Homeмодне саветеОблекло в стил милитари

Облекло в стил милитари

Много момичета привлича мъжете еклектичен в начина на. Те се стремят да се подчертае своята елегантност с лесен мъжки облекла: панталони, тесни обувки и тъмни цветове. Днес ние предлагаме да помисли стил милитари в облеклото, снимка с хитове 2013-2014, както и съвети за комбинация облекло.

Характеристики на военна женски стил на облекло

Военните – Това е първоначално мъжки дрехи, я определяне военна форма, която се появява по време на честите военни конфликти в САЩ на 20-ти век. Но моден тренд, който се е появил в началото на 60-те години, когато жените са се опитали да изразят своя протест срещу войната и насилието в света чрез превръщането на военни дрехи в гражданската война.

С основните характеристики на стила са:

    Хакове (тъмно зелени и черни кръгове);груб приятелка;комбинация от няколко фактури тъкан (кожа, памук, дънки и козина, и т.н.).

Clothing in military style

Също отличителна черта е обувки. В По-голямата си част, военни ботуши-това е груб модел, с дебели, но с ниска подметка, за предпочитане с ярки и тежки декоративни елементи: вериги, катарами, ципове (сходен модел може да се види от Chanel за есен-зима на 2013 г., „Гучи“ и „Прада“ пролет-лято 2014).

Няколко момичета, които познавам, но има няколко тенденции военни:

Сафари стил;кэжуал;бизнес военен.

Версия на „сафари“ е идеален за почивка или стилистични снимки. Това е военно-вдъхновени дамско облекло се изразява в прости комбинации от зелено и бяло, платками на шията, шапки от слама, колани и т.н. Аксесоари за предпочитане етно-посоката на: дървени, антични. Особено търсени часовници на веригата или като окачване, например, със снимки в същия стил ретро.

Clothing in military style

Фото-Сафари

Случайни леко обновен вариант на mod. Това е необходимо дрехи, например, рокля или пола-молив блато зелен или кафяв цвят, подходяща добавка под формата на чанти или портмонета и обувки. Съветвам ви да се ориентирате към обувки на нисък и широк ток, цветът не е важно, но за предпочитане да не се купуват опции ярки цветове. Това включва двубортный якето си на английски с редица бутони и нови-fangled паркове.

Clothing in military style

Снимка — Случайни

Можете да комбинирате гръндж и милитари, просто трябва да си купите просторен пуловер на тъмно на цвят, с заплатками на лактите или изкуството изчезва. За това посетете тематичен магазин, такива има във всеки голям град: Алмата, Москва, Киев, Минск, Екатеринбург, Новосибирск, Тула и други.

Clothing in military style

Снимка на облекло с елементи от гръндж

Много интересно изглежда дамски дрехи в стил милитари ясно определени бизнес-направления. Зелени ризи с плисирана кърпа, ивици във формата на орли на носенето сака и палта, съчетаващи няколко фактури чанти или обувки. Често стилисти съветват, за да се даде военен чрез някаква лекота, облечен с блуза от переливающейся материи: коприна, сатен, шифон.

Clothing in military style

Фото — бизнес стил

Стил милитари в женски дрехи-това е доста оригинален ежедневния начин за разходка из града или тематични партита. Опитайте тези изображения, допълват още по-тематични елементи: да се носят символи на войници, широки кожени гривни, шапки с къси козырьками. Друго голямо предимство на тази „униформи“ е цената: по-голямата си част, дрехи на военните е много евтин, това е едно от малкото съоръжения, които могат да се купят в стоковых магазини и не е нужно да се притеснявате за чехъл или кръпки.

Военни

Clothing in military style

Снимка мъжки образ

Стил милитари в мъжки дрехи-това е популярна тенденция в модата средата на 20-ти век. Особено той започна да използва „граждански“ след известния „Рамбо“. Авиаторски слънчеви очила, шапки с нитове, ботуши с широки крака – всичко в тази посока.

Кардинал точки за стил, момчета, не се различават от жените. Просто по-ярки детайли. Например, изображението може да бъде допълнена с груби елементи на окачване с военни эмблемами, bandanas, груби и смели очила с големи лещи и тънка рамка. Има и стил на детски дрехи на военните, той се повтаря възрастни екипировки.

Обща снимка

Просто да се носят дрешки от тази посока, ще бъде достатъчно, тъй като милитари стил в женски дрехи трябва да допълва по подходящ грим и прическа. Прическа за къса „таралежи“, выбритые уиски и косата в опашка, но не обвисли, и заплела в главата.

Clothing in military style

Снимки на комплект дрехи

Дискретен грим, за предпочитане, в светли цветове. Зелени сенки, матово червило, без интензивен блясък на ноктите може да се направи на оригинален френски със зелена боя и боядисване съвети са бели или бледо зехтин.