HomeприческиКосата по италианска технология

Косата по италианска технология

946eeb073eefcb47cac49fd95a0755d3 - Косата по италианска технология

Най-популярният начин за промяна на външния вид и дължина на косата в момента е италиански коса. Помислете процес, предимства и недостатъци на метода, инструменти микронаращивание и вредно ли е това за брави.

Капсульное косата

Първоначално косата италиански метод се проведе на капсули и готови направления. Но технологиите не стоят на едно място, и сега дори не е задължително използването на капсули лепило кератин.

Какво достойнство е италиански капсульное натрупване на:

    Можете да изграждане на всяка коса (има в предвид, дължина, форма, количество);капсули са напълно незабележими;разрешено термични въздействия (парни бани, сауни, солариум).

До достоинствам тази методика се отнася за кратко време на процедурата – до 2 часа, и фактът, че за кратък период от време може да се увеличи дължината на техните природни направления до половината, ако не и повече. Той изглежда много естествено, и косата не се изисква корекция (при подходящи грижи) повече от 2 месеца, а в някои случаи-от шест месеца до една година.

 

Като капацитетът по два начина

Кератин-вещество, което се среща в кожата и косата. Това е протеин, че някои orogonal, в съответствие с които той се свързва частици коса (например, ако имате цъфтежите на косата е липсата на кератин в тях).

В корените На косъма клеится кератиновая капсула, в продължение на няколко секунди се нагрява, а след това клеят режийни къдрици. Място „сраствания“ се закрепва с помощта на пинсета или с ръцете си, така че свързването се определя, кератин се охлажда и натрупване на естествена коса и дъвка.

946eeb073eefcb47cac49fd95a0755d3 - Косата по италианска технология

Монтаж италианска технология

Трябва да се отбележи, че горещо италианско косата (и студено също) не е чист кератин, а полимер, на снимката се вижда разликата. Поради това се приближава процедури за свързване по-малко видими, и надеждно лепене на огромно.

За този монтаж се използва за коса три вида (английската група използва само две) – южно-руски, славянски (най-вече, произведени в Украйна) и европейски (карат повечето случаи от САЩ). Разликата между тях е много важна, така че цената варира от 3000 до 5000 рубли. Разбира се, има и китайски прядки, и Корея, които не са с високо качество, но и цената при тях е приятна, и ги купуват по-лесно, но повярвайте ми, в тази икономика те ще изчезне след една седмица употреба, да не говорим за роди поразително разлика в структурата на косата.

7fcfef6d673a4cbf312b538205659ae0 - Косата по италианска технология

Снимка горещо косата

Минимална дължина за изграждане трябва да бъде не по-малко от 8 инча, много е важно да се вземе предвид състоянието на прядок и техния цвят. Освен това, на първо време не е препоръчително да се боядисват, тъй като капсули може леко да се открояват, да ги не ще се види при малък брой, но че, ако се увеличи от 170 до 250 волосинок?

Сега помислете за студен пояс на италианската капацитет направления. Това е нов начин да станете собственик на луксозен прически. Освен това, тя се смята за по-безопасна. Как стъпка по стъпка да се изгради?

Косата расчесываются и са разделени на кичури;след като са залепени ленти с нови косата (откъдето и името);косата расчесывают специален гребен, корекцията се извършва веднъж на няколко месеца.

Основни предимства на този метод са бързината на извършване на процедурата – около час и възможност да живеят пълноценен живот (да плуват в басейна, да ходи на парна баня и солариум).

2f72f8789b0b6ecf392d0059cdd2e0a8 - Косата по италианска технология

Снимки на готини косата

Трябва да се отбележи, че дори и този, на пръв поглед абсолютно безопасен метод има своите недостатъци. А те са:

    Дискомфорт (първо, вие изрично се почувствали в главата си над „екстра“ Греди);в корените на косата сега не може да се прилага всеки детегледачката, или инструменти за моделиране (мусове, балсами, маски);само трябва специален гребен на гребен, не може да влезе в студа без правилно шапка и не се препоръчва да се правят сложни прически с помощта на сешоар или гладене.

Може да се спори много дълго време, кой-италиански студено и горещо удължаване на косата, но казват, че всички коментари се, че тези технологии са най-безопасни натурални направления. Когато топъл възел на много момичета плаши фактът, че пространството на топлина шипове, но трябва да се отбележи, че температура не по-висока от тази, по която се извършва изправяне на косата. Студ и объркващо използването на ленти и лепило, което твърди, че може да предизвика алергии. Но мога да ви уверя, че зональная капацитет абсолютно безопасни и хипоалергенни, всички тези слухове са просто отживелица от миналото (помните ли какви страшни истории разказват нашите майки и баби за тампони, удължаване на ноктите и химическа почистване на лицето?)

Грижа за нарощенными коса

Трябва да се разбере, че всяка техника ще ни радват само при подходящи грижи. Ние трябва ясно да разберем, че може да се направи, а какво трябва да се притесняват. И така, първата точка се отнася:

    Тониране и боядисване направления на професионални бои;изправяне и завивка на косата, но само при условие, че горещият въздух не ще бъде насочен към капсули и лента, в противен случай те ще пълзи или дори ще започнат да се отделят;да се къпят в морето, басейн, къпят в сауната, тен в солариума.

Какво да не правим:

    Гребен нов растеж, на първо време те могат да зудеть и стоп;използване на основните маски за растеж на косата (особено домашните);косата лошо расчесываются гребен. Често специалистите препоръчват куить инструмент, специално разработена за грижа за кичури коса народни.

7af13d90174889a080d3da3985109654 - Косата по италианска технология

Снимки на удължаване на косата

Процедурата може да се извърши, когато използвате тези професионални материали: Естел, голяма дължина, косата се говори, да се удължи магия, евро капачки, Рюбер, миеща мечка, пръстен, Звезда, Angelohair, Arcos, двойни косата, де париж, Бальман, Bellargo, Belli Капелли, Биглион, Ecipe, Eurosocap, нови разширения и машинка за подстригване. Между другото, тези марки се произвеждат не само средства за създаване, но и за загрижеността – нежна, шампоани и балсами, както и различни инструменти, които значително ще облекчи живота на наскоро направени Рапунцел (гребени, шапки за душ, за оцветяване, комплекти).

В заключение трябва да кажа, че това е италианско косата не е най-евтиното, за цената си (и на процедури и обучение), често по-високи от обичайното, но ви препоръчваме да посетите някой женски форум, където просто се убеди, че това не става за ден, а да ми кажете каква е процедурата в даден град.

От себе си мога да добавя, че цената ще бъде много различна, в зависимост от вида на косата, дължината им и какъв майстор е, следователно, може да се определи само приблизително количество. В България, Донецк, Екатеринбург, Тамаулипас, Киев, Красноярск, Ногинск, Орле, Тернополь, Харков, Севастопол, Минск, Москва, Санкт Петербург и Майкопе ще струва от 200 долара до няколко хиляди (да речем, натрупване на славянските коса с дължина от 50 см). Но от друга страна, това е сравнително евтин, отколкото да вдигне кичур такава дължина няколко години.

Предварително посетете салон, нека капитанът ще ви предостави примери от своите произведения и ще ви кажа кои курсове за изграждане го преживях, Това е гаранция, че всичко ще бъде супер. Задължително споделете с нас своя опит удължаване на косата по италианска технология.