HomeприческиПрически с гумени ленти за възрастни и деца

Прически с гумени ленти за възрастни и деца

8ac34cc8bebb0af54918c3175b5ad26f - Прически с гумени ленти за възрастни и деца

Дъвка – това е не само повод да се направи смешни конска опашка и на опашка за малки момичета. С помощта на тези прости аксесоари можете да създадете много елегантни и лесни прически за коса. Тяхната насоченост могат да бъдат различни: както за ежедневието, така и за специален повод. И за всичко това са в състояние обикновени малки силиконови гумички за триене.

За кого са подходящи прическите с гумени ленти?

Ежедневни стайлинг на коса и прически с гумени ленти, може да се направи за жени на различна възраст, дължината на косата трябва да бъде от врата и повече. След това има още много разновидности на интересни прически или укладок.

Ако това е уместно, може да използвате ярки цветни гумички за изпълнение прически. Но ако искате да ги скрие в косата си, венците са съчетани така, че да съответстват на цвета на вашата коса.

8ac34cc8bebb0af54918c3175b5ad26f - Прически с гумени ленти за възрастни и деца

В зависимост от формата на лицето, ширината на челото, ушите, трябва да изберат именно този тип прическа с гумени ленти, който е подходящ в конкретния случай.

Овална вид на лицето могат да направят никаква прическа: на плитки, опашки, свобода косата с различна година. Но ако челото е тесен, не си струва да правя разделиха и гладка прическа. Круглолицым дамите ще бъде трудно да се постигне хармония с прически, с допълнително покритие от двете страни. По-добре да прави това на темето на главата, тогава ще може визуално да се простират на лицето. Като лице, чиято форма е в близост до площада на, ви и не е необходимо да се направи допълнителен обем от двете страни. Зачесывать на косата назад, също не си струва. Лице с форма на диамант или триъгълник трябва да бъде обрамлено триизмерна стилизацией. Избягвайте гладки прически с пенирани обилно назад коса. Лице, което представлява правоъгълник, вие не трябва да правите обем на темето на главата, споделяне на косата и напълно отваряне на лицето.

Избора на правилна прическа, можете да разчитате на това, че начина ще е успешна и ще се слее с другите му елементи.

Възможности за красиви прически с гумени ленти за възрастни

Тези прически изглеждат по-впечатляващо и да ги направи по-лесно, ако косата е достатъчно дълги-от рамо.

Дълги плитки

Дори малко момиченце може да си плитка, обикновена плитка. Но това е твърде просто. Особено безинтересно, когато възрастната жена се вижда проста косичка. Направете на себе си за правене на обемна коса-това е по-атрактивен вариант на оформяне на косата.

e4efd4dbb3398244c0af1de0df41079f - Прически с гумени ленти за възрастни и децаСтъпка по стъпка изпълнението на насипни плитки внимателно срешете косата;заплетайте „колосок“ страна, в края на консолидиране го ластик; “ let “ кичура от плетене, като се придава обем.

Тази прическа не изисква използването на голямо количество каучук.

620c153a85995e25af99c6518952286c - Прически с гумени ленти за възрастни и децаОще един вариант на плетене на допълнителни насипни косичек на основа каучук

Постоянна определяне на резултата гарантира продължително носене прически и не изисква използването на лак за коса:

Превъртете горната и долната нишка с горната част на главата, обезпечаване на техните гумени ленти;разделете горната част на две, отдолу направете малък отвор (дупка) и преминават през него едно парче, разпечатайте го и се комбинира с втори локоном коса гумени ленти;понижаване на себе си постепенно надолу, освобождавайки хоризонтални участъци направления на гуми, използвайте обувки е винаги на върха през дъното;можете да завършите до главата и го определи ластик. Можете да продължите, като се раздели със свободната част на косата на отделни кичури и переместившись надолу към кончикам.8c9e66d61d05aa9fbf024b6ce79c4d42 - Прически с гумени ленти за възрастни и децаЗаплетите от опашката на задната част на главата гумени ленти

Друг прост вариант на тази прическа-началото си от основата на опашката. Завържете опашка на темето на главата, отделно страничните кичури, свържете ластик. Нататък схемата е същата, както и в предишната версия.

Правене на обемна коса, винаги може да бъде украсена с различни аксесоари, ако те са от значение: красиви фиби, фиби с кристали, цветя и т.н
.

за насипни коса

Пуснете косата, но в същото време ще подобри външния си вид, можете да използвате тази полагане. За прическите могат да се използват цветни гумички за триене, да му се даде малко игривост.

e8b4a5415a49615bdf2571c82c0b6863 - Прически с гумени ленти за възрастни и децаВодопад “ с гумени ленти

Прическа „водопад“ ще бъде подходящо изглеждат като на косата на малката принцеса, така и на жената. Тя се извършва по вид стълби: към предишната нишка се добавя нова и е фиксирана на ластик:

На раздяла изберете един кичур и завържете я за опашката; разделете тази част на половина, изберете нова направление и проденьте между двете части на предишната, завържете я на дъното;разделете полученият опашка на две половини, поставете в него нова направление.

Така че поднимайся на най-продажби. Можете да го повали невидим скоба и повторете от другата страна на главата.

c5d2b0279d43ae850e4fb047a0a02c0d - Прически с гумени ленти за възрастни и деца „Окото“ за насипни коса и опашката

Прическа „окото“ може да се допълни като свобода косата, така и за украса на опашката. За производството му ще ви трябва голям брой малки каучук:

Разделете броя на косата по челото, направете горе-долу; разделяне резултат горе-долу на половина, съединете един къдря един с други съседни, но запазва отстъпа на около 3 см, закрепете на гуми;може да се направи от 2-3 реда съединения, след това скрутите свободни къдрици клещи маша или се оставя така.

Гръцка прическа

Прическа се нуждае от само една голяма еластична лента (или бинте):

d17633e17153657d5ddd5dca11d4702f - Прически с гумени ленти за възрастни и деца

Прилагат върху косата превръзка или специална дъвка; започнете завъртане на предните кичури навътре последователно от двете страни; постепенно слез до назад, а когато остане последната направление, добре, увийте го около превръзки. След завършване на сигурно карфица за надеждност.

Рибя опашка

Всъщност техниката на плетене на практика не се различава от тази, която се използва при плетении насипни плитки. Само направления вземат по-малко. Това ще изисква по-еластични ленти. Не е задължително да се добавят обем такъв плюе, но ефектът е интересен и в двата случая.

9e412d6b2e788ca3f96da699c531cea5 - Прически с гумени ленти за възрастни и деца
Френска косичка

Френска плитка могат да бъдат поставени по такъв начин, че да се съчетават чист вид прически и да не се крие красотата на насипни косата:

  Изберете направление при виска и я закрепете на малка гумена лента, превъртете до близката втората нишка и вратовръзка също;прекарайте втората кичур, като се използва първо, както е показано на снимката, вратовръзка на ластик;изберете следващото направление и я пропуснали през предишната и т.н., за да Кос е малко кособок, докато не бъде включен последната направление;придайте Кос обем, отслабване на кичура.

Къдрици, които не са били използвани в плюе, може да завить. Тогава можете да получите пълноценен вечерна прическа.

Оригинален опашка

За да получите уникален вариант на опашката, трябва да го украсяват с гумени ленти:

Завържете опашката мека гумена лента; направете кладенче от основата на опашката, завържете го на ластик и правете така, докато върховете няма да бъдат постигнати;добавяне на количество към сайта на косата между гумени ленти, постепенно получаване на направления.

d7240f7a91d7bbb9b68e9a726c0611bb - Прически с гумени ленти за възрастни и деца

Косата ми са готови. Тази стилна прическа ще ви спаси в случай на немити коса и просто за ежедневна употреба.

Полагане на колан

Лесна прическа от косичек може да претендира за това, за да бъде ежедневни събития или официални вариант:

7f1d661742e97e96ab3b03d8dd74e3fa - Прически с гумени ленти за възрастни и деца

Съберете косата си с върха на главата, скрутите изключителна кичур отляво в плитка, го закрепете в дясно невидимата нишка. Направете същото и с другата страна;повторете същото, като на кичури под предишните. съберете косата в опашка.

Вечерна прическа

Оформете косата си на кок-печеливш вариант за всеки празник или вечерта. Подходящ за рокли за всеки стил:

3c0ae916cfebb73398c3cb27c1fbf8ae - Прически с гумени ленти за възрастни и деца

Съберете косата в надежден опашка в задната част на главата, направете дупка в превързана коса, проденьте нишка през косата; опашката увийте „охлюв“ в спретнат кок, подрежьте го в задната част на главата щифтове.

След приключване на работата на кок може да бъде украсена с карфица.

2 опашка отгоре с обичайните опашки

Такава прическа ще бъде не само удобно допълнение към образ и подобие, но и ще направи лицето отворен.

b07af9a472ce6ba68552a9f7be5c363a - Прически с гумени ленти за възрастни и деца

  Срешете косата си, направете серво раздяла; започнете тъкане на ляво: заплетите на косата си, а също и“колосок“; отидете назад, като се използва дъвка за определяне на шиш; повторете стъпки от другата страна.

Ще Получите 2 опашчица след косичек.

Лък прическа

Лък, състоящ се само от косата, може да се направи, дори и ако имате една дъвка.

c7fcd05e18d70ef4d91f3d5e48c35dbf - Прически с гумени ленти за възрастни и деца

Завържете опашката на горе, на последния ъгъл дъвка на косата, не пропускайте до край (както е показано на снимката), за да се образува контур;разделете линия на половина;останалите на опашката направете в средата бантиком, обвернув му на местно ниво цепка, заключете карфица.

Универсален лъч

Той се нарича универсална, тъй като той е подходящ както за празненства, така и за ежедневието.

4cf0b388fbc063fa0d541a98b41a9311 - Прически с гумени ленти за възрастни и деца

  Съберете косата в опашка, сложете кравайче; вземете кичур от опашката и увийте я около поничка, пренасяне на останалата част на опашката около основата на опашката и го закрепете карфица.

поничка с наклонена

Красива рамка с дупка и косичка:

d6121024e0dc9adb3e014768172c0876 - Прически с гумени ленти за възрастни и децаСтъпка 1

А след това стъпки 2-5 във фото галерията по-долу:

1def1487cb8df951a17a68c4a714af0a - Прически с гумени ленти за възрастни и децаe254ba3e98026d2ccd7d30631a950704 - Прически с гумени ленти за възрастни и деца1ad1590ccd3d9ca5a7d38bb6e788eaff - Прически с гумени ленти за възрастни и деца
Завържете удобен опашката; облечете се на кравайче, да изправите косата и сложете отгоре на венеца;разделете останалата част от косата на половина и заплетите ги опашка, завържете ги на върховете на пръстите; пренасяне на опашка около получения лъч – една наляво, друга надясно, скриване на върховете под ширити и приколите ги фиби. при желание се украсяват.

двустранен прическа

Прическа е оптимална за носене всеки ден, и това няма да отнеме много време, за да направите това.

989ff6f3b45bb398742727447263a9c8 - Прически с гумени ленти за възрастни и деца

Съберете горната част на косата от горе, вратовръзка на ластик, премахване на опашката, както е показано на снимката;вземете наляво и надясно кичура и ги завържете заедно с доклада на опашка, завийте;направи го още няколко пъти в края на вратовръзка на ластик.

Spit „Сърца“

Доста необичайно ширити, точно не ще остави всички без дъх:

6c50d2d3dd08f695bdb489514bcffd0a - Прически с гумени ленти за възрастни и деца

Изберете един кичур от двете страни, завържете ги на ластик отгоре;4-5 см от дъвка, косата отново вратовръзка на ластик, чрез премахване на средата;цялата част навън през венеца, който съединявал две направления, но не достигане на края, придайте обем на косата. Ще имаш на сърцето. отново изберете кичура от двете страни и повторете стъпки. Продължавайте движение назад.

Лято

Прическа, която показва красотата на косата и разкрива лицето.

96645bb44d748b08d771fde3f12cffdb - Прически с гумени ленти за възрастни и деца

Изберете странични кичура отпред, на върха на главата съберете ги в конска опашка;маркирайте още една следа, започнете с първата, както е показано на снимката; съединете два върха на ластик.

Вие не трябва да използвате лак за коса тук, но ако косата е палав или наскоро измити, можете да се опръсква в самото „сърце“.

Възможности за оригиналните прически с гумени ленти за момичета

Какво може да бъде по-приятно, отколкото поставени детски косата в интересна прическа! И ако направите това с красиви гумени ленти, резултатът ще зарадва и възрастни, и деца.

Косичка 5 минути

Проста косичка, която почиства косата от лицето си и все още създава чист вид, е направено само за пет минути:

84a597c2d8e186272db85ccc4fb09b90 - Прически с гумени ленти за възрастни и деца

 • Съберете косата на темето в конска опашка, заплетите си по тази схема:

74f4d9d60a9c809e1b14992120d85baa - Прически с гумени ленти за възрастни и деца
Закрепете полученият резултат ластик.

Венец с необичайна гумени ленти

Направи венец от гумени ленти за коса малка модата-най-добрият вариант за разходки или обучение, а също и за специални случаи. Дъвка, може да се вземе като един цвят, толкова и различни.

e0b2a90c5bcc6f8d080270bfc5c5d36f - Прически с гумени ленти за възрастни и деца

  След добра вържете косата, разделете ги на 8 части с пробором: отдолу-нагоре, другата-от дясно на ляво, третият и четвъртият по диагонал;в центъра на всяка част съберете косата в опашка и завържете тънка гумена лента;започнете да оформи венец от виска по посока на часовниковата стрелка: опашка за коса нека всеки эластичен, а след като първата част ще бъде поставен под венеца, започнете да прескочите на следващата и т.н., можете да използвате допълнителна дъвка за по-добра фиксация.

Фонтан с разноцветни гумени ленти

Прическа може не просто да се превърне в любим за ежедневието, но и лесно се използва и за специални поводи:

cf7a7624d519b831a4e81909a93a8c7f - Прически с гумени ленти за възрастни и деца

Отгоре съберете косата в опашка;да изправите косата си на опашката така, че те са равномерно висеше от двете страни;вземете кичур коса и завържете ги на ластик, на около 4-5 см от основата;всеки кичур коса разделете на половина и да се свържете с ластик съседните части направления;отново разделете на кичури и ги свържете със съседните;косата сезон вътре и убийте невидим, украсете с фиби.

Тъкане на косичек

Направи косата си от косичек сега не само модерни, но и просто.

95f94c9d80ccaef35bfa2bea007464cd - Прически с гумени ленти за възрастни и деца

  Съберете косата в опашка; разделете косата на опашката на три части, всяка част сплетите прости коси, фиксирайте всяка малка гумена лента;сплетите възнаграждения, получени от Кос, завържете една в края на ластик, а по-малките внимателно премахнете.

Забавни палми

Стайлинг ще е от значение толкова момичета, които не разполагат с дълга коса и на подходяща възраст за носене на такива „ладошек“.

4fb68cc3234ded1027052745b04fde0b - Прически с гумени ленти за възрастни и деца

Палми можете да правите различни и в никакъв количества: цялата част на главата, в редица, симетрично разположени, в кръг и така нататък. Използвайте една дъвка в ръката, или няколко, плътно, поставяйки между тях.

За да се пази, просто трябва да изберете на парче коса и вратовръзка на ластик.

Оригинален стайлинг с еластични ленти и лъкове

Интересен стайлинг не отнема много време, а инструментите, които трябва да минимум.

cc9677a2e268ddd90e17b1ff45d1c5fa - Прически с гумени ленти за възрастни и деца

След добра вържете косата, разделете ги от върха на главата до 3 зони: около челото и една от износител:
Завържете косата отпред на ластик, разделете ги на няколко направления; завържете една от страничните части на опашката, залавянето на част от предния на опашката;поставете втора страничната част на опашката, улавяне на останалата част на опашката отпред.

Полагане можете да украсите лъкове.

Ефектно паяжини

Популярна прическа сред младите модата, които ценят удобството и красив външен вид на косата си.

b24d7925cbb64982f4de6c2a2e65e736 - Прически с гумени ленти за възрастни и деца

  За обиколката на главата изберете лента на косата, останалите съберете косата в опашка на темето;започнете да тъкат колосок, като на кичури, заедно с капитана, след това маркирайте парцел в кръг, като постепенно вплетая цялата коса. Ако имате дълъг бретон, то също трябва да тъкат; дълъг престой на върха, плетене, продължавайте да заплетать в обикновена плитка, а след това внимателно скриване си вътре в косъма и убийте я на гърба си невидим.

Опашки плюс опашка

Чудесен избор на прическа за изпращане На детето в детска градина. Въпреки, че той не е подходящ за празнични поводи, но горе-долу с гъвкави проводници не напускат редиците на модерен стайлинг.

1a3649b292ea9f632c2fc201c81f81ed - Прически с гумени ленти за възрастни и деца

  Разделете косата на пряка част; завържете всяка част на опашка на ниво над ушите или по-висока; заплетите ги прости на шиш.

Украсете с панделки или лъкове в основата на опашката и краищата.

Луксозна тесьма с завязками

Ефектно изглежда на буйните и дълги косите си. Ако пищност не е достатъчно, можете да се подготвите косата си с помощта на рифленого гладене за ваше удобство.

dcefbe5e20cc5e7c1c1f15493597f7f3 - Прически с гумени ленти за възрастни и деца

Завържете косата си на опашка на темето;отделно от двете страни две направления, завържете ги в предната част на останалата част от косата и ластик;разделете неизползваната част от косата на половина, вратовръзка ги гумена лента за предварително комбинация част;продължавайте да заплетать до върха на косата си, вратовръзка на ластик; придайте плюе обем, попоска вплетенных направления.

Празничен стил

Такова подреждане ще особен фурор сред други малки принцеси, и всяка майка ще може да го направи.

b7636bd46f74af958db407d69d69c73d - Прически с гумени ленти за възрастни и деца

  Съберете косата си на висока конска опашка; заплетите плитка, така че един малък кичур высвободилась във всяка част;пренасяне на косичку около основата на опашката, закрепете на карфица;скрутите висящи кичури клещи маша, декорирайте по желание.

някои от препоръките на стилисти

Прически с гумени ленти трябва да се използва с повишено внимание за хора сериозни професии, които да не противоречат на общото начин. Ако е възможно, трябва да се избират дъвка, съответстващи на цвета на косата.

Стилисти препоръчват да комбинирате строги костюми с излишно е деликатни прически, тъй като те ще „изпадне“ от общия стил. Ненужната декорация на прически в този случай би било неуместно.