HomeманикюрПедикюр

Педикюр

Дизайн на ноктите с помощта на съвременни гелове са представени всички нови уникални възможности за дизайн. Необичаен ефект на очите педикюр котка, която се постига чрез използването на специални магнити. Тази модерна технология създава невероятен изключителен декор, напомнящ като скъпоценен камък и котешко око.

Характеристики

Гел цветен педикюр „Котешко око“ съдържа малки метални пайети, които се образуват в искрящи ивици. Понякога художници правят по-сложни структури под формата на различни линии, капки и звезди.

Лак с декорация „котешки очи“, обикновено имат по-тъмен цвят на лъскав вид. Матиран гел за нокти се използва доста рядко за този дизайн. Също така не е подходяща за този стил са прекалено светли нюанси заради сливането на фигурата от фона покритие.

Бележки и безопасността на покритие на данни. Те не съдържат никакви вредни химични вещества и са съставени от натурални съставки.

Магнитен лак за нокти, имат покритие с ефект котешки очи е универсален инструмент за създаване на модния маникюр и педикюр. Той е много подходящ за различни събития и всеки кабинет, а също така не изисква добавянето на декорации, тъй като сам по себе си изглежда празнично.

Pedicure

Различни варианти на очите педикюр котка

Производителите на гел-лак котешко око

На пазара има достатъчно разпознаваеми марки, произвеждащи магнитен гел-лак. Всяка от марките си има специална цветова палитра, състав и други характеристики на продуктите.

Производителите най-известните покритие с дизайн на котешко око:

LIANAIL

  — Немска компания, която произвежда покритие с висока устойчивост и голяма гама от цветове. Прилага гел от Лайонела е много удобно, тъй като тя е много добра текстура, която се разпределя по повърхността на ноктите.

Pedicure

ТНЛ МАГНИТ

  Корейски производител на лакове, продукти с високо качество. Късмет с дълбок блясък са с гъста консистенция, така че да не тече по време на полагането. Пази лак сравнително кратък живот — около две седмици.

Pedicure

Bluesky в

  Китайска марка, която произвежда покритие с безобидно естествено съединение. Палитра от цветове и варианти на дизайн са много разнообразни. Освен това, тези гел-лакове достатъчно устойчиви на механични щети и е в състояние да се задържи на ноктите в продължение на 3-4 седмици.

Pedicure

Коди

  това е американски производител, който създава висока устойчивост и разтеглив бои от естествен каучук. Гелове на тази марка са с наситен цвят и по-гланц.

Pedicure

Runail

  руската марка висококачествени покрития за нокти. Устойчивост лакове се съхранява около месец. Също заслужава да се отбележи удобство при използването на тези гелове, тъй като те не се вливат.

Pedicure

Tertio

  Италиански производител с различни лакове, с красиви, дълбоки нюанси. Всички покрития на тази марка се отличават с висока плътност и умерена постоянство.

Pedicure

Както можете да видите, всяка марка си има своите интересни лакове, които може да се направи уникален интериор в стил „котешко око“.

Техника

С помощта на магнитен гел педикюр обикновено не представлява особена трудност в създаването на стил котешко око. При проектирането трябва да се следва следната процедура:

Подготовка на краката и на нокътната плочка до процедурата за използване на хигиенни педикюр. Обработва дезинфектант ноктите. Капак първичен основен слой и се оставя да изсъхне под UV лампа в продължение на около три минути, за LED — не повече от една минута. Да се нанесе от гел-лак. Ако покритието е с рядка консистенция, грундът изсъхне и покрийте ноктите. Веднага след нанасяне на база гел-лак свали дюза със специален магнит към нокътната плоча на разстояние три милиметра и го задръжте в това положение за около 10 секунди. След като моделът е създаден, изсушете ноктите под лампа. Нанесете финишно покритие леко и отново на сухо.

Pedicure

В допълнение към основните техники за работа с магнитен лак, струва си да се проучи допълнителни важни точки:

  Да се направи модел колкото се може по-бързо, така че гел-лак не изсушава след прилагане. За създаване на различни рисунки се използват магнити на екрана. Ако има отделни листове, да използвате обикновен магнит, прилагането му не само вертикално, но и диагонално или хоризонтално отместване на инструмент от центъра към ръба. Не съхранявайте лак и Магнит заедно, в противен случай метални частици ще спрат да се събират в фигура.

Стилни комбинации и идеи

С помощта на магнитни лакове и различни методи за изграждане на нокти, вие можете да създадете необичаен дизайн за педикюр. Сред най-модните новости заслужава да се отбележи следните интересни неща:

С кристали

  . Комбинация от малки камъчета и искрящи частици изглежда много хармонично. Важното е, кристали не се пресичат привлече окото на котка.

Pedicure

Pedicure

И диагонал

  . Това местоположение магнитни ленти изглежда закачливо и свежи. Освен това, този дизайн е добре за къси нокти, тъй като визуално удължават им.

Pedicure

Pedicure

Pedicure

Фигурата се фокусира върху ръба

  . За разпределение на метални частици, в близост до кладенци или на една страна. Това оригинално решение ще ви позволи да обновите класически педикюр с имитация на котешко око.

Pedicure

Pedicure

Произволна фигура

  . Ако ние не определя Магнит на едно място и да ги преместите малко, а след това частиците ще бъдат събрани неравномерно. В резултат на това се получава напълно уникален дизайн.

Pedicure

Pedicure

Pedicure

Тъмните нюанси

  . Ефект котешки очи се проявява в тихо тонове. Особено красиво оформени блясък на черен фон.

Pedicure

Pedicure

Ярки цветове

  . Меката палитра също има място да бъде. Страхотно изглеждате на гел-лакове розово, лилаво-зелени нюанси.

Pedicure

Pedicure

Матиран вариант

  . Покритие с матова текстура, която не отделя лек блясък. Въпреки това, с помощта на магнит може да се постигне лесно ефект слаб блясък.

Pedicure

Педикюр, направен в стил котешко око, изкушения своята уникална переливов и дълбочина на цветовете. С това е лесен начин да бъдат в центъра на вниманието. Наистина, този дизайн винаги привлича погледи си озадачаващи и чар.

Pedicure

Pedicure

Pedicure