Homeмодне саветеЛепило за мигли дуо, небето, Арделл, Диамант

Лепило за мигли дуо, небето, Арделл, Диамант

73e8dee5cae8c488eb9baf88443a21c0 - Лепило за мигли дуо, небето, Арделл, Диамант

За различни методи на лечение: използва се за ламиниране, укрепване, и дори Завивка мигли, специални решения. Лепило за мигли е важен инструмент за създаване на красиви коса и тяхното лечение.

Видове

Сред многообразието на козметичната пазара, е важно да изберете правилния лепило за миглите по всички параметри.

Класирането се извършва в състава на сзо, материал на миглите и вида на изграждане (или друго лечение).

Състав ресничный лепило:

73e8dee5cae8c488eb9baf88443a21c0 - Лепило за мигли дуо, небето, Арделл, Диамант

Гума. Той се състои от гума, специално преработени. Може да има различни оцветители, но в повечето случаи той става черен. Осигурява надеждна фиксация, като при това се различават достъпна цена. В редки случаи, да предизвика алергична реакция. Марки Лейди Виктори АГ-09 (Лейди Виктори), Формула за Професионалисти, Коди (Коуди), Верди Оникс;гума или латекс. Най-популярният лепило за удължаване на мигли греди. Може да се използва за изкуствени и естествени мигли. Той се състои от гумен прах, който осигурява качествено и трайно закрепване на лъчи върху кожата. Трябва да се отбележи, че това се отнася алергенни съединения и поради високата си плътност, той достатъчно дълго, за да се лекува. Този естествен латекс, лепило за миглите, определени за ресниц’Quik, в Арделл миглите Арделл Девойче тъмен лепило (ардел) и мигли;

7adf3714ada09e08d918ac37b06cf7d4 - Лепило за мигли дуо, небето, Арделл, Диамант

АрделлСиликон. За разлика от латекс не съдържат каучук, вместо да е като лепило основата на миглите за прилагане на силикон. Това е хипоалергичен, прозрачен и много здрав. Основното предимство се състои в това, че тя е от типа на най-горния слой е устойчив на вода и други дразнители. От недостатъци, че той не се използва за parisnicole капацитет. Суппер лепило за мигли и искрящи очи, Biotint, аз съм красавица, Роман, професионалист;

4db426efefebaf56d66c90bbe0ead744 - Лепило за мигли дуо, небето, Арделл, Диамант

СупперСмолисти. Основа за това е съставена от естествена смола. Това е най-древният вид лепило, който е бил използван още от нашите баби. Той е водоустойчив, трайни и надеждни, но не са алергични. Към параметри може да се дължи на практика пълното натуральность (в повечето марки се използват смола). Благодарение на еластичността на този подход може да се използва за стикери, кристали или други декорации. Използва се за коприна, кадифе и други фини ресничките, и на части да се изгради. Едно Докосване-Това Vivienne (Vivienne), Прекрасен Двойна Сила, Долче Вита (Долче Вита), Военноморски Флот, Март. Но, това е лепило за удължаване на мигли по-често се появява алергия.

9d58f7093de3f8f650cfb04bc905f4b6 - Лепило за мигли дуо, небето, Арделл, Диамант

Vivienne Едно Докосване

Нестандартен вариант, който не е подходящ за тези възможности медицинска Вертекс лепило БФ-6. Този антисептичен състав, който оказва спешна помощ при съкращения и изгаряния. Благодарение на състава на тънък филм на кожата, която може да бъде лесно се залепят и др. Освен това, той не изсушава и се пази много дълго (тегло 75 г, за разлика от специалното средство на 5 грама).

5300b1055db85e561dbc08521f0201da - Лепило за мигли дуо, небето, Арделл, Диамант

Вертекс БФ-6

Сзо – това е скоростта на втвърдяване на състава на кожата. Почти всяка компания си има лепила, които се делят на няколко групи. Например, екстра, и ултра премиум. В повечето случаи, скорост на полимеризация зависи от основния химически компонент и плътност на течността. Ние трябва да помним, че колкото по-дебел хоросан – така той ще бъде по-дълго изсъхне.

Лепило смолата се втвърдява мигли повече, отколкото на другите, но се характеризира с максимална продължителност на носене. Средно време на изсушаване 5 секунди. Каучук много по-бързо улавяне на ресницу с око в средата на замразяване се случва за 3 секунди.

Най-бързо-това е професионален прозрачен или черен силикон лепило. Той може да се използва за Гредата и поштучное удължаване на миглите от различен материал. Най-често тя спира за 1-2 секунди.

Тип използване на лепила са разделени на:

Лепило за ламиниране и вълна на миглите

    • . Това е особен вид покритие, който не само визуално прави косата значително по-дебел, но и помага да се ангажират им в определена форма. Това е полу-натурален гел, който е малко по-трудно ресничките за сметка на специални компоненти. Помислете характеристики биозавивки на миглите;

Изграждане

    • . Най-популярният вид. Използва се за увеличаване на дължината, обема, дебелината на горните и долните мигли;

Оцветяване

    . Боята за вежди и мигли също често се добавят лепило – това допринася за опазването на яркостта на цветовете дори и при тежки условия. Благодарение на лепилен компонент на боята не се отмива от вода, сълзи и т.н.

4588b3d08e33f3d895b3f230decdfe79 - Лепило за мигли дуо, небето, Арделл, Диамант

Снимки алергия на лепило

В материала на всички видове лепило , предназначени за различни миглите. Универсални се считат за смолисти и гумени възможности. Латекс може да повлияе отрицателно на състоянието на естествените миглите, и силикон, по-специално, силно в конфликт“ с коприна.

Как да се залепи и премахване на фалшиви мигли

Правилно да се залепят фалшиви мигли в домашни условия, много е важно да се избере добър лепило и качествени материали за облицовка. Препоръчвам дома да се използва техниката на светлина, тъй като тя изисква много време и усилия.

Мненията, които твърдят, че работят по-добре лепило за мигли средната продължителност на 2-3 секунди.

Инструкции стъпка по стъпка за това как лепило за мигли на лепилото:

За да залепите мигли като вместо грим, така и за нейното допълване;с една ръка око е необходимо да повишат своите мигли и опита на годност на избраната от вас дължина и цвят на очите;след това нанесете грунд – това е обезмаслени повърхността на косата, като същевременно осигуряват по-здрав и издръжлив планина. Това може да бъде обикновен лосион за премахване на грим или специален разтвор. Например, салон грунд от лепило;отворете лепило и нанесете капка състава на част. С помощта на пинсети, бързо закрепване на мигли на точното място и за няколко секунди задръжте лъч на клепачите;можете да носите през няколко часа или дори дни (в зависимост от състава).

64dc0d332b58915865ed0bf2fdb726c4 - Лепило за мигли дуо, небето, Арделл, Диамант

Инструкции и снимки за залепване на миглите

И свали на миглите с помощта на специален разтворител. Моля, имайте предвид, че те също могат да се разрежда малко лепило изсъхне. Много съм разочарован, могат да бъдат закупени в едни и същи магазини, и прилипателей. Най-добре да изберете известна марка с витаминни добавки. За тази цел намокрете памучен тампон и поставете за известно време завинаги. Има и лепило, които лесно се отмиват с вода.

Ако съставът на изсуши (особено често това се случва със смола), тогава по-добре да не се опитва да се разрежда и просто да си купите нов. Просрочени средства предизвиква алергични реакции и подуване.

Видео: сравнение на различни марки лепила

Марки преглед на лепила

Материали за залепване на косата може да се купи в специализирани козметични магазини. За да се реши кой лепило е по-добре за различни миглите, трябва да се сравнят характеристиките на най-популярните марки.

Nathanieldiegot

Концепцията За Красота Алекс
Немски лепило. Допълнена с витаминен комплекс. Подходяща за честа капацитет. Се отнася до латексови материали.

BaiSida Amara И Красота (До Амарой За Красота)
Естествени смоли с красящим пигмента. Се отнася до vysokomehanizirovannyh средства. Известен висока якост.

Андреа министерството на отбраната Lash лепило (Андреа)
Водоустойчив състава на латекс. Използва се за разширяване на лъча. Произведено в черно и сиво.

Бел и АГБ от компанията започне да мига на миглите
Ако искате да изберете качествен лепило за естествени мигли – това е добър и достъпен вариант от корейската компания. Се отнася за професионална средства, гипоаллергенен. Аналог На Капитана На Бис.

Долче Вита Ултра Супер Бондинг
Използва се в професионално качество. Състои се от смес от смола и каучук. Се отнася до водоустойчив МЕДИИ. Представен е в черен цвят. Характеризира се с бърза полимеризация.

Мм цвят на звездите
Цветна смола за изграждане на ресничките. Подходящ за Парусникова и вида греди. Се отнася до цвета, защото той има необичайна смола прозрачен цвят.

Diamond лепила от светкавица
Добър вариант за дома стърчи. Бързо се придържа към ресничкам, но се характеризира с висока степен на мосв. Разтваря под въздействието на вода.

3D-Лашес ® Нива на черното лепило
Хипоалергичен лепило за създаване на обемни мигли. Създаден на основата на силикон. Невидими за окото и скорост на полимеризация. Това е разработка на едноименната американска компания.

Краен Търси
Качество на бял състав за залепване на ресничките. Осигурява бърза и надеждна борба. Е Известна със своите високо повърхността на водата. Използва се в салони за красота.

Лидан (Лидан)
Натурален черен катран, за да поштучного натрупване на ресничките в домашни условия. Може да предизвика алергична реакция. Осигурява надеждно сцепление на изкуствени мигли с естествена. Се отнася до водата-устойчиви.

Глем Ясни
Професионален прозрачен грим. Гаранция носят в продължение на 3 седмици. Местоположение изключително специален инструмент се използва само от специалисти. Аналог – Злато, Пигменти Лепило.

Лепило за фалшиви мигли дуо хирургично лепило (дует)
Най-новите китайски развитие. Абсолютно безопасен за употреба в домашни условия. Забележителната особеност е това, че тя може да се съхранява повече от 6 месеца. Подходящ за всички типове ресничките.

Кралицата На Ултра Плюс
Изключително професионален инструмент. Продава се в малки количества, тъй като той има ограничен срок на годност. Характеризира се с бърза връзка и да се чувствате wearability.

Айрис-Кей Професионален Лепило За Мигли (Айрис-Кей)
Козметика за чувствителна кожа. Не причинява парене, дори когато се работи с отворени очи. За производството му е естествена смола.

Лепило за безплатно удължаване на миглите супер вида на небето (рая)
Бърз, водоустойчив, с високо качество. Знае се, за продължителна ноской. С него самата fimbria не пада до момента на излизането (с изключение на гънки).

Premium black (Верона)
Poranny гумено лепило. Използва се за изкуствени косми. ХИПОАЛЕРГИЧЕН.

Салон За Професионална Магия
Украински лепило. Бюджетна цена я прави популярна сред домашните майстори, но той няма качества. Продължителност на чорапи – 1-2 дни. По-качествен аналог – Мейси Мейси.

Целувка IEnvy
Прозрачно лепило за мигли. Това полупрофессиональные екип с средно време за полимеризация е 3 секунди. Подходящ за различни видове мигли. В течна форма разтвор е бял на цвят, но при охлаждане прозрачен.

Mirage (Мираж)
Достъпни смола за строителството. Е напълно натурален начин. Направен е от дървета. Изработен от черен или тъмно-кафяв цвят.

Да си купя лепило за миглите може да се в всеки град (Минск, Москва, Новосибирск и други). Цената зависи от марката и вида на носителя.