Homeмодне саветеНеприятен за окото

Неприятен за окото

ba0181b37fc9852cfe86ffff9c79102e - Неприятен за окото

В грима, както и облекло, това е една вечна класика. По-специално, това е ретро-стрелки или просто да подчертае линията на растеж на миглите. За създаването на този стил е използван матиран, водоустойчива очна линия или гел.

Неприятно

За да се реши, че е по-добре: гел или прах очна линия подчертае очите, трябва да се разбере, каква е разликата между тях. Втулки са класифицирани по форма и ефект.

На вид са:

Маркери и текстовыделители. Много удобен за използване, тъй като имам ежовых рукавицах-молив и четка за рисуване на върха. Четка може да бъде равна, твърда, мека или перо. Начинаещ те работят момичета или тези, които се нуждаят от облекчаване на някакъв сложен модел на век. На свой ред, всички маркери са разделени на тънки и широки. Марш – широки връзки, помага с трафаретом, за да се създаде добра ретро-стрелки. Фина красиво подчертават линията на миглите. Този крем много ми свойствата му (Avon), Ейвън колор тренд Супердлина и широка лекарствена устойчивост (Avon), Maybelline капитанът точно, очна линия Ламбре блясък (Ламбре), Джордани Голд, Мис Клер, течна очна линия, Ив Сен Лоран;течна очна линия подложка за очите, която представлява бутилка с боя и четка. Това е професионална козметика, защото изготвя всички стрели са необходими определени умения. За разлика от флумастер, трае по-дълго благодарение на по-голям обем. Представени участник във възторг, много хареса Pinceau очна линия (Буржоазна), Глем очите Риммел се наблюдава в лицето на течна очна линия с тънка линия, с Магическа линия Elegance, Виктория стил liner четки, транспорт и други.

ba0181b37fc9852cfe86ffff9c79102e - Неприятен за окото

Снимка очна линия на очите

Освен това, подобно на течна очна линия може да бъде влагостойкими, устойчиви и newtoniana. Състав водостойких продукти се предлагат различни масла и добавки, които пречат на това, че инструментът се разпространява под въздействието на сълзи, или на външни фактори. Те могат да бъдат измити само чрез използването на специални инструменти. Само с дълготрайна очна линия са отнесени от обикновена вода, и е нестабилна и може да „плува“, дори и при много високи температури.

В действителност, всички мнения са разделени на гел, матово или пудровый, водоустойчива, цветна. Помислете, каква е разликата между тях:

Гел очна линия

    • за да позволява на очите красиво нарисувате стрелка с ярки цветове. Основната разлика от много други видове е, че след втвърдяване те придават стилен блясък. Представена в цвят аз Кутюрная колекция подарък комплекта фина течна очна линия от Catrice очна линия писалка, MAC (Mac), Лумена Боровинките течна очна линия, Инглот АМЦ гел очна линия (Инглот), Макс Фактор;

Крем

    • това е нещо средно между течна подводкой и сенки. Той се продава в удобна кутия, грим, с помощта на него се прилагат всички четки за грим. Някои производители продават на тази козметика с четки, но понякога трябва да вземем най-много. Това е професионален инструмент, така че често се представят елитна козметика. Това е Chanel линия арт график дьо Шанел (Chanel), Dior наркоман онлайн или Diorliner (Dior), еstee lauder двойна носят нула, изстреляте;видове

Очна линия с фетровым покритие

    • използва се за начертаване на закачливо стрелки, които помагат да се създаде ефект на „дымчатых“ на очите. Методика за тяхното прилагане е подобен на всички други видове хвостовиков. Когато виждате, че те успешно могат да заменят сянка. След като започва да се даде матово покритие. Това е подложка на фирма Bourjois линер Feutre, лошо техническо молив за очи, Ив Сен Лоран: очна линия Эффеты изкуствена изпита Cils шокиращо, какавида просто подложка, Мери Кей (Мери Кей);

Цветен молив

    • за да подчертае цвета на очите може да бъде в различни цветове (зелено, кафяво, синьо, бяло). Много популярен сред грим блогъри. Позволява ли начин да се направи необичаен, стилен, светъл. В зависимост от марката, водоустойчиво, матова, гланцова. Същността на марки (лилаво, синьо), El Corazon (сив цвят, с блясък), Мейбеллин „Ню Йорк майстор-точна“ (в синьо) от Lancôme (Ланком бял);

Декоративен ефект на трептене

    . Това е Мис чар от Орифлейм, Шисейдо автоматична тънка очна линия, Орифлейм много ме блясък очна линия, блясък молив за очи от Фаберлик, Мис Dida и други

Как да нарисуваме очи в очи

Най-трудното нещо да се направи стрелките на очите с помощта на течна очна линия, за да нарисувате им, трябва търпение и практика на трафарете. Преди да започнете почистете кожата на клепачите и на прах може да помогне за изглаждане повърхността на кожата и да се намали съдържанието на мазнини.

Как да нарисуваме стрели в етапа на течна очна линия Charbon от Vivienne Sabo (Vivienne Сабо):

От средата на века до външния ъгъл трябва да проведе широка линия. Това е най-добре в едно уверено движение. Ако първо ти не преуспеваете, тогава можете да се опитате първо да проправи пътека нотки, а след това се покрива, а след това изпълних върха на стрелата. Трябва потапям четката в молив и се отърси от излишната боя. След тънък върха на крайната точка на опашката на линия вече са изготвени на растеж на миглите стрелки;точка на върха на стрелката трябва да е на линията на пресичане на долния клепач и гънки над горната век. За да направи по-лесно – можете да поставите молив и да се постави точка на правилното място;след това, като стрела ще бъде изпълнен до вътрешния ъгъл на очите. Ако е необходимо, готови линия е украсена с пайети или боя върху сенки.

Основната интрига течен грим се крие в това, че тя може да излязат с четка, така че бъдете внимателни, за да не наддават много боя. Ако с течение на времето течна очна линия е изсъхнала, може да се разрежда с преварена вода (за очи е безопасно).

e71bc38af6169addff730b30daccce4f - Неприятен за окото

Снимки как се рисува ръце

За да нанесете молив за очи не се нуждаят от никакви допълнителни инструменти. За да го използват, е много по-лесно, отколкото на течности, но съотношението цена почти винаги по-скъпо.

Инструкции за това как се боядисват очите подводкой очна линия молив:

По линията на растеж на миглите и се нанася с четка. Това се прави, за да се гарантира, че в крайна сметка линия е гладка и фина. След като цикълът приключи, всички линии ще бъдат съединени с линия;като основен метод, за да се направи контур, можете да използвате тънко заточени молив за очи. Това ще помогне да се избегнат грешки при създаването на стрелки;след подаване на опашката. За да го използва същата техника, както при работа с течна подводкой за очите. Изберете точка, от която той тънка линия до основата на миглите;средната стрелка е скрита боя.

Има различни видове стрелки за очи очна линия за повечето от тях има подготвени шаблони (етикети, който рисува четка или молив.) За да изберете правилно, непременно помислете за размера на окото, опущение век, раздел.

Видео: сравнение на подводок за очите

Марки преглед

Мери Кей очна линия (fleur) – това е полу – професионален течна очна линия, за да нарисуваме стрели в очите му. Изпълнена в черно и кафяво. Удобна пискюл позволява да рисува едновременно тънка и дебела линия. Като по-достъпни аналог може да се опитате Арт Визаж ультратонкая (Арт Визаж).

9c3777ff7a6f6b77ef3d5e2dc4f839a4 - Неприятен за окото

Мери Кей Очна Линия

За възраст Mary Cau трайно драма гел подложка (Мейбеллин) предлага на гел очна линия, в комплект включва и специална четка. Подходящ за чувствителни очи. Се отнася до матиран втулки, защото след изсъхване не блести. Може да бъде черен (черен) Браун (кафяв).

ed3d9e3f73d970413174879d9bb49553 - Неприятен за окото

За Възраст Mary Cau Трайно Драма Гел Подложка

Уникалната гел очна линия на арт деко, идеален цвят за очна линия – това е нещо средно между молив и течна козметика. Е с формата на молив, но с четка с накрайник, като писалка. Тази химикалка ви дава възможност да рисувате всички стрели.

bb8fea1c7480b97f9ae19820ca6c273e - Неприятен за окото

Очаква Ви Прекрасен Цвят Очна Линия

Молив за очи Лореаль супер подложка (Лореаль) позволява добре да се подчертае всяка форма на очите. Той е много лесен за нанасяне благодарение на фина четка. В същата серия също има маркер, така Couture, идеални за ретро стрелецът и да работят с трафаретами. Ако цената не е подходящ, това е и по-достъпен вариант – втората световна ВОЙНА бонбони Pen очна линия.

f8018011ec6442ab49c5e03aac7eab4c - Неприятен за окото

Лореаль супер лайнер

От Кларинс 3-Dot с подложка – това е огромен лайнер, състоящ се от три „клони“ на четката. Това ви позволява да начертаете линия на миглите, което визуално увеличава тяхната плътност, но в същото време изглежда много естествено. Освен това, можете да опитате с продукт от Yves Rocher или Боби Браун Лонг-поставяне на гел очна линия (Боби Браун).

264c5c916ce68e722d4b4b1a794fc01f - Неприятен за окото

Фирма Кларинс 3-Dot С Вложка

Суха гильза ta – това е комбинация от молив и молив за очи, коментари твърдят, че това е най-добрият вариант за неопитни. Специална формула осигурява дълготраен ефект матовости. Този продукт се прилага за хидроизолация. Позволява ви да рисувате всички стрели, защото четка има гражданските форма, се разширяват от върха към центъра.

Златна Роза класиката в екстремни (Златна роза) – течна очна линия в тубичка, подобна на мастило. Това може да направи всяко око, се характеризира с фина четка, за сметка на което можете да рисувате криви линии. Водоустойчиви, не причинява алергии. Подобна на подложка от Krasimira професионално изкуство.

fa85a441be72de45528aa1fba306cf2d - Неприятен за окото

Златна Роза Класика Краен

Мейбеллин супер дълготраен, вероятно най-евтините молив за очи от всички, представени в рамките на прегледа. Има тънка четка и кръгови икономична бутилка, която се изписва боя. Въпреки своята стойност, обръща стрелката да не е по-лошо, отколкото марка на „братя“, да речем, Герлен. От недостатъци могат да се подчертае е, че тя не е водоустойчив, но на продукта да не се навива на век.

Боже око подложка дръжка – чудесен избор за момичета, които обичат ярък грим. Фирмата предлага купя моливи с различни нюанси. Очна линия след втвърдяване придобива красив матиран цвят. Харесва нейната артистичност подпис на очите.

b7a516a801506b2280cfcbbf4b65d73b - Неприятен за окото

Боже Очна Линия Писалка

Ако имате нужда от много тънка стрелка, идеален черен цвят, а след това препоръчваме да се обърне внимание на нов пазар – Chambor очите татуировки liner четки ефект. С върха на четката толкова тънка цепка, която ви позволява да рисува най-невероятни рисунки. Се отнася до супер-здравословна козметика. От недостатъци могат да се разграничат разходите. Ако вие не се нуждаете от бижута, това е нормално и по-достъпни от Bourjois линер клубове ултра черно.

Ню Йорк металик течност очите подложка представлява огромен лайнер с американската компания „Никс“. Той е брилянтен подложка, която е направена в няколко цвята. Той е син, зелен, сив и бели нюанси. Серия металик ви позволява да създадете уникален начин с помощта на твърда четка. Също така има и цветни прозрачни мастила.