HomeмодаКолко красива вратовръзка шал на врата и главата?

Колко красива вратовръзка шал на врата и главата?

e45add552a672a1fd6d2adf31af001d0 - Колко красива вратовръзка шал на врата и главата?

С обикновен заглушител, може да придаде образ, шик и загадочности, и това е достатъчно, за да знае, колко красива вратовръзка шал. Има, най-малко, около 150 различни начини, в зависимост от ситуацията, формата на лицето, дължината на шията и избрания образ.

Видове

В различни култури по отношение на този аксесоар е различен и значително различна форма и стил:

Арафатка;орар;каубойски шал;вълна;шалове.

e45add552a672a1fd6d2adf31af001d0 - Колко красива вратовръзка шал на врата и главата?

Колко красива вратовръзка шал

В зависимост от избрания модел, начини да завърже шал ще бъдат различни.

1ab8c4d11e2358870548c2cc906e8c04 - Колко красива вратовръзка шал на врата и главата?

Снимки на различни начини за използване на шалове

Видео: 25 начини да се завърже шал и кърпа

Какво да изберем за зимата

През зимата, когато искате топлина и уют, няма нищо по-добро, отколкото да погреба баба ми вязаный топъл шал и да се скрият от студа. Най-добре е тези модели да изглеждат при извиване или сет жгутом. Понякога е достатъчно просто леко капризи на шал и вратовръзка няколко пъти около шията, оставяйки краищата свободни.

Можете добре да завърже шал жгутом. Просто сложете аксесоар и направете един възел, сега отпуснете го. Ако искате време за увиване около врата или да се връзвам на втори възел. Това е удобно, ако трябва да нося шал на сако, но изберете такъв плътен основен материал аксесоар, не utjecaja дъното, мястото му е по-лесно и по-лесно да изрежете. Най – подходяща кърпа:

Кашмир;дантела;пух;кожа (за предпочитане светли нюанси).

d65b28ed6cc217de964d9cfb5cbba761 - Колко красива вратовръзка шал на врата и главата?

Фото — зимни шалове

Кожа с аксесоар

Можете да използвате френски сайт. Най-изгодно в плътна тъкан, например, вълна, памук. Дълъг аксесоар постави два пъти, надетый на шията си. От една страна образува една линия, която ние трябва да опашки. След правилното и се оставя върху дрехите.

a3748ff5c624dd9c54c6e76c563f9823 - Колко красива вратовръзка шал на врата и главата?

Фото-вълнени шалове

Квадратен възел

Добре завържете шал за официална среща може да се квадрат, това е един от „бизнес възли“ — стилен, оригинален, но в същото време, практичен и не е затруднен. Сгънете го на правоъгълник и выровняйте краища. Хвърлят ги през шията, но с един дълъг и един къс. Поставете дълги опашки за кратко и проверните чрез повторно формира една линия. След това проденьте чрез нея конска опашка, който по-кратък, като възел, скриване на краищата под костюм.

7aa855739dc469ea543c47cb1cb3d9a0 - Колко красива вратовръзка шал на врата и главата?

Фото — шалове за бизнес срещи

Комбинация от дрехи

Палто

Класически смята се носенето на шал с палто. Особено красиво изглежда на дългата козина (да речем, лисица или миеща мечка), в комбинация с копринен шал и дългата пола. Някои стилисти твърдят, че косата не трябва да се допира открита на кожата, така че по-добре да се носят шал под горната вземем това космато дрехи или под гъста блузу. Дълъг и широк шал, сгънат по диагонал. Завъртете го, така че краищата да са останали зад нас. Сега можете да завържете отпред един или два възела, или лък. Вязаный шал, можете също така да искате да опитате този начин, но в този случай той придава на възрастта и гравитацията.

Носете си бански костюми

С наближаването на лятото и плажа, основният въпрос е как красива и стилна вратовръзка Летен шал. За да започнете, трябва да изберете бански костюм. В зависимост от неговия размер, цвят и размери е покрит с аксесоар. Можете да използвате парео, а може да е обикновен лек шал.

На едро Завързана може просто прехвърли няколко пъти през врата, при това леко прикрытые кокетливым и показва раменете. Можете да вземете два шал, сложете ги заедно и вратовръзка на тялото. Той изглежда много оригинално, особено ако на сцената се намира на плажната парти.

Добър, с добра фигура ще изглежда къс loincloth, които могат да придават елегантност и финес, красиво връзване му около талията или бедрата. Същото може да се направи с квадратна модел. Сгънете го на половина, получаваме триъгълник. По-добре е да изберете плат с ресни или дантела, въпреки че копринен шал също е добра идея изглежда, единственото нещо, което е на плажа, тя може да бъде гореща. Сега внимателно го завърже около чорапогащи здрав възел.

586b509fb86597048e276b016e3529ac - Колко красива вратовръзка шал на врата и главата?

Снимка Парео

Как да връзвам върху вечерна рокля

Във всяка ситуация трябва да се предпочете красивите модели на въздуха. Лек шал не ще отклони вниманието от основното облекло, а напротив, ще допълни и освежава я, придава женственост и загадочности. Една проста Схема, често е достатъчно, за да го върти на светлина колан на врата. Разбира се, ако изображението ви позволява, можете да използвате атрибут на мазнини, но това ще бъде много по-трудно да извършват тези манипулации.

Допълнения в шал при сет на вечерен тоалет:

d1b84ff93c561495010ec9868fcecc90 - Колко красива вратовръзка шал на врата и главата?

Снимка шарфики с нощни platemetal модел трябва да се разрежда малко брошью или заколкой зелен цвят. Червени и черни придават начин на драмата, използвайте ги при подходящ случай;понякога може да се управлява без прическа, облечена красива съраунд орар или шал и го хвърлят на врата.

Като един от вариантите, опитайте се да завърже шал в бохемски стил, богат и елегантен. Просто малък възел превръща врата, без забавяне. Прилича на рокля по-небрежно и стилен.

Арафатка

5c9100af00e2791f04f41ee4745c5923 - Колко красива вратовръзка шал на врата и главата?

Фото — шал-арафатка

Квадратни шалове, които на шията завързани отзад напред, се наричат арафатке и масова популярност получили само преди няколко години. Техника на това, колко красива вратовръзка шал на врата си, е съвсем проста. Нормален на квадрат, сгъната на два триъгълника, обвити в плат, правим два възела и се получава така, че затваря долната част на лицето. Важно е да не дръпна краищата, в противен случай арафатка ще седне не е естествено. Предлагам добавяне в образа на арабски грим и Източна красавица е готова!

Квадратен шал можете добре да се връзвам на главата. Трябва да сгънете го на половина и отгоре, визуално идентифициране на средата, на долната и горната част на главата. В горната част трябва да се фиксира и се простират до края назад. Подобна манипулация е лесно да се направи с правилните модели.

Топъл шал на главата си – истински тренд на бъдещата зима. Това е не само много практичен, но и стилен. Просто окутываем косата, също така може да се направи възел на шията или долната страна на шията.

9c4474205bda51012795aa0b3eb1ef28 - Колко красива вратовръзка шал на врата и главата?

Фото-шал на главата