Homeмодне саветеМагнитен мигли: какво е това, плюсове и минуси, Как да се облича и да се облекчи

Магнитен мигли: какво е това, плюсове и минуси, Как да се облича и да се облекчи

f5f16c947394b1bcdd53b76c37a2f971 - Магнитен мигли: какво е това, плюсове и минуси, Как да се облича и да се облекчи

За процедурата „бижута“ залепване на миглите могат да се забравят също като и по-висок капацитет. Нова тенденция, космати и дълги ресничките – начин на магнитно закрепване. Производителите твърдят, че те могат да бъдат използвани повторно, и всички усилия, за да ги консолидация може да отнеме няколко секунди.

Какво е магнитно мигли?

Фалшиви мигли, които са алтернатива на изграждане – така характеризират това е ноу-хау на съвременната жена. Всъщност това е броя на изкуствени греди (ресничките) с различна дължина косми, подобни на тези естествени мигли (с изключение на варианта на изкуството с по-съзнателни дълги косми и всички видове орнаменти – пера, пайети и т.н.).

f5f16c947394b1bcdd53b76c37a2f971 - Магнитен мигли: какво е това, плюсове и минуси, Как да се облича и да се облекчи

Външно мигли с магнити приличат на обичайните режийни, които по-рано красавицам от различни възрасти бяха залепени с себе си на горния клепач. Но между тях има малки разлики, така например от магнитен:

Има магнит (най-често една) на основно ниво;по-гъвкави и пластични;другата, на принципа на определяне на миглите към основата.

Магнитен мигли не се нуждаят от допълнителни инвестиции под формата на закупуване на лепило за тях. И имат следните характеристики:

    Един комплект е достатъчно за 3 месеца употреба;употреба не вреди на вашите мигли, за закрепване на/изтриване, можете да лесно движение на ръката.

Поради факта, че лепилото не се изисква изключени алергична реакция към него. Ресничките се допълват красив грим, без вреда за него.

1ec56cfb1cd14ed7ce1692400b11b069 - Магнитен мигли: какво е това, плюсове и минуси, Как да се облича и да се облекчи

„Преди“ и „след“ прилагане на магнитно мигли

Как да се прилагат магнитен плетки?

Купуват ценните кутийка с ресничками, на етикета може да се прочете такива думи:

    Лесно се прикрепя сигурно тояга;това съвсем не е най-забележимо на клепачите при носенето.

Но как се случва това? Ако това е „магнитен“ мигли, че те магнитни? Тук си струва да припомним физиката. Както е известно, плюс и минус се привличат. Този принцип е заложен в креплении изкуствени ресничките до естествената.

432806ae2d7d7dd5200cccd12729ee85 - Магнитен мигли: какво е това, плюсове и минуси, Как да се облича и да се облекчи

Закупуване на модерен приспособление за красота на очите, на опаковката отговаря на комплект от 4 части за двете си очи. Тоест, една двойка за „украса“ в едно око.

Такава двойка се състои от два реда мигли. Една част се фиксира под естествен ресничный редица, а вторият над него. Когато си мигли са между две изкуствени части.

В долната ивица и отгоре, има специални малки магнити, които са свързани. Платформа за консолидация и да ги предаде на мигли.

Има различни магнитни мигли:

1 Магнит

    • . Обикновено това са малки въздушни връзки, които на външните краища на очите. Тези малки ивици, за да направите погледа по-изразителен и максимално естествен;

2a643eb46d870c01912ed37ec89b2a34 - Магнитен мигли: какво е това, плюсове и минуси, Как да се облича и да се облекчи

2 магнити

    • . Броят на магнитите, необходими за ресничного няколко, които са разположени на целия очите. Един магнит се намира в началото на ленти, а втората в края.

e42d230e1cd1845c6173693342e8a877 - Магнитен мигли: какво е това, плюсове и минуси, Как да се облича и да се облекчи

3 магнити

    • . Три магнита по-здраво се държат на изкуствени мигли. Дами казват, че този брой позволява да не се притеснявате за качеството на грим. Също така е необходимо при избора на много гъсти мигли, а-ла – „холивудски поглед“. Теглото на тези ленти малко повече и трябва по-късно да ги поправи.

2f45abb849c4349275757a6b57b768f2 - Магнитен мигли: какво е това, плюсове и минуси, Как да се облича и да се облекчи

Има 4 магнит, но докато в продажба много трудно да се намери. Възползвайки се от този затвор по няколко пъти, време за поставяне и отнемане на миглите ще върви все по-малко и по-малко.

930e31b1d99f6814fc3035e5d4de741b - Магнитен мигли: какво е това, плюсове и минуси, Как да се облича и да се облекчи

Процесът на поставяне на миглите

Плюсове и минуси

Въпреки че изкуствените косми се носи иновативен характер и все още привличат дами, тъй като само те използват, те имат редица предимства и голям брой минуси.

Основните предимства от използването на:

Магнитни ленти, позволяват безопасен начин за постигане на елегантен външен вид за няколко минути, при това без да се прибягва до изграждане на миглите в салони скъпо;не причинява алергии, тъй като, за да закачите магнитен кръг може да бъде без използване на специално лепило и самите влакна от неутрален не причинява алергии материали, няма да навредят native косата, тъй като лепило не е необходимо, и това е само ги боли на миглите;паралелно с магнитни обложки, можете да използвате спирала, сенки, очна линия;

4ccd1663e229b5793fa2ffe0208e84b0 - Магнитен мигли: какво е това, плюсове и минуси, Как да се облича и да се облекчи

Магнитна лента, когато обличане и сваляне, не предизвикват дискомфорт, са подходящи за многократна употреба;широка гама от различни форми, дебелина, размер, дължина. Можете да изберете вида и формата на вашите мигли и по-добре по-смели.

Носенето на магнитни ресничките ще имат повече положителни аспекти при използване на оригиналните продукти. Но въпреки всички положителни отзиви в Интернет, луксозни изкуствени мигли могат да изненада своите „против“.

Първият недостатък е високата цена. За закупуване и използване на продукт на изключително ниска цена — висока степен на риск. Това се отнася и за случаите, когато по време на среща или на парти, Магнит просто откачи. След това можете да съсипе не само на външен вид, но и да бъде в глупава ситуация. Подобни проблеми не е от скъпите оригинални лекарства.

Втората — тря очите. Да, износване. Магнитни вложки (основата) се намират много близо до основата на вашите собствени мигли и могат да си трие на роговицата на окото. Това е чувство, подобно на това, когато процедурата се образуват чрез залепване.

Трето – механично въздействие на естествени мигли. При ежедневна употреба на мигли, точката на закрепване магнити с течение на времето може да се разглежда не ги естествена коса на последния век. Това се дължи на факта, че при извършването просто трябва малко да се търка си лапи. И това е вредно за миглите.

Ако се рови в реални отзиви, може да се намери и възхищение от продукта и пълно разочарование. Всичко зависи от качеството на закупени стоки.

Стъпка по стъпка инструкции и съвети за това, как да се облича и да се облекчи

Буйни мигли могат да бъдат използвани за различни случаи. Това не винаги е необходима мощност. Абитуриентски, сватбени тържества, партита-това е само една от причините за създаване на красота.

Фалшиви мигли на базата на магнитите може да бъде инсталиран на вече боядисани (боядисани с мастило в продължение на няколко минути, преди да използвате, за да нанесенная спирала е в състояние напълно да изсъхне), както и на натурални, без грим.

Изкуствените мигли могат да бъдат намалени, като по този начин чрез адаптиране на тяхната дължина и формата на очите. Можете да направите това с миглите не всички производители. Продукти с високо качество са естествен степени на дебелина на косата от корените до върховете.

За да прикачите магнитна миглите, е необходимо да изпълните следната последователност от действия:

Нанесе на върха на миглите една част от магнитното по ръба на растеж. Можете да ги запазите пинсети;

721ef78077110a0424036c467b6bebf5 - Магнитен мигли: какво е това, плюсове и минуси, Как да се облича и да се облекчи

Прилагането на долната част на плетки втората част така, че магнитите отгоре и отдолу ясно съвпадат помежду си;

cc1c023e086154d5a711da607b7f7aae - Магнитен мигли: какво е това, плюсове и минуси, Как да се облича и да се облекчи

ленти ще бъдат изготвени, така че в резултат на магнитно закрепване на ресничките на вашия собствен.

bc3bff85ce13a7946394344ea506276a - Магнитен мигли: какво е това, плюсове и минуси, Как да се облича и да се облекчи

Повторете процедурата за определяне на второто око.

За облекчаване на мигли, не трябва да използвате някакви клещи или допълнителни устройства. Трябва да се направи следното:

Разтривайте малко подплата и китки за определяне на разрушени магнитни полета;внимателно се отделят детайли един от друг, да се дърпа за ивици в различни посоки.

След отстраняване на миглите, магнитите могат да се почистват с памучен тампон, потопен в лицето на тоник или мицеллярной вода. Това е необходимо, за да премахне остатъците на мазнини и осигуряват добра сцепку при следващото използване. От най-внимателно, вие ще се грижи за аксесоар, толкова по-голям шанс за продължителна употреба.

За първи път резултатът е много щастлив – на някои места топорщатся база между магнити, ресничките са криви. Трябва да се упражняват, докато не получите желания ефект.

Ако носиш въздушната магнитни устройства ще се появи никакво дразнене, миглите трябва да бъдат отстранени незабавно. Може да бъде закупен откровена измама с използване на материали с ниско качество.

Как да изберете: преглед на най-популярните марки

С появата на магнитни уреди за красота на очите, се появи огромен брой производители, които са готови да носят естетиката на „масите“. Но не всички от тях са на разположение за добро качество. Стига до това, че на фалшиви часовници, ново фалшификати. Но ако говорим за оригинални продукти, лидери в индустрията за красота са:

„MAGIC LASHES“. Произвежда ресничките за всеки вкус. Жените казват, че основата на миглите меки, не топорщится, послушно се повтаря извивка на окото. Материал абсолютно не аллергенен, така сърбеж в очите, не ще бъде. Цената е достатъчно висока, но тя оправдава качеството. Можете да си купите

Отбелязва също така, високо качество на закрепване, които ще продължат в рамките на един месец, дори при ежедневна употреба. Важно е да не се купуват фалшифициране на тази марка, защото лошото качество реплика, не само ще развалят грима, но и може да предизвика алергии.

„Магнитни мигли“ от производителя Ангел тайна. Популярният производител на ресничките различни размери и видове. Изглеждат много естествено, идеален за ежедневна употреба. Можете да изберете удобен дължина сред разработени продукти. Самите мигли са много меки, по структура прилича на нещо истинско. Основният поток (база плетка подложки) пластмаса, лесно се повтаря извивка на окото. Не предизвиква алергии.„Дама На Победата“. Много прогресивен производител както на стандартни фалшиви мигли, и магнитни. Продуктовата гама непрекъснато се увеличава. Ценовата категория стоки е доста ниско, но на достъпна цена. На База на малко тежки с невъзможността за правилното фиксиране може да люпя от възрастта и причините за това неудобство. Не предизвикват алергии, качествени материали.„Худ На Красотата“. Въпреки че този вариант на бюджет на миглите, но се празнува един от най-добрите решения за съотношението „цена-качество“. Магнити здраво държат основата на миглите, зауженные до кончикам.„“Старлет“ Професионалист“. Ресничките от категория достъпни и с добро качество. Но те ще трябва да се адаптират. За да закачите им на вашите мигли, на основата на добре гладки и леко затегна между магнити. В противен случай увиснала. Магнити не е особено дълго. Около 1,5-2 месеца. Основно се предлагат варианти на два магнита.

Снимка примери на момичета с магнитен мигли

Ресничките на магнити с различна форма и дължина. Продава се в малки връзки или целия пояс от вътрешния ъгъл на окото към външния, напълно изпълват естествен ресничный редица. В зависимост от избрания вариант, можем да очакваме различни ефекти.

„Лъч“ ресничками често се използва, за да направи „поглед пачи крак“. Те правят средната част на цилиарното ред на външния ъгъл на окото в горната част на клепачите.

339ce9fb3bfb6b8c6e196fb9b40c1c80 - Магнитен мигли: какво е това, плюсове и минуси, Как да се облича и да се облекчи

24f76525235223f3062ed01583362ac9 - Магнитен мигли: какво е това, плюсове и минуси, Как да се облича и да се облекчи

e879b2972c33f374ae96d9096e29cc65 - Магнитен мигли: какво е това, плюсове и минуси, Как да се облича и да се облекчи

„Коробочные“ версия се състои от набор от синтетични ленти на миглите. Вече може да се избере по-скромен и по-сложни. Тези комплекти са изключително практични, тъй като те могат да се адаптират към всяко събитие.

a284f7520d395560ed8acc538d6314df - Магнитен мигли: какво е това, плюсове и минуси, Как да се облича и да се облекчи

„Непрекъсната серия“ обхваща native мигли. Ако е необходимо, ленти могат да бъдат намалени в зависимост от продължителността им на ресничного редица. За укрепване на тези ресничките по-безопасно, ако те ще бъдат най-малко 2 магнита. Има производители, които са ограничени до поставянето на лентата само един магнит. Практиката показва, че това не е много удобно, тъй като четината на ръба на повърхността на устройството.

4b53df56a01f00d3a9e59c6b7a33edfc - Магнитен мигли: какво е това, плюсове и минуси, Как да се облича и да се облекчи

d469f31551ebe2b0e2b5f7423e61f69f - Магнитен мигли: какво е това, плюсове и минуси, Как да се облича и да се облекчи

a2f777c39d0ef7ed434764b25d2484fd - Магнитен мигли: какво е това, плюсове и минуси, Как да се облича и да се облекчи

477ff321302e71c28e0aa9f385ebae8c - Магнитен мигли: какво е това, плюсове и минуси, Как да се облича и да се облекчи

513fd651dc3ff17e0deeee1ab182b718 - Магнитен мигли: какво е това, плюсове и минуси, Как да се облича и да се облекчи

6ca1f50e5d38191a9a1fc2e955c1232e - Магнитен мигли: какво е това, плюсове и минуси, Как да се облича и да се облекчи

За да мигли изглеждаше страхотно, очите са по-отворени и изразителна е да се избере доказани марки, които произвеждат магнитни мигли. В противен случай, качеството на „дизайна“ на очите, ще страдат.