Homeмодне саветеМодни и стилни поли за пълни жени как да носят

Модни и стилни поли за пълни жени как да носят

c626671599e7691f726ebe6502f653dd - Модни и стилни поли за пълни жени как да носят

Независимо от вида на фигура и телосложение, момиче винаги трябва да остане женствена и изискана. Освен това, благодарение на дрехи, често, за да прикрият недостатъците и да подчертае достойнство. Това е идеалната модерна пола за жените, които можете да разгледате в нашата фото галерията.

Стилове

Много модели на поли за жените от стари списания са създали впечатление, че момичето е с плюс-размер е много малък избор на дрехи. Това не е съвсем вярно, когато са съчетани, собственик на дори най-буйните количества могат да носят различни фасоны, цветове и щампи.

Какъв стил може да се носи пълна жени:

Слънце. Това е най-популярният и красив вариант, който независимо от строя ще ви направят истинска принцеса. Сега е много популярен модел от сатен, коприна, габардина. В зависимост от стила и от време на годината, може да се намери цялата необходима модел;

c626671599e7691f726ebe6502f653dd - Модни и стилни поли за пълни жени как да носят

пола-панталон. Този вариант ще бъде по-малко да помогне, за да балансира визуално параметри, а разкроена модели ще създаде красив разлика между талия-бедра;молив. Въпреки всички съвети, модни форуми, не ви съветваме да се носят с пола-молив пълен жените, яли нямате талията или тя е слабо изразена. Фактът, че този модел е подходящ притежателите на фигурата-китара, т.е. с пищните бедра, тънка талия и големи гърди. Всичко останало, което хем ще направи „правоъгълник“; леки поли, парео, може би възли на една кука. Естествено, това е напълно летните варианти, които основно изпълняват ролята на плажната дрехи, но с правилния подбор на аксесоари, можете да се носят ги на парти. Всичко зависи от типа на тъканите и намаляване;права или плисирана пола пулсации. Нагънат-това е една много популярна поли с плисета. Те най-често са с дължина midi или макси и предимно от шифон. Те трябва да бъдат точни, в повечето случаи, някои от тези параметри е трудно да се намери правилната обувки и надмощие.

385db955f96e8e4875d70eac0e6e20f5 - Модни и стилни поли за пълни жени как да носят

Снимка Модни поли

Ако имате нужда от дрешки за изход, търси вечерни рокли или рокля с пола с миризмата.

Видео: Изборът на правилната дължина

Печат

Освен безупречен стил, много е важно да се избере красиви щампи за прагове за пълни жени и момичета. Съвременната мода диктува някои тенденции, които работят на ръка обладательницам кривата на тялото. Например, необичайни и оригинални големи флорални мотиви, разположени в правилни части на тялото, може да се визуално намаляване на обема. За това ние трябва да се опитаме да шият себе си подгъва с големи цветя в странична шев.

Чудесен начин визуално да стане по-тънък, това е облекло с широки вертикални ивици. Много от съвременните модни къщи предлагат своите фенове и на тези модели: Zara, mango, H&M.

4f6808d0c88c9f7007af558dd6151b08 - Модни и стилни поли за пълни жени как да носят

Цените на някоя приятелка прагове за пълни

dd63a64fa3b0aa7b2c94eeaa5935243a - Модни и стилни поли за пълни жени как да носят

Фото — разнообразие от поли

11310cd3f67622f49ae8aa4ae6a03ca7 - Модни и стилни поли за пълни жени как да носят

Фото — Комбинация от цветове за поли

Работят перфектно обикновен модели, които модели — контрастни и тъмни ивици на проблемните области. За вдъхновение, разгледай някакъв начин Geri, тя често използва този ход, за да се визуално да се направи по-елегантно. Освен това, интересно изглежда, модел с декорация от цветни ярки ивици.

Ако търсите приятна пола на пълна момичета, обърнете внимание на стилен каре с дълъг възможности. Отново, не забравяйте, размер на печат – малък и по-нататъшно подобряване на пропорциите в това време, като на големи геометрични фигури ще ви помогнат да стане по-интересно и по-тънки. Освен това, търси красиви възли поли, възли или вълнени модели. Подходящ също така и по-скъпи вълна.

fb57c68dbf4e1d74ebd3cf407d012e5f - Модни и стилни поли за пълни жени как да носят

Фото — стилни поли

73a972ceed6704955ae32f0fac99c324 - Модни и стилни поли за пълни жени как да носят

Снимка дълги поли

Как да изберем и с какво носят

Съвети на жените Как да изберат поли:

Сега в модели на модни дънкови че те „седят“ върху вас, носете разкроена опции, и това е много важно, за да висока талия;ниска за пълен fashionistas са подходящи разкроена интересни мини-рокли. Такова облекло е просто идеален за малки момичета всеки комплекции. Добър пример е главен редактор на списание „Мари Клер“. ако не знаете, че носят – класически модел с наклонена лента (в този смисъл да се реши дори и тесни), напълно черна разкроена Макси. Също е много изгодно подчертава фигурата голям диамант, абстракция, грах;не купувайте дамски костюми, поли и рокли в плитка хоризонтална ивица;много е важно правилно да се избере материал. За пълен ниска момичета не са подходящи за буйни вълнени модели или варианти с ресни. В същото време красиво отпусне женски модерен памук, поли, ленени, копринени, ако не можете да решите каква комбинация от пола, облечен в светла риза на есента (ризи също) лека вязаная блуза или тениска с асиметрична върха (ако е лято или пролет). Допълни тоалета ще помогне на яке или дълга козина, в зависимост от това, какъв разрез в долната част на изображението.

17a656a7f89b2988b78c18bb507667d8 - Модни и стилни поли за пълни жени как да носят

Фото — въздушна пола

4cd806273cef85c428dea4e069e3c362 - Модни и стилни поли за пълни жени как да носят

Снимки на полата-молив

8d6aff8285b1bc50b85899ee1909f80e - Модни и стилни поли за пълни жени как да носят

Фото-поли с елементи на

Идеално цветово решение са студени цветове, тъмно (черно, тъмно синьо, тъмно зелено). Ако да разгледате каталози, 2015 маркови магазини, където можете да намерите и закупите елегантни зимни поли-maxi за пълни жени с правилната комбинация от черно и бяло.