Homeмодне саветеКърлинг си мигли

Кърлинг си мигли

Красиви мигли-това е рецептата за успешен грим. По-елегантен завой на косата, по-рязко изображение изглежда. За това, за да го изберете, много полезни маша за мигли. Съществуват различни видове от тези устройства, които са подходящи за всички нужди: да се сгъсти, здрав, завить разделяне или отделяне.

Как да изберем

Завивка мигли могат да бъдат класифицирани по видове работи, материал и предназначение.

В зависимост от вида на операцията:

Механични (това е маша за мигли Ейвън, Орифлейм – Орифлейм);електрически(Диана секси очи, Эбелин, Панасоник);за наращенных на миглите (Ревлон маша за мигли Шу Уемура).

Механични са класически и техните проекти са в основата на развитието на други видове от тези инструменти. Те са напълно безопасни за очите, кожата, не се развалят косата и помагат да се получи естествен къдря. Работата на две извити плочи и пружини, който контролира усилие клип. От ползите трябва да се разпределят на безопасното използване и лекота на дизайна, недостатъци непродолжительность ефект на желязо.

Curling your lashes

Фото — механични схваты

Обвиват миглите в дългосрочен план все по-често се използват професионални termomaty. Това са електрически инструменти, които са необходими за свързване към мрежата (някои ютии и работят на батерия). Благодарение на нагревните, за да завить мигли е възможно само за няколко секунди, но ефекта hermosawave продължава почти до дългосрочна заличаване на козметика. Също така има електрически пинсети за вежди. От предимствата, които искате да маркирате скорост и продължителност на действие, от недостатъка, че те развалят структурата на косъма.

Curling your lashes

Ютии

Много от момичетата знаят, че след това, като у дома си завить мигли с пинсети забранено – това могат да развалят външния си вид и дори да стане причина за падане на греди или ленти. Но за това, за стил правилно и навийте измислена специално пластмасово устройство. Като горещо, те имат работна повърхност под формата на огъване. Мека скоба за мигли улавя косъмчета в определена форма, след което те се намират. Предимства на пълна сигурност, от недостатъци – използване е възможно само на нарощенные мигли, тъй като естествено те просто не могат да осигурят.

Материал трябва да се разпредели на метални и пластмасови щипки. Метал има както механични и термични, в същото време, на опции от пластмаса може да се използва само като механично.

Curling your lashes

Снимка пластмасови щипки

Преди да изберете определен модел на форцепс, трябва да се помни някои факти:

    Никакви машини развалят косата. Но особено вредно горещ видове – те допринасят за изпаряване на кератин, в резултат на миглите стават чупливи и сухи;използвайте пинсети, всеки ден е невъзможно – нито пластмаса, нито метал. Основно поради факта, че ако прохода на косата, тя прогнулась от корена и по-нататъшен растеж ще се превърне в грозна форма;ако искате да си купите механични щипци, след това не забравяйте да обърнете внимание на модела, където се случва подмяна на гумени ленти. В повечето случаи, те са малко по-скъпи, но използването им е по-удобно, отколкото просто голи плочи.

Като използвате маша

Преди процедурата е необходимо напълно обезмаслени повърхността на косъма. За това е идеален специален грунд или мицеллярной вода.

Инструкции за това, как да използвате клещи маша за мигли:

Трябва да вържете мигли специална четка от естествена вълна. Това ще помогне да ги разделят и да е уморително силата на звука;след определяне на косата, трябва да стиснете клещи до основата. Директно от линията на растеж да се запази клещи за няколко секунди. В зависимост от вида на инструмента отнеме от 2 секунди до минута (и, следователно, на електрически и механични);от вътрешния ъгъл и постепенно да се движи пинсети до външния. Когато стигнал до средата на века, за да премахнете инструмент за по-нататъшно мигли къдри отделни движение;спиновый косата трябва да бъде отделно – това ще даде виждането томность за сметка на затъмняване на външния ъгъл на очите;след това остава да нанесе спирала. Се препоръчва да се използва професионални средства, със силиконова четка, която, според мнението, перфектно разделя отделните косми.

Curling your lashes

Ръчно пинсети

Моля, обърнете внимание, че пред вас негодник мигли, трябва да се грижи за тяхната чиста и суха. За да направите това, дори и след почистване на косата, почистете ги с памучен тампон или мека кърпа. Някои момичета на форуми препоръча дори да се сушат със сешоар – но това е твърде много. Така можете само да допринесе за тяхната чупливост.

Видео: електрически savewater

Рейтинг на марки на машата

Коментарите се каже, че завить мигли професионална маша е много по-лесно и по-безопасно, отколкото средство за мас-маркета. Помислете за най-популярните варианти.

Kevyn Aucoin е един от най-известните пинсети за непокорни мигли. Оборудвани със специални гуми, които, ако е необходимо, можете да промените резервни. Известни със своите способности повиши „спуснати“ коса и завить максимално безопасно.

Curling your lashes

Kevyn Aucoin

Сингър класически очите-100 представлява механично измерване-известната фирма „Сингер“, които са изработени от легирана стомана по традиционна технология. Почти вечен живот и отлични отзиви. Не са монтирани гумени ленти, състоящи се само от табели, пружини и лостове, които контролират силата на натиск.

Curling your lashes

Сингър

Mac пълно мигли, за разлика от механичен аналог, ще ресницам не само безпрецедентна къдря и обем. Те имат широка работна плоча, като по този начин бързо завить дори най-дългите и непокорни косъмчета. Тип на действие е подобен на Мери Кей (Мери Кей).

Curling your lashes

Mac пълно извиване на мигли

Боби Браун маша за мигли професионална завивка на ресничките. Може да се използва заедно с ластик, така и без него. Ако инсталирате кръпка (която се продава в професионалните магазини), те дори може да се прилагат за вашите мигли. Почти пълен аналог на по-скъпите фирми Shiseido за извиване на мигли (Шисейдо).

Кърлинг спирала от Panasonic (Панасоник) серия EH се счита за най-удобния топлинна инструмент за използване в домашни условия. Снабден с термостат и удобна дръжка. Основното предимство е възможността за регулиране на работната температура, между другото, компанията Philips (Филипс) клещи без такъв превключвател.

Curling your lashes

Панасоник

Да се докоснат до красотата – това е топлинна плойка на местното производство. Те са лесни, за да направите завивку къси и дълги косми. Работна плоча е изработена от титан, способни да издържат на високи температури и температурни. Средната цена на тези маша на спирала за мигли – $ 3, за разлика от на повече добре познатите Ровента, която струва $ 7.

Curling your lashes

Докосване за красота

Летуаль закупите предлага уникални движения клещи, които имат разборную дизайн. Те са поставени дори и в най-малката дамска чанта и са идеални за отдих. Специална форма на плочи ви позволява да се даде естествената извивка.

Curling your lashes

Сефора

Талика Lipocils миглите лечение (Талика) – това се загрява щипки, което дава възможност да се засилят миглите за няколко дни. Тази фирма произвежда широка гама от termoindurente са предназначени за надеждно и безопасно третиране на косата. Купуват ги в професионалните магазини за красота.