Homeмодне саветеКърлинг си мигли

Кърлинг си мигли

a297ff5ba4b19e2b5abb9b253349b252 - Кърлинг си мигли

Красиви мигли-това е рецептата за успешен грим. По-елегантен завой на косата, по-рязко изображение изглежда. За това, за да го изберете, много полезни маша за мигли. Съществуват различни видове от тези устройства, които са подходящи за всички нужди: да се сгъсти, здрав, завить разделяне или отделяне.

Как да изберем

Завивка мигли могат да бъдат класифицирани по видове работи, материал и предназначение.

В зависимост от вида на операцията:

Механични (това е маша за мигли Ейвън, Орифлейм – Орифлейм);електрически(Диана секси очи, Эбелин, Панасоник);за наращенных на миглите (Ревлон маша за мигли Шу Уемура).

Механични са класически и техните проекти са в основата на развитието на други видове от тези инструменти. Те са напълно безопасни за очите, кожата, не се развалят косата и помагат да се получи естествен къдря. Работата на две извити плочи и пружини, който контролира усилие клип. От ползите трябва да се разпределят на безопасното използване и лекота на дизайна, недостатъци непродолжительность ефект на желязо.

a297ff5ba4b19e2b5abb9b253349b252 - Кърлинг си мигли

Фото — механични схваты

Обвиват миглите в дългосрочен план все по-често се използват професионални termomaty. Това са електрически инструменти, които са необходими за свързване към мрежата (някои ютии и работят на батерия). Благодарение на нагревните, за да завить мигли е възможно само за няколко секунди, но ефекта hermosawave продължава почти до дългосрочна заличаване на козметика. Също така има електрически пинсети за вежди. От предимствата, които искате да маркирате скорост и продължителност на действие, от недостатъка, че те развалят структурата на косъма.

12061a2f05803d088556089b7fe28a07 - Кърлинг си мигли

Ютии

Много от момичетата знаят, че след това, като у дома си завить мигли с пинсети забранено – това могат да развалят външния си вид и дори да стане причина за падане на греди или ленти. Но за това, за стил правилно и навийте измислена специално пластмасово устройство. Като горещо, те имат работна повърхност под формата на огъване. Мека скоба за мигли улавя косъмчета в определена форма, след което те се намират. Предимства на пълна сигурност, от недостатъци – използване е възможно само на нарощенные мигли, тъй като естествено те просто не могат да осигурят.

Материал трябва да се разпредели на метални и пластмасови щипки. Метал има както механични и термични, в същото време, на опции от пластмаса може да се използва само като механично.

f126a6d16bae78c3a33289b4e33d54c7 - Кърлинг си мигли

Снимка пластмасови щипки

Преди да изберете определен модел на форцепс, трябва да се помни някои факти:

    Никакви машини развалят косата. Но особено вредно горещ видове – те допринасят за изпаряване на кератин, в резултат на миглите стават чупливи и сухи;използвайте пинсети, всеки ден е невъзможно – нито пластмаса, нито метал. Основно поради факта, че ако прохода на косата, тя прогнулась от корена и по-нататъшен растеж ще се превърне в грозна форма;ако искате да си купите механични щипци, след това не забравяйте да обърнете внимание на модела, където се случва подмяна на гумени ленти. В повечето случаи, те са малко по-скъпи, но използването им е по-удобно, отколкото просто голи плочи.

Като използвате маша

Преди процедурата е необходимо напълно обезмаслени повърхността на косъма. За това е идеален специален грунд или мицеллярной вода.

Инструкции за това, как да използвате клещи маша за мигли:

Трябва да вържете мигли специална четка от естествена вълна. Това ще помогне да ги разделят и да е уморително силата на звука;след определяне на косата, трябва да стиснете клещи до основата. Директно от линията на растеж да се запази клещи за няколко секунди. В зависимост от вида на инструмента отнеме от 2 секунди до минута (и, следователно, на електрически и механични);от вътрешния ъгъл и постепенно да се движи пинсети до външния. Когато стигнал до средата на века, за да премахнете инструмент за по-нататъшно мигли къдри отделни движение;спиновый косата трябва да бъде отделно – това ще даде виждането томность за сметка на затъмняване на външния ъгъл на очите;след това остава да нанесе спирала. Се препоръчва да се използва професионални средства, със силиконова четка, която, според мнението, перфектно разделя отделните косми.

8b416d23a5d0056b00934bf6d94116f5 - Кърлинг си мигли

Ръчно пинсети

Моля, обърнете внимание, че пред вас негодник мигли, трябва да се грижи за тяхната чиста и суха. За да направите това, дори и след почистване на косата, почистете ги с памучен тампон или мека кърпа. Някои момичета на форуми препоръча дори да се сушат със сешоар – но това е твърде много. Така можете само да допринесе за тяхната чупливост.

Видео: електрически savewater

Рейтинг на марки на машата

Коментарите се каже, че завить мигли професионална маша е много по-лесно и по-безопасно, отколкото средство за мас-маркета. Помислете за най-популярните варианти.

Kevyn Aucoin е един от най-известните пинсети за непокорни мигли. Оборудвани със специални гуми, които, ако е необходимо, можете да промените резервни. Известни със своите способности повиши „спуснати“ коса и завить максимално безопасно.

3e46ff826e4a33f9b16b0bb4eba5338b - Кърлинг си мигли

Kevyn Aucoin

Сингър класически очите-100 представлява механично измерване-известната фирма „Сингер“, които са изработени от легирана стомана по традиционна технология. Почти вечен живот и отлични отзиви. Не са монтирани гумени ленти, състоящи се само от табели, пружини и лостове, които контролират силата на натиск.

748222006b11985126c483a286e5d5a6 - Кърлинг си мигли

Сингър

Mac пълно мигли, за разлика от механичен аналог, ще ресницам не само безпрецедентна къдря и обем. Те имат широка работна плоча, като по този начин бързо завить дори най-дългите и непокорни косъмчета. Тип на действие е подобен на Мери Кей (Мери Кей).

7e9ad2db437ff931d9d633eeca4d7e2b - Кърлинг си мигли

Mac пълно извиване на мигли

Боби Браун маша за мигли професионална завивка на ресничките. Може да се използва заедно с ластик, така и без него. Ако инсталирате кръпка (която се продава в професионалните магазини), те дори може да се прилагат за вашите мигли. Почти пълен аналог на по-скъпите фирми Shiseido за извиване на мигли (Шисейдо).

Кърлинг спирала от Panasonic (Панасоник) серия EH се счита за най-удобния топлинна инструмент за използване в домашни условия. Снабден с термостат и удобна дръжка. Основното предимство е възможността за регулиране на работната температура, между другото, компанията Philips (Филипс) клещи без такъв превключвател.

bad91e3315b2a3d02c93a1f9efb80900 - Кърлинг си мигли

Панасоник

Да се докоснат до красотата – това е топлинна плойка на местното производство. Те са лесни, за да направите завивку къси и дълги косми. Работна плоча е изработена от титан, способни да издържат на високи температури и температурни. Средната цена на тези маша на спирала за мигли – $ 3, за разлика от на повече добре познатите Ровента, която струва $ 7.

5d0e33cae1772593cc98dfd0867b61dd - Кърлинг си мигли

Докосване за красота

Летуаль закупите предлага уникални движения клещи, които имат разборную дизайн. Те са поставени дори и в най-малката дамска чанта и са идеални за отдих. Специална форма на плочи ви позволява да се даде естествената извивка.

b395dc2cee1b8d54bbd3162f7399eff9 - Кърлинг си мигли

Сефора

Талика Lipocils миглите лечение (Талика) – това се загрява щипки, което дава възможност да се засилят миглите за няколко дни. Тази фирма произвежда широка гама от termoindurente са предназначени за надеждно и безопасно третиране на косата. Купуват ги в професионалните магазини за красота.