Homeмодне саветеПразничен грим за кафяви, зелени, сиви и сини очи

Празничен грим за кафяви, зелени, сиви и сини очи

Festive makeup for brown, green, gray and blue eyes

Невероятни косата, изумителен инвентар, празнично настроение, и момичето е готов за публикуване. Но още един малък бар Night Make-up може да превърне всяка дама.

Пари и свободно време, не винаги има възможността да посетите салон или да причинят майстор-гримьор, както и за това, за да се превърне в най-очарователна и привлекателна дама на вечерта трябва да знаете тайни, как да направим празничен грим най-много. Практически съвети от водещи гримьори и стилисти само за вас.

Характеристики на празничния грим

Вечерен грим на ден (всеки ден) с различна яркост и интензивност на цвета. Въпреки, че това зависи от ситуацията, когато отидете на фирмено парти, вие все още трябва да бъдат внимателни с използването на очна линия и цвета на червилото. Разбира се, празничен грим трябва да бъде устойчива и да остане върху кожата в продължение на поне няколко часа беспрерывного забавление.

За това трябва да следват определени насоки:

Задължително използвайте овлажняващ крем преди да нанесете тонове и сенки, така че строежът на лицето ще стане по-единна, лесно можете да премахнете бръчките на челото, а цветовете са по-меки и по-богати. Преди да нанесете грима си направете хидратираща маска за лице или за изчистване на кожата търкане. Използвате водостойкую спирала. Бъдете внимателни с избора на руж. Качеството на първо място, желателно е да са в прахообразна основа. Когато използвате грим, блясък за устни и pearlescent нюанси: на първо място, за разлика от ярките червила, няма нужда да ги контролира на всеки 15 минути, а на второ място, светли цветове е по-изгодно изглеждат вечерна светлина.

Металните сенки за кафяви очи

Водещи гримьори предлагат да се използват в грима сенки с метален блясък. Най-новите модни тенденции, може да се подчертае очите на всички цветове и нюанси. Особено полезно ще изглеждат кафяви очи със златисти сенки, и с този цвят може да експериментирате от сърце – като за основа, нанесете сенките на зелен или кафяв цвят. Така изглежда ще си блясък и свежест. Не забравяйте използването на консилера, нашият верен приятел и помощник в борбата с кръгове под очите, тонът трябва да изберете малко по-лек, отколкото тонален крем.

Внимателно трябва да се подходи към техниката вечерта грим за блондинки, с крашеными и естествена коса, както и цвета на очите в „естествен“ не винаги кафяв.

Festive makeup for brown, green, gray and blue eyes

Известният опушен грим

Просто хит миналия сезон, който вече се превърна в класика – очите дымными очи. Секси мъгла в очите му няма да остави никого безразличен, в края на краищата с помощта на този грим увеличи очите прости. Тази популярност на този стил сенки за очи приложение са получили благодарение на своята универсалност – тя е подходяща за всички, независимо от цвят и форма на очите, особено този красив празничен грим за очите на дом, който лесно може да се направи и най-много. Техника мъгла:

Подгответе очите, нанесете хидратиращ крем, база, коректор под очите. Всички преработени светлоотразителни прах. Да започнат да се прилагат светли сенки, може да вземе всеки пастелни нюанси. Вземете черен молив и чист и по права линия от основата до зоната на горния клепач, също така правим и с долната. Съединените ръце. Нататък е най-важно: вземете тъмните сенки и четка, посветен на външния ъгъл на окото, а след това да нарисува с помощта на четка вече се прилага сянка. Отново молив. Да се направи подложка е по-интензивно. След като нанесете тъмни сенки отгоре, отново в сянката. На последния етап. Корегирани са малки дефекти, боядисване на мигли спирала за мигли, Ако природата не е възложена ги луксозен и дебел, ние препоръчваме да залепите на фалшиви мигли. Хората с чувствителна кожа да използват само спирала за чувствителни очи. Няма нищо по-лесно, отколкото изберете червило за Смоуки. Обърнете внимание на холографски глиттер или пастелни цветове. Така че цялото внимание на очите, и burning устни придават образ на женственост и сексуалност.

Festive makeup for brown, green, gray and blue eyes

Опушен грим

Зелени очи мадами

Зеленоглазым момичета трябва да се обърне внимание на топлите цветове: кафяво, зелено, златни. Особено полезно страхотно в нощта атмосфера на светлия цвят на кожата, зелено и златно гама очите и лек прозрачен блясък за устни. Разбира се, много ще зависи от тона на кожата, но ванилия или кафе цвят – печеливша.

Подобни съвети за грим в сиво-зелени очи, но с някои особености. В природата чисто зелен цвят не е много често срещана, но с оттенък на сивото доста често.

Festive makeup for brown, green, gray and blue eyes

Грим за зелени очи

Сини очи

Синеоки ангели, вие трябва да гледате на жълти и оранжеви цветове, както и мока и шафран. При правилно използване молив за очи празничен грим не ще изглежда предизвикателно, а очите бледи. Да се избегне, като се използва зелен и син цвят, в сянката на – очите стават невыразительно. При използване на сини цветя, комбинирайте ги със злато или мед, така че гледайте да се промени и това е от полза да се открояват рядък цвят очи.

Festive makeup for brown, green, gray and blue eyes

Грим за сини очи

Зависи от прически трябва да избера руж. Теракотената ще бъдат много полезни в висока прическа или косата. Скулите веднага ще станат ясни и изразителен. Ако косата ще се разтвори напълно, че те не развалят лицето, да се използва ярко червило и ярък руж.

Вечерен грим-това е изкуство, това не зависи само от техниката на нанасяне на грима, но и от избора на цветова палитра, тип кожа, стил, начин, прически и други важни детайли. Малки разлики в грима за сиво-сини очи, макар и не твърде критично. В края на грим, вземете портфейла си, сенки, гланц и коректор – Браво, сега сте неустоими!