HomeприческиПлюсове и минуси на лентово косата

Плюсове и минуси на лентово косата

10c77e13027882b2ed248a04254b6817 - Плюсове и минуси на лентово косата

Не всички природа приноса първокласен коса на къдрици често не са достатъчно дебели и чупливи, което се отразява на външния вид. Лентово косата ви позволява да се реши този проблем без особени усилия, също така, тази технология може да се играе у дома.

Предимства и недостатъци

Студено Къдрене, метод, използван за попълване на собствената коса на ленти, които са залепени на допълнителни направления. Благодарение на това, че тежестта се разпределя равномерно по цялата дължина на лентата, възниква усещане за тежест в главата. В сравнение с капсула, процес се случва много по-бързо. Но такива плитки има своите недостатъци.

10c77e13027882b2ed248a04254b6817 - Плюсове и минуси на лентово косата

Лентово косата

Недостатъците на газа удължаване на косата:

Сложността грижи. Лентата, както обикновено, излизам от кожата на главата се дължи на неправилно устни и се измива. Много е важно да се консултират с учителя, преди процедурата;вероятността от загуба на нарощенных направления. Те са с високо съдържание пенирани обилно дори ако сте използвайте гребен с широки зъбци;не се правят някои прически. По-специално, тя е висока опашка, някои видове нетиране;неправилно грижи около Лента на лепилен слой се натрупват като естествени, така и синтетични направления. От тях се образуват възелчета, които след премахване или корекция изисква резитба. Така можете да загубите до 30% собствени къдрици.

a0f142730aae5318d0163b35fd4c20a6 - Плюсове и минуси на лентово косата

Предимства на газа удължаване на косата:

Бърза процедура;това може да се направи, за слаби и повредени направления. Сесия „студения“ метод, т.е. без отопление капсули и корени, докато италианецът не се използва за изтощена къдрици;наличието на. Цената на технологията е почти 50% по-ниска, отколкото капсули;продължителност на действие. Ако правилно да се грижат за себе си, ефектът продължава до една година.

Избирайки кое косата по-добре капсульное или лентово, трябва да се разгледат всички положителни и отрицателни страни. Капсули изглеждат естествено, те не са на косата и не вычесываются. Но в същото време, хидромасажна капсула техника по някакъв начин е вредно за естествена коса – перегревает корени, което допринася за загубата на коса и крехкост на своите направления. Така че, ако сте ограничени в бюджета или искате да направите удължаване на пробния период, тогава по-добре да спре лента натрупване на тънки косата.

Материали

За провеждане на лентово косата къдрава или права коса, трябва да се купуват специални части на косата, Цената варира от $ 3 до 10% газ. Много е важно дължината им, в противен случай мощност няма смисъл. Тя варира от 10 см до 20 или повече. Професионална магазини може да се намери много къси ленти, на по-малко от 10 см, те се използват, за да се придаде плътност на косата.

43b9d8232a767c2e64fcce87c3d7d8e9 - Плюсове и минуси на лентово косата

Снимки хоризонтално разделение

За увивни къдрици, съответно закупени вълнообразни кичури, колкото е възможно по-близо да повтори къдря. За директна – пряка. Най-често господари използвани славянски коса, защото те са най-меки и устойчиви на агресивни външни фактори.

5412e61d260508c3a67106d95e8b9797 - Плюсове и минуси на лентово косата

Снимки хоризонтално разделение

Освен това, трябва да се обърне внимание на лепило или лента, която е била използвана за полагане на облигации. За Стренг връзка често се използват алергични вещества. Те влияят не само на статут на „своите“ косата, но и на целия организъм като цяло.

Видео: Как да се изгради лентови вериги начин

Процедура

Помислете, как да се лентово удължаване на коса у дома tressame говори на косата (немската фирма Arcos) със снимки преди и след:

Комплектът включва 40 се свържете с косата лента, ширина на всяка от тях, 4 см, а на дебелина 8 мм. В същото време тази марка може да бъде така наречената капацитет микролептонными, където ленти с дебелина до 5 мм. Този метод се използва за кратки направления (в каре, боб френска прическа), естествена коса измиват, претърсена и внимателно се изсушава. Много важно е да използвате балсами и маски – те могат да повлияят на адгезионную способността лента;проклетите къдрици от тила, странично оттичане, фланец раздяла. Лентата е залепен за естествени кичури коса, изхождайки от корените около 5 милиметра. При склеивании трябва да щракнете върху лента с малко усилия, така че лентата добре са се присъединили към замъка;лепене направления се извършва от горния етаж. Трябва да следвате равномерно разпределени ленти, в противен случай прическата ви ще изглежда неестествено;първите няколко дни главата не може да се измие, но поради големия брой на изкуствени групи, това няма да бъде забележим.

4dac5e465e10965b0996977790b4ce92 - Плюсове и минуси на лентово косата

Снимка — рисуване направления

Такава красотата на вашите къдрици, изисква определени грижи. Първо, не може да измие главата си, направления на книги – само така, че водата да се стича на растежа на косата, т.е. под душ. На второ място, маски и балсами, които можете да направите през седмицата, но без корени. На трето място, сериозно увреждане на косата са сешоари за коса и маша, така че можете да извършвате всички тези процедури при ниска температура, или временно да се откажат от тях. Ако объркани конци или панделки са започнали да играят от естествена коса, ще се нуждаят от корекция. По време на него те са само лепило, малко по-висока към корените.

4f5e843202d35fe7443517cd5556b5da - Плюсове и минуси на лентово косата

Снимки Преди и след разширяване на

Ако горещи натрупване на капсули трябва да бъдат отстранени само чрез чесане на шиш в фризьорски салон, филмът може да се свали от себе си. Трябва да си купя разтворител една и съща фирма, което е на лента, и го постави на прикачения файл. След прилагането на гела, който държи къдря, се разтварят и ленти без проблем ще изчезне. Сесията ще отнеме около половин час, той ще може да изпълнява всяка от капитана.