Homeмодне саветеМатиращ тонален крем на Ейвън, Мейбелин, Лореаль, Лумена, витлото и други

Матиращ тонален крем на Ейвън, Мейбелин, Лореаль, Лумена, витлото и други

97af6a26ea60e8e2bce1f9acc7dfc4c6 - Матиращ тонален крем на Ейвън, Мейбелин, Лореаль, Лумена, витлото и други

Момичета с проблемна кожа просто трябва да има основа от Avon матиращ. Но като съчетават това с вашия тип кожа, което е най-добре, а какво е това? Да ви помогне да изберете идеалния тонален крем.

Как да изберете тонален крем за всички типове кожа

Средства за млада кожа

Суха млада кожа се нуждае от нежна грижа, и трябва да се обърне внимание като лечебна и декоративна козметика. За млада кожа, аз мога да ви посъветвам следните варианти:

    Козметика Кларинс някога матиран SPF15 за масло – много лесно, без масла;Estee Лаудер двойна Носете лека;Ейвън матиране основата е особено приятен нюанс на слонова кост (светло бежово);Лумена естествен код на кожата перфектор;MEISHOKU влага същността на крем – хидратиращ копър, най-добрият заместител на мазна крем за основа;ботуши;Yves Rocher Couleurs на природата.

Есте измие и Кларънс-това е идеалното средство за много чувствителна кожа.

Тонален крем за проблемна кожа

Мазна кожа се нуждае от антибактериални средства, като например:

    Манхатън Clearface натурален тампон за грим;крем на Krasimira Мат и капак;Givenchy Sublimine;да остане матиран масло безплатен грим;Noreva Exfoliac AXA – Axa това е специална добавка в състава на крема, благодарение на която кожата става бархатистая и мат;Exfoliac от Merck.

Добри отзиви за спирала на Bourjois Манхатън и Givenchy за мазна кожа, факт е, че тези компании произвеждат своите средства, с дозатор, което е много удобно. Предлагам за проблемна кожа все още избират за козметика, която предлага ефект antiblack (ниско съдържание на мазнини) — това е Манхатън, Евелин, Себиум и Сисле.

Видео: как да нанесете тонален крем

Нормална кожа

Мат нормална кожа трябва да му се даде по-ярки цветове. За тази цел средства от минерали, такива Ламбре и Ив Сен Лоран. Разбира се, това е козметика не е от мас-маркета, и бюджета му почти.

    Същността е ясна и мат;Ив Сен Лоран е идеалното сензорно;Fleur-de-tient ултра половинка от Guerlain;тонален матиращ грим;премия уроци домашни грижи със собствените си ръце, с помощта на този тонален крем; замества дори и почистване на маска за лице;Никс остане матиран но не Flatte течност.

97af6a26ea60e8e2bce1f9acc7dfc4c6 - Матиращ тонален крем на Ейвън, Мейбелин, Лореаль, Лумена, витлото и други

Снимка на кожата преди и след нанасяне на основа

Зряла кожа

Трудно е да се избере най-добрият матиращ тонален крем за зряла и стареене на кожата. Тук е необходима козметика луксозни клиники, Кристиан Диор, сайт Lierac, Буржоа, която може да осигури не само цвят, но и да се съгласуват и лифтинг ефект:

    Дневен лосион Chanel двойно усъвършенстване на течности – нюанси са много различни, в една и съща Шанел просто няма конкуренция, почти всички декоративни красотата на есенните нови продукти на тази фирма. Между другото, използването на течност е същият, както при обикновена капак-нагоре;водата Givenchy Matissime;Mac, а какавида – евтин и весел, козметика завоювала много добра репутация;Anytime-това е чудесен стягащ крем с колаген;Луксозни Визаж.

 

Проблемната кожа

Почти всички компании ни предлагат средствата за проблемна кожа, най-добрата матиране основата на крема: Avon (Avon), Lumene (Лумена), exfoliac, работят им магия от изглажда кожата, Lancome (Ланком), Ейвън, Орифлейм. Освен това, обърнете внимание, антибактериален овлажняващ гел. Предлагам:

    Виши Нормадерм тотал мат – няколко естествени цветове (за леки, нормални и тъмна кожа);тялото е-магазин;сайт Biotherm AQUASOURCE ВВ;Биодерма;Фаберлик е идеалното Colormatch от тайната история – стабилно, и цената приятна;Lumene не тройна пребиваване;Евелин КУД.

Почти цялата козметика, която се предлага на нашия преглед – това е лукс, който понякога не могат да си позволят. Така че, има и по-достъпни алтернативи, например, перка, матиращ тонален крем Черни перли, Нивея, Эйвелин, лечебен сух крем-пудра на прах Janssen добър и евтин крем Арт Визаж. Всички тези средства са широко ни предлага и всички мас-маркет и магазин за козметика.

 

Избираме крем по това време на годината

12540164dcd8e2e9e042017f83b89a60 - Матиращ тонален крем на Ейвън, Мейбелин, Лореаль, Лумена, витлото и други

Снимка Фонд

Аз мисля, че средствата на Фонда ще бъдат избрани само въз основа на вида на кожата? Това не е толкова просто. Например, лято – време е гореща, тя просто има нужда от стабилна, но в същото време лек крем-мус, мога да се сетя „Малавит“, Мак, Мейбелин (спирала), Givenchy и Виши.

В студеното време на годината може да се купи по-плътен тонален слънцезащитен крем Лореаль, Люк, Герлен, биодерм (между другото, използването на Биодерма не само малки недостатъци на кожата, но се лекува му), Смирна, Макс Мара, Нина и Дебора.

Всички фирми, които са в нашата класация, предлагат гипоаллергенную козметика са абсолютно безопасни за организма. За да изберете нюанси можете с помощта на консултант в магазина или чрез опити.