Homeмодне саветеПировиноградная пилинг на лицето

Пировиноградная пилинг на лицето

Редовното почистване на кожата от ороговевших клетки и други примеси-това е най-ефективният метод за удължаване на младостта и красотата на кожата. С такава цел най-често се използва пировиноградная пилинг, който може да се проведе в салона и у дома.

Stereonephthya и противопоказания за подготовката на пировиноградной billingpostalcode грижи

Показания и противопоказания

Пировиноградная или зелен пилинг (Mediderma пировиноградная пилинг Mediderma) е един от най-сигурните ексфолиант. Това е много по-безопасно, отколкото жълто retinoidy или гликолова пилинг, но в същото време, действа подобно на химическа TCA.

Показания пировиноградной киселина като пилинг е доста обширна. В списъка са включени и признаци на стареене на кожата и проблемните места по кожата (пъпки, обриви, акне).

При използване на зелена кожа:

    Когато хиперпигментация, дължаща се на хормонален дисбаланс. Например, този вид пилинг спомага за старчески лунички или провала на производството на меланин. Но ако той се използва, за да се отървем от едни и същи проблеми по време на бременността, това може само да влоши състоянието на епидермиса;Основната индикация за процедурата е себорейного дерматит, розацея и други кожни заболявания, възникнали поради външни фактори (с изключение на гъбични заболявания);проблемната кожа, акне в пубертета, нарушение на работата на мастните жлези, които също се считат за достатъчно причини, за да използвате тази киселина.

Pyruvic peeling of the face

Пилинг на лицето

Но да се направи прочистване на пилинг пировиноградной не винаги е възможно.

Противопоказания:

Бременност и кърмене;гъбични заболявания на кожата или рак;отслабва имунитета (настинки, хронични заболявания в остра форма, нарушение на обмяната на веществата);каквито и да е щети, нарушаване на целостта на кожата покрива (рани, ожулвания, отворени акне, рани);за слънчеви бани, хиперпигментация, свързано с нарушение на обмяната на веществата и не можете да направите пировиноградной почистване през пролетта или лятото, защото това може да доведе до различни усложнения, като се започне от отоци и завършва с пигментными петна.

Като се има предвид, че пировиноградная е химически пилинг, като салицилова или мляко, преди посещението на салона за красота, трябва да се проведе определени изследвания и да се консултирате с дерматолог. Това ще помогне за минимизиране на възможните странични реакции.

Pyruvic peeling of the face

Снимки преди и след пилинг

Предпилинговой обучение

Както и преди пилинг ретинолова, пировиноградной преди прочистване, трябва да проведе поредица от подготвителни процедури. Препоръчва да се започне няколко седмици преди планираното мероприятие. Ако сте собственик на нежна и тънка кожа, вие трябва да започнете с твърдите ексфолианти – това ще ви помогне да изтриете слой мъртви клетки с помощта на механични средства.

Пировиноградная връзка – това е вещество, което се получава чрез преработка на мляко и винена киселини. Благодарение на този начин на производство, нейните молекули са много малки по размер. Благодарение на това, те проникват в дълбоките слоеве на кожата, като действа директно на клетките на вътрешните слоеве на епидермиса. В тази връзка, важно е да подготви не само упорит външен слой, но и вътрешна.

Това ще бъде най-добрият за меко ексфолиране Джесснер. Това ще ви позволи да се нормализира работата на мастните жлези себореен дерматит и за премахване на възпалителни процеси, за здрави клетки. Освен това, тройна ексфолиант д-р Гесснер, е един от най-добрите възможности за лечение на епидермиса за агресивни химически процедури – то ускорява процесите на регенерация и предоставя най-добрите обмяната на веществата в клетките.

Pyruvic peeling of the face

Снимка Piruvic гел-пилинг

Освен това, отзиви козметика казват, че в предпилинговой период, специално внимание трябва да се обърне избелване на шипове слой на епидермиса до пировиноградной процедури. Това ще помогне да се осигури еднакво въздействие на киселини.

Процедурата по пилинг пировиноградной

Пилинг на лицето с пировиноградной киселина се провежда смес, която съчетава в себе си в определени пропорции, млечни и пировиноградной смес (съотношение може да бъде 10:40, 20:30, 25:25). Останалите 50% се пренасочват за добавяне на допълнителни компоненти – активни вещества, витамини и други киселини и т.н.

Техника може да се различават в зависимост от определени въпроси. Например, ако има симптоми на стареене или повишена пигментация, това съединение в равни пропорции активни киселини, при необходимост от профилактика или лечение на проблемна кожа или обрив, а след това се използва съотношение 40:10.

Етапи на сеанса пировиноградная пилинг:

Преди процедурата, се тестват за алергични реакции. Малко количество пировиноградной киселина се нанася върху незабележим участък от кожата. Ако използвате смес се появи негативна реакция (зачервяване, подуване и т.н.), процедурата ще бъде анулирана. Като алтернатива често се предлага лек привкус на пилинг;след като лицето и шията се почистват от грим, прах и кожни секрети. За тази цел активен тоник без алкохол. Ако имате нужда от сесия на дома с такива цели могат да се използват мицеллярную вода;сместа се нанася с леки движения върху проблемните зони. Като се има предвид активността на основните компоненти на разтвора се задържа на кожата по-дълго от 15 минути (максимално време се използва само за да се отървете от признаците на стареене);При избора на броя на минути са минали, пировиноградная съединение се отстранява от кожата с помощта на специален конвертор.Фото — набор от процедури за

Това е доста неприятна процедура, в хода на изпълнението му могат да възникнат парене, сърбеж и други неприятни усещания. Но те преминават бързо след отстраняване на маса. Тази реакция е нормална, тъй като молекули киселина проникват дълбоко в кожата, като допринася за пълната подмяна и активно възстановяване.

Няколко часа по-късно след сеанса лицето на червено, леко възпалени. За защита на пресен слой на кожата към повърхността на епидермиса се прилагат успокояващи вещества, които са анти-бактериални бариера.

За постигане на максимален ефект, курсът от процедури – от 3 до 5. Средната цена на една сесия химически пилинг БКП (Интерпол) – $ 40. Но ако си купувате комплект за пилинг на пировиноградной (например, Кристин или Мартинекс), то това може да стане много по-евтино.

 

Постпилинговый грижи

В първия ден Ще трябва да бъдете много внимателни – в това време кожата е изложена на различни микроорганизми, които могат да предизвикат усложнения. Ние не можем да позволим на лице за суха, тя трябва да се намажете с подхранващ или овлажняващ крем. На втория ден ще започне с активна фаза е ексфолиация на мъртвите клетки и засегнатите тъкани. В никакъв случай не е по-добре да дойде лъжичка грапавост на собствените им – те ще изчезнат по естествен път на четвъртия ден.

Възможни усложнения:

Подуване. Киселина е проникнала твърде дълбоко в тъканите и кожата е дълбоко. Препоръчва посещаване на козметик за консултация и евентуално препоръки за лечение;на епидермиса на петна и рани. Това говори за това, че в първите дни на заразен човек. Изисква спешна намеса на специалист;нормална реакция е зачервяване, субфебрильная температура и сърбеж в третираната област.