

Удължен яке, смокинг, жилетка под линията на бедрената кост;тесни дънки, костюми като любимите си Марлене Дитрих (въпреки, че тя немски език, тази дама е много обичаше английски стил), но тази модна тенденция е отразено и в прическа, грим и маникюр. Всичко е много сдържано и внимателно, не трябва да привлече вниманието към себе си с ярки цветове;профили „антични“: бастуни, шапки, клатчи с пайети, боа.

Основната ретро шкаф често са плътно прилепнали, строги блузи и sundresses, леки блузи и поли с флорални мотиви.

Classic English style clothing, retro and avant-garde

Снимка английски стил ретро

Classic English style clothing, retro and avant-garde

Фото — Бриджит Бардо в цилиндъра

Classic English style clothing, retro and avant-garde

Снимка на женските prosmoking

Селски начин на

Кънтри английски стил жените рокля красив в своята простота. Неговата еклектична все още преследва модата. През новия сезон тази посока момичета спечелиха в Оксфорд и Форд, които се считат за класически обувки британски фермери. Модерен стил кънтри е един от най-трудните видим отново. Неговите фенове на Тим Бентън, Джони Деп и други.

Съществуват различни варианти на този образ. Основните елементи е:

Сламена шапка;обувки с перфорации (според исторически данни, тези обувки са необходими за развитие на селските жители, за да работят на полето, защото тя бързо ще изсъхне след мокра трева);общи аксесоари в стил шебби-шик един стар изтъркан клатч от слама, домашно украса (мъниста, гривни, колиета).

Понякога в модата селски стил са въведени за лов. Тук е малко променена базовата облекло. Ако си спомняте, един от главните герои на филма „Джуманджи“ играе на ловец, това е неговият костюм е въплъщение на класически английски стил за лов. Панталони, тиранти, кафяви кожени обувки с високи токчета, модни шапки.

Classic English style clothing, retro and avant-garde

Фото — модерна държава

Classic English style clothing, retro and avant-garde

Снимка Английски кънтри стил

Общи препоръки

Разликите английски стил от други видове мода са очевидни, но освен основните параметри, има известни понятия. Да разгледаме най-често срещаните правила:

Винаги бъдете готови за дъжд. Затова е препоръчително носенето на палто или пелерина, кърпа, отколкото яке;да нося шапки. Ако капачката не – образ не е завършен;почти всички дизайнери също да заложите на големи аксесоари. Много малко хора ще видят в Англия на улицата момиче с клатчем, това е неприятно и често, просто не се вписва в общия образ. Широки колани, чанти, купувачи, големи очила – това е, което трябва да стане Вашите приятели;екипировки деца, подбрани стриктно според собствените начин. Поне до определена възраст. Англия е държава на строги нрави, вие не можете да облечете бебето в първото попавшееся, често майките си мислят, че децата повече, отколкото аз самият.

Дамски дрехи в английски стил във всяка ситуация и по всяко време на събитието ще са подходящи и красиви, най-важното е да следвате нашите препоръки.