Homeмодне саветеМедно-кестен цвят на косата: на кого отива и как да изберете цвят?

Медно-кестен цвят на косата: на кого отива и как да изберете цвят?

29b4146df067f9d6913e89f1ee15037b - Медно-кестен цвят на косата: на кого отива и как да изберете цвят?

Мода непрекъснато се актуализира актуални нюанси за боядисване на коса. Но има палитра, която винаги ще бъде в тенденция. Така медно-кафяво на цвят на косата е класика, която има в арсенала си, предпочитания от вас цвят за различните изглежда. Въпреки привидната натуральность този цвят в природата той се среща само в 4% от хората.

Времената са се променили, но, за да оцветите къдрици в медно кафяво колебаят не е всичко. И напразно, защото такава коса може да изглежда толкова сладко и романтично, и доста екстравагантно.

29b4146df067f9d6913e89f1ee15037b - Медно-кестен цвят на косата: на кого отива и как да изберете цвят?

З

Кой избира и който не дава?

За разлика от червеното, което е далеч от всички, руса мед е подходящ за почти всеки вид.

Перфектната комбинация с едно докосване, извършени на момичета и жени със следните характеристики:

  Притежателите на бяла кожа с персиковым или розов подтоном;собственик на смуглая кожа и амбър или кафяви цвят на очите;онези, за които това е препоръчително да се използва само естествени оцветители;тези, които са с наситен червен оттенък на косата и искате да боядисате косата си в по-спокоен тон, като поддържа мед отлив;притежателите на зелени или сини очи;собственик на тъмни коси, които искат да добавите няколко червени банкноти.

Освен това, мед блондинка интересите на зрели дами със сива коса и някои признаци на стареене на кожата, отклоняване на средства от богатите, но не жестоки цветове направления. От гледна точка на психологическото състояние, цвят добър за смели момичета, които не се страхуват да се повишено внимание.

Случаи, когато меден блондин изключва от разглеждане на палитра се вижда излишен проблеми на кожата (пъпки, акне, черни точки). Тези недостатъци стават все по-видими, как ще граничить примесено с мед, която привлича вниманието на всички червеникави пъпки. Ако момичето не иска да създаде шум в ушите и се открояват, че е по-добре да не използвате този цвят.

В други ситуации, като цяло, можем да изберем перфектния цвят медно-кафяв, да подчертае всички достойнства.

– Популярните нюанси със снимка

В тези случаи, когато е сложен цвят, с кафяви люспи и медни тонове, вариация в нюанса могат да имат широк обхват.

За улеснение те са разделени на 3 групи:

Мед-светло кафяво. Тези нюанси чудесно изглежда светло кафяви кичури и да създадат различни цветове с ярки мед. Ще ви е интересно цветове като топли цветове (златни или червени блондин мед), а от готин палитра (светло пепеляв блондин).

Производители на бои добавя едно докосване на меки пчелна нюанси, за да заглушат наситеност на мед. Така че, за тези, които не искат твърде ярък образ, можете да изберете цвят на пшеница с матирано блясък. Най-популярните медни тонове от светло кафява цветова гама:

  Светло кафяво златисто-медни;

69959fb58bd2bcf070512b007f2b503d - Медно-кестен цвят на косата: на кого отива и как да изберете цвят?

  Светло кафяво пепеляв мед;

9a2eb2d8fe39da7c5877dfff9adbc8be - Медно-кестен цвят на косата: на кого отива и как да изберете цвят?

  Светло кафяво на медно-червен;

0cbbaa3d6efcfc2501f9e1ff8eb3cb62 - Медно-кестен цвят на косата: на кого отива и как да изберете цвят?

  Светло кафяво, кафяво мед;

73dbc0f8a8d45651f89d33a6704622d4 - Медно-кестен цвят на косата: на кого отива и как да изберете цвят?

  Светло кафяво меден махагон.

5006d5845ced948c68686aaa04e00196 - Медно-кестен цвят на косата: на кого отива и как да изберете цвят?

Мед-средно кафяво. Тези цветове може да изглежда малко сиво, особено на примера на пепел студени цветове. Въпреки това, различни метални нотки придават направления в спокойните светло кафяв цвят, със златист или червен. Това не е твърде тъмни тонове са подходящи като интензивна видове блондинка и сортове тъмно-кафяв. Основните нюанси от тази серия:

  Средно-кафяво златисто-медни;

00eaa6f1de3d19a5de791b3d9cb45d43 - Медно-кестен цвят на косата: на кого отива и как да изберете цвят?

  Средно кафяво пепеляв мед;

4b15aa1aa27b82c94f37164ea0491d25 - Медно-кестен цвят на косата: на кого отива и как да изберете цвят?

Медно-кафяв пепеляв цвят на косата

  Средно-кафяво червено-мед;

f5252ab0d106217fc3d7a0b45c5cc908 - Медно-кестен цвят на косата: на кого отива и как да изберете цвят?

  Средно-кафяво кафяво мед;

cc4f9d34ffac80cb066bc990e139426b - Медно-кестен цвят на косата: на кого отива и как да изберете цвят?

  Средно-кафяв махагон мед.

77050c9d04e83268ed7d62301ccae5d4 - Медно-кестен цвят на косата: на кого отива и как да изберете цвят?

Медно тъмно-кафяво. За тъмно-кафяво боя за коса е необходим интензивен медни нюанси. Въпреки, че е доста плътен цвят, тук, също така, да се намира на топло золотистое блясък и пепел, конци, които не пречат израз на медни тонове. Оцвети тъмно кафяво къдрици няма да доведе до поразително цвят киселина, и собствениците на по-леки коса вие трябва да бъдете внимателни, особено с червено и mahanavami тон. Най-популярните цветове от Меден до тъмно-кафяво:

  Пепеляв тъмно кафяво мед;

e6ee9edc0d5e24079b10e3d99896a30d - Медно-кестен цвят на косата: на кого отива и как да изберете цвят?

  Тъмно-кафяво златисто-медни;

7bb6073cbd3621af435433dab6cd2dd6 - Медно-кестен цвят на косата: на кого отива и как да изберете цвят?

  Тъмно кафяво червена мед;

e23d61fc30651ad1b79f8f0be8aa71d1 - Медно-кестен цвят на косата: на кого отива и как да изберете цвят?

  Тъмно-кафяво кафяво мед;

2b1c11060cfcbc03bb748bed5587379d - Медно-кестен цвят на косата: на кого отива и как да изберете цвят?

  Тъмно кафяво меден махагон.

8f59bf1d4b59ee5b5748a609f458ca38 - Медно-кестен цвят на косата: на кого отива и как да изберете цвят?

Палитра кафяв меден цвят на косата много гъвкав, и понякога може да се бърка в избора на желания оттенък. Най-доброто решение ще се хареса на опитен колористу, който учтет всички индивидуални особености на външния вид и структурата на косата.

Ако този вариант ще отпадне, за интензивен цвят предлагам раздел теста по раздели, за да се разбере, тъй като боята ще изглежда добре на косата.

Процедури за оцветяване

Ако искате да получите перфектния гладък и устойчив цвят на косата, е препоръчително да отидете в салон за професионалните администратора. Тези, които вече не веднъж боядисани къщи, не е трудно да боядиса косата си в медно-кафяво, които, като правило, е много добре да лежи на здрава коса.

Могат да се разграничат три варианта на оцветяване на къдрици:

Професионална боя предлага десетки възможности на медно-кафяв цвят. Има и производители, които придават на багрила и минимум химикали. Във всеки случай, задължително направете тест за чувствителност, причиняващи малко боя върху площ от около растежа на косата. Ден по-късно, в отсъствието на реакция, може да се започне оцветяване.Къна + басма-това е полезен и безопасен вариант. Можете да си купите готовата смес от тези компоненти, или се смесват в подходяща пропорция (обикновено 1:1 или малко повече къна). Също така е препоръчително да се проведе тест за алергия избягване на индивидуална свръхчувствителност.Оттеночный балсам е идеален за тези, които се страхуват да се подложат на големи промени цвета на косата. Чудесно за вашия цвят и запазване на яркостта на вече боядисана коса.

Преди процедурата, с помощта на боя или къна трябва да се подготвят предмети, които ще бъдат необходими в живописта:

  Купа от пластмаса или стъкло за разреждане на сместа;специална дълга четка;фиби за коса или щипки за коса;водоустойчив калъф за носене на раменете;широк гребен;кърпа;мазен крем;салфетки;ръкавици.

Също така трябва да имате предвид, че преди да оцветите не миете косата си поне веднъж на ден, за да запази естествения защитен слой.

След това можете да преминете към основните етапи на писането:

Суха коса и гребен, а след това го разделете на няколко кичура коса и я закрепете здраво;по протежение на растеж на косата на челото, износител и шията намажете кожата с крем, за да не бъдат боядисани;в купа, внимателно смесете боя в съответствие с инструкциите за определена дължина на косата, тила, четката в сместа от корените до върховете, а най-новата боя на кичури на слепоочията, като тънки волосики усвояване на боя, по-бързо, Сложете найлоновата шапка и оставете на посоченото в момента на потребителя;измийте главата с балсам.

70bb9241925abf5af875df1176ae867e - Медно-кестен цвят на косата: на кого отива и как да изберете цвят?

Не трябва да забравяме, че боя се фиксира в структурата на косата в продължение на 1-2 дни, така че за предпочитане е да не миете косата си в този период от време. По същата причина, резултатът може да стане малко по-богат след няколко дни. Трябва да бъдат подготвени, особено при избора на светли цветове.

По-нататъшни грижи

Трайно оцветяване невъзможно, без да разбирам по-нататъшна консолидация ефект и храненето на косата.

За цвета на косата, не е изчезнал и е запазил хомогенност по цялата дължина, трябва да се опитате да спазвате следните препоръки:

  По-малко се излага на косата етаж солнечний светлина;провеждане на ламиниране, за да се създаде филм, който защитава от негативни въздействия;редовно да използвате балсами и маски;използвайте шампоан за боядисана коса, за да се запази яркостта на цветовете се допуска периодично използване на оттеночного шампоан;по-добре се откажете от плойки и сешоар;не срешете мокра коса;да се използват естествени гребени.

В случай на оцветяване с къна и басмой пъти в седмицата правете овлажняващи маски. Обикновено тези боя за коса се подобрява, така че няма нужда прекомерно хранене.

Избор на трайна боя медно-кафяв цвят, може да запази естествеността на изображения, при това на значително осъвременяване на нея. Естествени цветове отново са на мода, и на гама-кафяво на цвят е популярен като никога.

737414a028a9da5ca4f635e9c98bed11 - Медно-кестен цвят на косата: на кого отива и как да изберете цвят?

Медни нотки допълват цветове, придающая вид интересната атракция, показвайки на хората около характера на собственика си. Най — важното- да бъде готов до вниманието на мъжете, тъй като силният пол по-често заглядывается на medievalish момичета.