Homeмодне саветеЛаминиране на веждите у дома и салон

Ламиниране на веждите у дома и салон

af93c2c820691c8a64a5be951e52d2e1 - Ламиниране на веждите у дома и салон

Цветовете са ярки и изразителни черти на лицето, придаване на видимост красота и драма. Ламиниране на веждите се смята за най-лесния и сигурен начин да помрачи косата и стимулира растежа им и подобряване на плътността.

Процедура показания

Ламиниране или полагане на веждите и миглите – това е по-скоро процедура от козметична грижа. На повърхността на косата се нанася с помощта на специални инструменти, че теглото и подхранва ги, като по този начин и подобряване на растеж. В зависимост от нуждите с помощта на лекарства може да бъде както леко назад от ръба, и просто да им спретнат външен вид.

Кажете отзиви, че средно, ламиниране на миглите и веждите ги прикрива само на няколко тонове, но ефектът е по-траен. Боята ще започне утихать само след един месец. В същото време, те стават по-меки, блестящи и изглеждат много по-дебел, след операция, отколкото преди нея.

Показания за ламиниране на веждите:

Ако е необходима корекция на формата или посоката на растежа, без тази процедура не може да се мине. С помощта на активните съставки, отделните косми се изправи, и по време на инсталиране съветникът за коригиране на тяхната форма. След като се изсуши и „запомня“ посока на процедура Юми Лашес;

af93c2c820691c8a64a5be951e52d2e1 - Ламиниране на веждите у дома и салон

Снимка корекция formyloxy растеж или загуба на вежди. Там може да има много причини: стрес, раждане, бременност, татуаж и т.н., косата започва да обламываться или падат от корена – крушки просто не се пази в гнездото. Биоламинирование е в състояние за премахване на дефицита в рамките на един час. В състава на средства влизат протеини, кератин, както и различни екстракти, които насищане на луковиците хранителни вещества, като същевременно осигуряват неговата устойчивост на агресивни външни фактори. Тези фактори помагат да направите веждите по-дебели;

2acb43262cbbe8d3b4f60a1535ae1d5a - Ламиниране на веждите у дома и салон

Снимка Volosovskaya възстановяване. Често се случва така, че една вежда е по-дълъг от друг, или по-тънка. Този проблем също е решен лесно с ламиниране;

2e119d72b9b5ec1ea2e5a6a20b91f064 - Ламиниране на веждите у дома и салон

Ассиметрично вежди. Въпреки факта, че се появяват на косата само за няколко тонове, често това не е достатъчно. Ако те са боядисани с ламиниране, тя изглежда много по-естествено татуировка.

ef077553d792b4c78227c04e5785bc57 - Ламиниране на веждите у дома и салон

Снимка корекция на веждите

Видове

Folia могат да бъдат класифицирани по предназначение и пих лекарства.

В зависимост от нуждите има следните видове процедури:

Моделиране;Оцветяване;Лечение.

Моделиране – това е чисто козметична процедура. Тук могат да бъдат различни вещества, които са по-тежки косми. След тях много по-лесно се полага, те не стърчат в различни посоки и изглеждат напълно естествено.

Боядисване – това е най-разпространеният материал, но само тук присъстващите или моделиране съединения оцветители, това най-често се вижда на снимката преди и след. Веждите, както и косата, лющеща се и пореста структура. Порите на багажника от използваните средства попадат вещества и хранителни оцветители, които придават на косата с определен цвят. Пигментът се измива 3-4 седмици и, често пъти, е противоалергичен.

Лечебно ламиниране включва средства за различни видове растителни компоненти и активатори, които допринасят за бързото възстановяване на капацитета на веждите. Това могат да бъдат протеини от коприна, екстракти от слънчоглед, етерично масло и други от Този вид не зацапва и не е модел, не само веждите да са визуално по-здрави и опрятнее.

По състав те са разпределени в:

Ламиниране позволява на кератин за запечатване на торцов за най-добър стайлинг и перушина. Наред с това, те стават по-тежки и по-дебел външен вид, подобряване на техния растеж.

Растителни компоненти-това са растителни екстракти, стимулиращи дейността на фоликули, gidrolizatami – овлажняващи и хранителни протеини.

Витамините помагат за подобряване на растежа и да направите веждите по-дебели. Най-често те са включени като допълнителни компоненти, но може да действа като напълно независими активни вещества в лекарствата.

Как протича процедурата

Преди началото на сесията на капитана почиства вежди от грим и различни замърсители. За постигане на най-добри резултати, уверете се, че те обезжирены песни, без алкохол. Тоници, съдържащи алкохол, избърса ги, в резултат косата става по-масов и по-зле „, да се“ лекарства за ламиниране.

Процедурата за първи път е по-добре да се направи в салона.

Ръководство:

Кожата около веждите и са покрити с защитно покритие, за да го предпазите от оцветяване и въздействие на лекарства за вежди нанесете ламиниране състав. След като капитанът внимателно вади косми в тяхната линия на растеж, при това регулира посоката. Сместа се оставя за 40 минути (понякога час или повече);по време на дългосрочна заличаване от състава на капитана и контролира посоката на обработка. Това помага за предотвратяването на различни издути косми. Ефектът е видим веднага след сеанса: благодарение на факта, че всички косми са на едно ниво, веждите се появяват много по-дебели и по-тъмна, отколкото преди;магистър определя ръба на гел (за да се избегне промяна на формата в първите часове), и клиентът може да отиде по своите дела.

Средно ефектът ще стоят 3 месеца (ако не са оцветени).

За вежди след сеанса нужда от специална грижа. В първия ден те не се намокри и боя – в противен случай ще трябва да действа на косата, агресивни композиции. Експерти предполагат седмица след процедурата да се избягва контакт със солена вода и Слънце – това се отразява ламинирующей смес. Ако е необходимо, перманентен грим или на постоянството на грим светли вежди, вече можете да прекара 2 седмици след ламиниране.

Видео: ламиниране мигли и вежди

Ламиниране на дома

Ламиниране на дома е много подобен на цвета на веждите с къна. За това трябва да купи необходимите материали и подготовка на ръба. Е желателно да се излее и да прехвърлите.

686b0196ff5e08522c7e51ad9dcbc1ff - Ламиниране на веждите у дома и салон

Домашен ламиниране стъпка

Етапи на сеанса:

Косата е почистена от грим и излишния себум. За това е добре да се използва мицеллярную вода, която нежно ще премахне всички замърсявания от повърхността им. Можете също да използвате мляко или лосион без алкохол. Уверете се, че вежди добре просохла;можете да използвате домашен състав с желатин, но е подходящ само за временно изправяне и оформяне на косата. В съотношение 2:1 свързва коса и желатин. Предварително желатина залейте с вода и 20 минути „пухнет“. В сместа се разбърква добре, трябва леко топло балсам. Ефектът ще е видим след 3 дни. Ако имате нужда от по-дълготраен резултат – по-добре да си купите комплект за ламиниране;нататък техника същата кабина. Състав нанася върху веждите, те са внимателно извлечени и гребен. След като в зависимост от инструкциите на производителя, лекарството се оставя за 40-60 минути;средство се измива директно в съответствие с растежа или избраният посоката, в противен случай резултатът ще бъде краткотрайна. Да не капки попаднали върху лигавицата може да започне да се дразни. След измиване на коса и гребен със стил. За първи път не е препоръчително да намокрите.

Ефект от сесия на Камарата ще продължи от 1 месец до 3, Всичко зависи от избрания състава и реда на работа. Корекция може да се извърши по всяко необходимо време – повечето инструменти са безопасни и подходящи за честа употреба.