Homeмодне саветеМного съм разочарован за премахване на миглите

Много съм разочарован за премахване на миглите

След изграждане на ресничките рано или късно възниква въпросът: за продължаване на растежа или просто, за да се премахнат оставащите „опашки“? Ако решите да се върне към естествеността, за да свали нужда от специална много разочарован от трупове.

Принцип на работа

Мигли-това е изкуствен или естествен косъм остана на лепило или смола, премахване на която може само да е професионалист е много разочарован. Разбира се, може да бъде по старомодния начин просто да ги намерите, тъй като все още правят някои момичета, но това е изключително вредно, тъй като лигавицата, така и на линията на растеж.

Първо, възстановяване на мигли от 3 месеца до 6, а това означава, че с „пеньками“ ще трябва да отидете доста дълго време. На второ място, когато механично отстраняване щрихи на лигавицата, тя започва да воспаляться и отекать. В резултат на това там могат да бъдат ечемик или конюнктивит. Затова е много по-удобно и практично за използване, специално разработен разтвор или крем.

Very disappointed for the removal of lashes

Оттегляне на миглите

Се прилага крем е много разочарован за мигли, както следва. В състава му влизат слаби разтворители, които могат да се разтваря клей база. В зависимост от вида плетки избран определен разтворител. Най-предпочитани са от гел им е по-лесно да се използват и те са подходящи за премахване на изкуствена и естествена коса.

Поради активните вещества, разтворени базальная капсула, която държи на ресничките на век. Средство отлежава от няколко минути до 10, след това леко ред мигли отстранени и премахнати.

Видове

Има различни разтворители: разтвори, гелове, крем за основа. Помислете за това, как те се различават и когато може да се използва.

Крем, много съм разочарован за облекчаване на миглите – това е удобен продукт, предназначен за работа в дома. Той се разтваря клей и смола от мастни масла, присъстващи в състава. Той се нанася върху окото за 5-10 минути, докато не се абсорбира, а след това внимателно дръпнете ресницу. Ако косата си отиват от работа – тогава или трябва още малко да изчакат или нанасяйте повече крем. Този вариант е подходящ за разтваряне на лепилото на белите дробове и премахване на пакети.

Разтвор – това е течност, която има за състава на вещество, което може да се сравни с ацетон, но по-мек, подходящ за очите. Той се използва само в професионалните салони за красота, тъй като те трябва да бъдат в състояние да работят. Течността има тенденция към разпространение на века, да се кача на лигавицата. Ако сте начинаещ специалист, да не се бърка грунд за мигли и много разочарован, тъй като се случва понякога. Грунд обезмаслява, преди процеса на изграждане и е много разочарован – стреля.

Много разочарован от гел за вежди и мигли се счита за най-удобен и лесен за употреба. Тя е гъста форма, много по-плътен, отколкото на крем. Благодарение на това, почти не се разпространява. Въпреки това, той не се абсорбира в кожата, предпазва от алергии и други проблеми. Действа само на лепило или смола капсула. Той може да работи както на начинаещите майстори и специалисти. В повечето случаи, този продукт е противоалергичен.

Very disappointed for the removal of lashes

Видове снимка removerow

Как да използвате много разочарован

Сам свали за облекчаване на миглите, само ако вече сте виждали, как се случва този процес. В противен случай, отново извади косата си или да нарани очите.

Начин на приложение на гела, на основата на разтворител:

Миглите могат да се почистват с помощта на праймера за обезмасляване, можете да използвате мицеллярную вода или гел за лице без сапун. Алкохолът лосиони не се препоръчва;под ред на миглите на долния клепач се поставя леко влажен памучен диск. За лекота на използване, можете да изрежете „Луната“. Опитайте се да не е твърде силно влажна гъба, влага не понася, на върха на нарушаване на редица;след косата за прилагане на формулата на гел. Той трябва внимателно да се разпределя равномерно по целия ред. Бъдете внимателни, за да избегнете петна. Повечето фондове е удобна четка или пипета;продукт отлежало в продължение на няколко минути. Но това време човек трябва да седи със затворени очи, без сълзи, за да свали нарощенные мигли, не трябва да се използва форцепс, като понякога съветват по форумите, но просто малка четка от стара спирала. Разбира се, тя трябва да бъде предварително се измиват и дезинфекцират;космите започват да „гребен“ от вътрешния ъгъл към наружному. Можете също така да е леко поддеть отдолу. Те започват да се движат заедно с капсула и много разочарован, когато всички нарощенные ресничките оттегли, трябва да се мият очите лосион за отстраняване на грим. Това е задължителна стъпка, защото в противен случай кожата може да остане малко количество разтворител, след като се препоръчва да нанесете на косата с малко количество кокосово или репейного масло за възстановяване. Ако правите това редовно, мигли след изграждане ще се възстанови много по-бързо от 3 месеца.

Very disappointed for the removal of lashes

Снимка отстраняване стъпки мигли

Понякога след употреба на removerow появява неприятно усещане за парене, локално повишаване на температурата или зачервяване. За да се отървете от тези странични ефекти, трябва да се нанесе върху клепачите на памучен тампон, натопен в студена вода или бульон от лайка. Ако нямате нито едното, нито другото, а след това изплакнете очите си с черен чай.

Също така не забравяйте, че след премахване на важно да се пази и укрепва миглите.

Предпазни мерки:

    Много разочарован, ако падна в очите, незабавно трябва да се прекрати процедурата и лигавицата, изплакнете обилно с вода;преди започване на процедурата е задължително проверете за наличието на алергични реакции;винаги следвайте разтворител. Също играе голяма роля в живота на полк използвания продукт. В най-добрия случай, е изтекъл много разочарован, просто няма да може да се разтвори лепилото в лошо – ще предизвика сериозно възпаление.

 

Марка

Най-популярният инструмент е продукт от салон професионален Debander. Този гел разтворител, който се отнася до ХИПОАЛЕРГИЧЕН МЕДИИ. Изглежда като лак за нокти. Снабден с много удобна тънка четка.

Very disappointed for the removal of lashes

Debander

Друг добър продукт – Vivienne или Vivienne. На разположение в течен вид и под формата на гел. Избира в зависимост от вида на лепилото и косми. Може да се използва у дома.

Very disappointed for the removal of lashes

Vivienne

Също така търсенето на следните марки:

    SKYFlario Класически SeriesMacyDolce VitaNEICHA

Купи много разочарован за облекчаване на мигли в салон за красота и в официалните магазини (цената зависи от марката). Например, Vivienne е 7 долара (15 мл), и Debonded 4.