Homeмодне саветеНай-добрият мезороллер за лице

Най-добрият мезороллер за лице

530574056771ccfc4e99600f3ba7c79c - Най-добрият мезороллер за лице

Известно е, че мезотерапия може за кратко време значително намаляване на възрастови промени овална лице. За провеждане на тази процедура у дома, ще имате нужда от специално устройство – мезороллер за лицето и шията.

Как да изберем

Мезороллер е валяк, който използват козметика за поставянето под най-горния слой на кожата на някои вещества. Този масаж подобрява кръвообращението, като по този начин значително се увеличава пропускливостта на активни компоненти (минерали и витамини) анти-стареене вещества.

530574056771ccfc4e99600f3ba7c79c - Най-добрият мезороллер за лице

Мезороллер за класификация по отношение на размера, формата, дебелината и материала игла, и използването. Размер може да достигне до 5 мм и повече от 8. Основно големи дюзи се използват за тяло. Колкото повече работна повърхност на инструмента – толкова по-добре и по-бързо се обработва кожата. Той също така зависи от размера на иглата. В салоните използват професионални видео, което може да съдържа до 550 най-фините игли. Трябва да се отбележи, че у дома можете да използвате валяк с по-редки разположение на иглата. Например, 250 или 300.

Използвайте дермароллер буквално на цялата повърхност на тялото. Това е лицето, шията, бедрата, корема и други зони, нуждаещи се от лечение на смес от витамин. Съответно, при използване на мезороллера могат да бъдат класифицирани по следния начин:

За лице. Най-малката капачка. Техните размери, често не надвишават 2 мм, тъй като те трябва да се справят дори и малки бръчки около очите или устата. DNS-това е Лондон и Angel, от мезодерма (мезодерма), ;за врата. Това по-широки ролки – 3 и повече милиметра. Необходими за да се бавя кожата на шията, подобряване на тургора и намаляване на бръчките. Най-известният – ИЗХОД;за тялото. Смята се, че мезотерапия-тази процедура е изключително за лице. Но много момичета се извършва в тялото. Това намалява келоиди белези и стрии, стегнете гънки, след рязко отслабване и премахване на белези. Живота му Histan защита от Слънцето;има и универсални инструменти. Те се използват в областта на шията и тялото, понякога на лицето (ако позволява площта на повърхността). Това Clinicares лечебен разтвор, ЗГЦ-T540-5.

Основният показател за това, че трябва да изберете мезороллер дължината и дебелината на иглата. Процедурата не трябва да се въвеждат никакви резки болки, затова се използва фини игли, които проникват в горния, шипове слой на епидермиса, но не го уврежда.

За домашна процедура се препоръчва да се използват модели с минимален размер на игла. Това се отнася до тяхната дължина. Смята се, че колкото е по-дълга игла, толкова по-добре, по-дълбоко и по-ефективно, състав ще се инжектира под кожата. Това не е съвсем вярно, тъй като не всички проблеми трябва да въведете витамин и решения катерене в средните слоеве.

fb9e5afc6e543709296acbe222f3816a - Най-добрият мезороллер за лице

Снимка процедури с мезороллером

Ако сте начинаещ майстор мезотерапия, трябва да се използват игли къси и тънки колкото е възможно. В диаметър са:

0,1 мм е Най-тънка. Нарича микроиглы. Най-продуктивни в решаване на малки проблеми: придава еластичност на кожата, премахване на мимически бръчки, или малки петна;0,2. Средна. Използва се за домашни и салонных процедури. Използва се за лечение на акне, пъпки, белези, намаляване на бръчките. Ако използвате може да причинят лек дискомфорт, особено за чувствителна кожа;0,3. Тази игла за професионално мезороллера. Те могат да бъдат използвани само майстор на козметика. Назначени при различни дерматологични проблеми, като се започне от зачервяване и обриви и завършва с белези и стрии.

Твърдят отзиви, че оптималната дължина на иглата за мезороллера – до 1 милиметър по лицето, по 3 в тялото ви и 2 в областта на шията. Това са стандартни параметри, при които лечебната серум прониква в кожата си припомни най-добрия начин.

За качествена мезотерапия е много важно правилно да изберете и материал игли. Те идват в Стомана и титан. Първият най-често срещаните и достъпни. Идеален за подмладяване и стягане на кожата и премахване на пигментация. Титан, в известна степен, лечебна. Този метал е известен със своите прочностными качества, освен това, тя оказва благотворно влияние върху епидермиса. Те често се допълват с различни покрития от благородни метали. Например, един титан „Clinicare“ със злато.

Най-добрият мезороллер за лице и тяло, можете да купите само в аптеките. Също така, закупени клип в мрежата на магазини Тианде, Мери Кей и други. Те има във всеки голям град – Москва, Алмати и други. Цената варира от $ 10 до няколко стотин, в зависимост от метал и производителя.

Видео: мезороллер Genosys

Как да използвате

Основното приложение на мезороллера е за масаж с помощта на специални форми и серуми, които са предназначени за намаляване на бръчките и подобряване на състоянието на кожата. Преди началото на сеанса трябва да се реши, че използвате мезороллер.

Фото — ефекти мезороллера на кожата

Инструкции стъпка по стъпкакак да се използва мезороллер за лице:

Трябва да почистите кожата от грим и излишния себум. За това най-добре да се използват лосиони без спирт. Най-добрият вариант-мицеллярная вода. След това някои момичета предизвикват разогревающая маска, които ще гарантират нормалната циркулация на кръвта;на върха на иглата се прилагат към избрания средства. По този начин, някои модели на ролки, например, красота република, от изпълнението на определени решения. Но те имат ограничен срок на годност (на операция) – 6 месеца;да се възползват от използването на валяк е в максимална степен, трябва да хвърли го в лицето няколко пъти. За всяка зона на стоп не повече от 2 секунди. Нажимные дръжки не може да бъде – това може да увреди кожата. Под силен натиск на иглата може да проникне по-дълбоко, отколкото е необходимо;тогава не трябва да се мият половин час. Когато това време изтече, просто измиване на останалите композиции с вода и с помощта на памучен тампон.

Повторете тези сесии един път в седмицата. Често само след консултация с вашия дерматолог. Трябва да се разбере, че тази процедура има някои противопоказания. В частност, не може да се използва този вид масаж, при гъбични заболявания, като псориазис, остри вирусни заболявания на кожата.