Homeмодне саветеЛупа на обема за обем на косата

Лупа на обема за обем на косата

37eef77272a50e75319fec0374307d35 - Лупа на обема за обем на косата

Корен обем-това е една от тенденциите на сезона. Лупа на звука-това е устройство за създаване на обем в корените на косата, която е подобна на подложка. Този Styler подходящ за използване на къси и дълги коса, на тънки, редки и напълно лишени от обем.

Какво е това

Лупа на звука-това е един от съвременните видове stylers объмы. Основното му отличие от много други уреди за подреждане е наличието на копчета и извити работна повърхност. Върху работната повърхност на въртяща се черна валяк, който се нагрява при свързване на устройството към мрежата. Например, стартирането на Волум Ровента’24 Respectissim. Трябва да се отбележи, че заоблени къдрици горещ клип само в корените, в останалата част от повърхността на нишките се простират почти като подложка.

Предимства лупа обем:

37eef77272a50e75319fec0374307d35 - Лупа на обема за обем на косата

    Обем, създаден с помощта на това устройство, е достатъчно за повече от ден. Това е полезно за собствениците на тънки дълги къдрици;мнозина stylers, например, и изправяне на коса BaByliss маша, оборудвани с някои допълнения. Този йонизатор, сешоар, дюзи за пулсации и много други. Те допринасят за подобряване на качеството на косата, което ги прави по-лъскав, но и намаляване на отрицателното въздействие на отопление в структурата на косата, скоростта на монтажа. Сега не е нужно да губите много време, за да използвате сешоар, след утюжки или плойки. Един стайлър за обем позволява да се направи красива и стилна прическа само за няколко минути.

Но, всеки топлинен уред има своите недостатъци, и удължава, подкручивает, не е изключение. На първо място, това е по същество боли толкова много, поради факта, че работните повърхности се нагряват от 170 до 200 градуса. Второ, тя създава бръчки на косата. Перфектен обем може да се създаде само със сешоар и добра четка. Ако използвате лупа обем, тогава трябва да сте готови за това, че на мястото на корен-лифт ще бъдат малки преходи. Те рядко се забелязва в ежедневния живот, но може да развали вечерна прическа.

На трето място, не можете да го използвате всеки ден. Редовно отопление през къдрици в корените може да повлияе негативно върху скоростта на растеж направления на косата, тяхното състояние като цяло, а също така допринасят за загуба на косата и чупливост.

Препоръки за избор на Styler

Купи удлиняющая, трябва да изберете правилно плойку обем в корените. Класификация stylers се определя материал на работна плоча, техният диаметър, а също и допълнителни функционални възможности. Работна плоча, изработени от:

Керамика, Метал.

Керамика-най-висококачествени и издръжливи. Те могат да издържат на продължителна висока температура, високо натоварване и дори резки промени в температурата. В enlarger обема на Ровента той е оборудван с керамични дюзи.

Метал топлина по-бързо, но прогорают по-силна коса. Точно, след като термични устройства къдрици, изтощен и дехидратирани. Те имат много недостатъци:

    Твърде висока температура на загряване работна повърхност;неравностите на повърхността на валяк прави косата блестяща;на земята полагане често се образуват капки и изхвърлят.

Но в същото време, те имат едно съществено предимство – цената е почти 2 пъти по-ниска, отколкото при керамични. Ако няма да прибегне до такива укладок, можете да закупите метал и нанесете върху косата.

b60cdc71fe45d36184b4a965ba1ec9e5 - Лупа на обема за обем на косата

Фото — ръководство за придаване на обем

Диаметър те са средни, малки и големи. Тези stylers много подобен на класически плойки. В зависимост от желания ефект и дължина на къдрици трябва да изберете определен размер. Колкото по-голям размер на работна плоча, толкова по-голяма ще бъде сумата.

Видео: как да се направи за правене на обемна прическа с лупа обем

Как да използвате лупа обем

За да направите красив и стилен стил, с помощта на машата за обема, трябва да се подготвят направления. Най-добре пазените полагане на чиста коса, за предпочитане sizepolicy и се изсушава. Да се използват нагревателни уреди от този тип в мокри кичури, е строго забранено.

От съображения за сигурност трябва да си купите специална термична защита. Най-известният инструмент за обем на Тиги главата легла. Тиги, не само предоставя на траен обем, но и предпазват къдрици за привеждане в съответствие и полимеризация. В състава на този крем за оформяне на косата включва пантенол, кератин, както и някои растителни екстракти. Това изключва употребата на пяна или лак, но в този случай, гарантира трайна полагане на 3 или повече дни.

Аналог на Тиги-италиански течен силиций бр Барекса косата лечение на косата и нанесете върху косата. Лосион е професионален производството на компанията Барекс, Италиана. Тя се характеризира с дълбоко действие – лек дневен лосион формула помага да се проникне в по-дълбоките слоеве на направления за осигуряване на защита от агресивни външни фактори.

Въпреки това, Барекс, когато се нанася върху косата, запазва ефект се добавя преди 4 дни (без утяжеления направления). След прилагането на направления стават по-силни, гъсти и блестящи, това ви позволява да получите такъв ефект, че дава ламиниране. Лосион не съдържа силиконов и парабени.

1b88225fac27b8cb0b93d4708141bda6 - Лупа на обема за обем на косата

Снимки с помощта на volumiser стъпки

Инструкции за това, как да използвате лупа обема на волюм от Rowenta:

Главата трябва да се чисти. Най-добрият вариант ще бъде сух и в естествените въздушни потоци. Е студено, сешоар-четка, или естествените процеси на сушене къдрици;след нишка да нанесете термозащиту. Моля, обърнете внимание, че той се прилага не само в корените, но и по цялата дължина, тъй като продуктът се обработва цялата маса на косата, се препоръчва да се носят удлиняющая температура 170 градуса. Му е достатъчно за получаване на ефективен резултат. Топлината бързо ще прогорать направления. Между другото, противно на общоприетото схващане, висока температура не е благоприятна за траен ефект на прическата. След прилагането на уреда с отопление на работната повърхност на повече от 180 градуса, косата е изтощена и се пресичат, защото така са по-предразположени към чупливост и сухота;Styler работи половината се притиска към корените си, на възраст около 3 секунди в небето, мете в обратна посока от линията на растеж. Това се повтаря, докато всички необходими секции няма да бъдат засегнати. Този метод ви позволява да прическа разкош във всичко. Какъв стил означава да ценят само короната, в този случай няма нужда издърпайте нишка по цялата дължина;Ако се използва термична защита, без ефект за определяне на това, предполагаме, че след прилагането на пяна или лак. Най-доброто решение са полироли без силиконов, които не са тежки косата. Леки укладочные средства – толкова по-дълго той ще запази обема. Коментари твърдят, че за да се избегнат резки колебания между снесени парцели близо до корените и на общата маса на volumiser за коса трябва да се движи много гладко. Използвате тази опция, за набиване не се препоръчва по-често от 2 пъти седмично, трябва да се осигури постоянно захранване на косата и хидратация.