Homeмодне саветеПерманентен грим на очите — колко migracyjny татуировки

Перманентен грим на очите — колко migracyjny татуировки

f519748784ba8b54371031d1e0690782 - Перманентен грим на очите — колко migracyjny татуировки

Момичета без грим просто няма да излязат, и това носи много проблеми, особено сутрин. Предлагаме да помисли, как migracyjny перманентен грим на очите, татуаж устни, цената на процедурите и възможните последствия.

Основи на перманентен грим

Перманентен грим-това е козметична татуировка, в която можете да създадете ефект на гъстите мигли, увеличите визуално очите, да виждането дълбочина и мистерия. На сесия се извършва, като на обща процедура за татуировки, с помощта на машини, които проникват под най-горния слой на кожата, изпълва кожата с определен цвят. Усещането е точно същото, както по време на татуировка, затова той често е постоянна, която се извършва под упойка. Важно! Убедително предупредя читателите, че у дома проведе сесия е опасно, особено за очите.

f519748784ba8b54371031d1e0690782 - Перманентен грим на очите — колко migracyjny татуировки

Автомобилите са малки, бразда уред, който е много леко и равномерно кроет кожата. Колкото по-скъпи и по-професионално техниката, толкова по-бързо тя ще свърши и по-добре ще е резултатът, така че се опитайте да не се пести при избора на салон или клиника. Hypoallegenic боя, произведено в Германия, Италия, Англия.

Преди грим, вашият лекар трябва да провери кожата на възприемане на боди-арт и боди пиърсинг. В зависимост от мястото на татуировката, зона за изпитване може да се различават. Най-често това е външния край на веждите, ъгъл на устните.

Непременно попитайте майстора , колко дълго , перманентен грим, трябва да се отбележи, че техника със сенки за очи могат да зарадва собствениците от 6 до 9 месеца в зависимост от грижи. Какви са предимствата на метода са:

Не е необходимо сутрин „рисува лицето“;може евтино да създадат или Източна котешко око, устните на Джоли, при това без да се прибягва до пластична хирургия;има голямо количество свободно време, и можете да сте винаги красива – Не се страхувайте да плаче, да се къпят, да се поръси с вода, да се хванат под дъжда и да играят на снежни топки;отличен ефект на грим-нюд: техника естествени сенки, често татуаж почти незабележим и винаги изглежда много нежно.

Видео: най-Добрите практики за перманентен грим на клепачите

Как се прави перманентен грим

В кожата на лицето прониква тънка игла, която се въвежда в епидермиса, изготвен от пигмент (най-често „на очите-Н-устните“, Германия. Всичко е направено много бързо, защото лекарят трябва до края на сесията, до дестинации лечение на тумор, или просто не се вижда migracyjnej минава.

Основите на процедура на стерилизация и хигиена, това е още една причина, перманентен грим не се правят у дома. Игла се използва само нов, непременно да го проверите. С лице изтрит целия грим, избършете го обезжиривающим лосион или пяна без алкохол, а след това се покрива с дезинфекционен вещество.

Ако имате някакви алергични реакции или много нисък праг на болка – вие трябва да информирате вашия лекар преди да започнете сесия, тогава той ще бъде в състояние да ви даде эпидуральную анестезия. Сесията се провежда под местна упойка, но с предварителна уговорка, Можете да направите перманентен грим за очи под обща упойка (на цената на малко по-горе).

58e9857384afd4689c607fd1661ab6db - Перманентен грим на очите — колко migracyjny татуировки

Снимка на окото преди и след перманентен грим

Цвят избрали заедно с гримьор или козметик. Ние ви препоръчваме да не направи силно потъмняване, тогава ще бъде много труден път. По-добре за перманентен грим стрелките за очите, това е чудесен дневен и вечерен или на сватба. Цвят трябва да отговарят на оттенку на миглите, само блондинки се допуска кафяв, шоколадов или тъмно-медни.

Клепачите обезболили, а след това леко се издърпва, за да видите всички пропуски. Неразбрани започнете от вътрешния ъгъл на очите, постепенно движейки се към външната. Трябва да се каже, че кожата на клепачите е много чувствителна, и сесията няма да мине напълно безболезнен, може да се усети лек изтръпване или сърбеж.

След като лекарят внимателно гледа с очите на излишни капки боя и проверка на работа. Целият процес грим на очите и веждите отнема между 40 минути до час. По-нататък в зоната на обработка се прилага Пантенол за оздравяване.

Последици

Всяка намеса в организма не минава без следа. Трябва да знаете всичко за последствията и противопоказаниях. Веднага след татуажа, може да отиде у дома, кожата все още е под упойка, и силно зачервяване не, но след няколко часа може да се появи подуване и силен сърбеж. Проверете нашата маса, като бързо да се лекува кожата след перманентен грим на очите:

Ясно изразена облекчаване на дискомфорта

Сърбеж
Нанесете върху кожата охлаждащ средство за „Пантенол“, „Бепантен“, или всеки друг антибиотик, който е назначен след татуировки. Можете да опитате анестетичен крем ДЭП.

Зачервяване на очите и лигавиците
Кипнете чаена лъжица лайка и градински чай, прецедете през тензух и се събират на гъба, нанесете с памучен диск на очи и легнете да се отпуснете. След 10 минути, изтриване, трябва да бъде по-лесно. Важно: използвайте само преварена вода.

Възпалението се появи ечемик, възпаление на конюнктивата
Капе капки „Тобрекс“, помаже ъгли оксолиновой мехлем, да не се излиза навън, особено в студено време на годината.

Форум дерматолози съветва да не се използват сенки за очи до пълно оздравяване, и професионален перманентен грим „уреждане“ в продължение на две седмици (ако, при условие подходящи грижи).

15aa300f3fc7af0a552275fbe106cba1 - Перманентен грим на очите — колко migracyjny татуировки

Фото — ефекти и грим

Сега да разгледаме противопоказания:

Татуаж не е изпълнено по време на бременност;очни Заболявания;заболявания на кръвта (всички видове хепатит, лошата кръвосъсирването и т.н.); Това е опасно за пациентите със захарен диабет и възрастните хора;индивидуална непоносимост боя и Енергия.

Задължения на капитана при провеждане на татуажа

7f33664d98eec57c18434cc8c100ac43 - Перманентен грим на очите — колко migracyjny татуировки

Фото-възможности стрелецът

Малко хора знаят, но тази процедура има своите определени стандарти. Лекарят е длъжен да Можете да се запознаете с тях, защото това е пряка гаранция, че не само гарантиран успех, но ако за писалка и целия грим като цяло не са доволни – безплатна корекция. Ние ви предлагаме да се запознаете с основните от тях:

Лекарят носи пълна юридическа и финансова отговорност за състоянието на пациента по време на процедурата за подбор на индивидуална хипоалергенна формула на боята и аналгезия;профилактика на конфликтни ситуации;лекар позволява на пациента да видите всички сертификати и други документи, които свидетелстват за опита на майстор;един лекар трябва да се поправят грешките на грим, които не са включени в стандарт за качество (за всеки тип, тези правила са различни).

Важно! Преди процедурата е много добре да се претеглят всички плюсове и минуси, да прочетете коментари и да видите снимки, за премахване на перманентен грим на очите струва много по-скъпо и по-трудно, отколкото причина.