Homeмодне саветеОпушен грим айс стъпка схема, технологии, как да се прилага

Опушен грим айс стъпка схема, технологии, как да се прилага

deaa3fc9f47f39f45a6c86d195eba388 - Опушен грим айс стъпка схема, технологии, как да се прилага

В последно време един от най-популярните начини за нанасяне на вечерта грим се превърна в опушен грим лед. Това е специална техника, която изисква абсолютно никакви специални умения, само на точност и внимание, и тя е напълно възможна в домашни условия. Помислете за всички тайни и последователност в нашата статия.

Ако знаете как да направите светъл опушен грим на очите, можем да кажем със 100% сигурност – всичко на мъжете си. Ако не, тогава ние препоръчваме в ускорен режим, за да проучи този грим техника. Ние предлагаме майсторски клас в снимки Как да се направи една вечер мейк-ъп: техника опушен грим лед за кафяви очи, сини и зелени.

Грим за zelenoglazik

Зелени очи са най-прекрасни. Това е много рядък цвят в най-чистата проява, много по-често могат да се срещнат на момичетата с кафяви очи и златисти отблясъци. Как се боядисват зелени очи?
Видео: опушен айс за зелени очи.

Първо трябва да се разбере, че tsvetotip е много важно. Т.е. грим може да бъде успешна само при правилния подбор на цветове. За зелени очи е:

    Кафяво (всички нюанси, включително и най-тъмни);всъщност, зелени и тюркоазени нюанси, това може да бъде цвят на трева, гнил зеленина или салатовый;нищо няма да се подчертае яркост зелени очи, като лилаво или лилаво, но ние трябва да донесе на черен молив.

Сега за формата на очите. С бадемовидни на всички е ясно, те са добри, и как не трябва да правим – ще бъде добре, добре, но за четири и ние трябва най-малко 5. Така че, за да котешки очи още по-изразителна трябва да се изпълни гънка между веждите и сенките на клепачите по-тъмен цвят от основния.

Малките очи могат да увеличите визуално с помощта на техника „смоуки и лед“, но за това по-късно. Преди боядисване близкопосаженные очите си, прекарайте в кътчета на бежово или светли естествени нюанси, това е малко визуално ще увеличи разстоянието. За dalampasigan очите си да направи същото, но с тъмни сенки.

deaa3fc9f47f39f45a6c86d195eba388 - Опушен грим айс стъпка схема, технологии, как да се прилага

Снимка опушен айс

При боядисване на азиатските очите трябва да бъдат много предпазливи, защото една грешна стъпка, и учениците ще бъдат едва забележими. Нашата инструкция е, както следва:

    Бъдете сигурни, да се отпуснете очите си с молив (добре дошъл класически кафяв);много е желателно да се използват сянката на златните нюанси;грим на очите: с форма на бадем и азия, е много важно качество на козметиката. Добре е да се купуват инструменти от известни фирми: Мери Кей, Мейбелин, Max Mara, Chanel и Ейвън.

Освен това, има притежателите на настъпващия век. Не се притеснявайте, декоративна козметика лесно да се премахне този проблем. Схема на нанасяне на смоуки айс под клепачите нависающее е: в идеалния тон век, качествени сенки (Avon или Lang) и светли цветове. Държат част трябва да бъде много по-лек от тонален крем, и този принцип следват до края. Само на последния етап от сенчестата опушен слой по цялата повърхност на очите.

Сини очи

Много красив цвят на очите – синьо-зелено, придирчив, когато мислите за подходящи цветове. Ще ви помогне да: – сиви нюанси, черни, в определена ситуация, червено, жълто или оранжево. Принципът на боя – в зависимост от формата на очите и стил на облеклото.
Видео: опушен айс за сини очи.

Същите съвети и за собствениците на сив и сиво-сини очи. Професионален грим, опушен айс за блондинки, все още се нуждае от някои умения: винаги използвайте вериги, не бъркайте дневен и нощен мейк-ъп, и ако кожата е бледа – стонероку това, за да не бъдат подобни на мъртвата невеста, използвайки различни видове wipeout средства.

Кафяви

Най-често срещаният цвят на очите. Повече от половината от населението е в сянка. Как се боядисват кафяви очи и какви сенки да се постави в стил опушен грим?
Видео: майсторски клас от дърводелец, как да направя опушен айс за кафяви очи.

Задължително използвайте в създаването на топли нюанси на сенки за очи-кафяво или червено, но само с черен молив или подводкой. Така е писал Източна красавица.

Често може да се види комбинация от тъмно кафяви очи и сини сенки за очи, или лилаво, Този цвят се обръща внимание на грима, но преди да можете да направите ярък грим на очите със студена палитра и нанесете на лицето на хартиен носител съответния цвят. Ако кожата е малко сивкав от експерименти трябва да се откаже.

49671a46498dbee08c2e6271cd7d939b - Опушен грим айс стъпка схема, технологии, как да се прилага

Снимка опушен айс стъпка по стъпка

Ще направим стъпка по стъпка грим за очи за опушен айс за брюнетки. За да създадете празничен начин на щанда на къщата:

    Сянката на подходящ цвят (въоръжени с подходяща палитра);най-светъл нюанс сенки за очи, които ще намерите;черен молив и спирала (възможни варианти, например, черният или червен е най-добре да кафяво);декоративни кристали грим (може да се направи и с пайети).

Преди да започнете грим в стил смоуки айс стъпка по стъпка, уверете се, за да се изравни цвета на лицето, включително на клепачите. След това, нанесете непрекъснат слой светъл оттенък, чак до линията на веждите, ако е необходимо с помощта на четка. Освен това, четки тъмните сенки се плъзгат по протежение на линията на миглите и в гънката между веждите и век. Заключване на линия от вътрешния ъгъл на очите, всеки гримьор ще ви каже, че това е най-бързият начин за увеличаване на очите. Сега леко размахване на сянка. Очна линия подчертае очите, можете да нарисувате стрелка, ярък грим на очите означава дебели линии. На следващо място, спирала на миглите и начин на готов!

Преди да направите сватбен грим, опушен айс, въоръжете с пайети и кристали в достатъчни количества, е по-интересно да изглежда на снимката, но уроците не са сложни. Много гримьори предлагат такъв прием, се нарича „арт нуво“.

Това е най-популярната техника в този момент, като нанесете сенки. Смоуки айс – това не е грим, това е страст, интересен сюжет и бързо изпълнение. Сегашната тенденция е, че този стил наистина си струва да учат, така рисувам модели на Dior и Готие, тази техника е модерно да видите проходът на руската мода – от Yudashkin и мухи.
Видео урок за грим за предстоящата век в стил смоуки айс: