HomeприческиПрически шиш за средни коса-ТОП-10 на най-добрите варианти със снимки

Прически шиш за средни коса-ТОП-10 на най-добрите варианти със снимки

737c1181d9e1cbd7c9f597860ef6d873 - Прически шиш за средни коса-ТОП-10 на най-добрите варианти със снимки

Какво може да бъде по-красиво, отколкото на“руса коса до кръста“? Поне те така са свикнали да мислим. Вековете, но популярността му не е загубен. Само че вместо обичайните плетене в три направления до бедрата могат да се видят цели произведения на изкуството. Можете да създадете эффектную прическа дори не се налага дълга коса. Плитка эффектную косичку на средна коса-няма проблем. За това има интересни идеи, които ще са по душата на жени и момичета на различна възраст.

Варианти на осветление

Можете да постигнете най-ефективна прически, без да има никаква предварителна подготовка в плетении.

Общата препоръка пред плетением-измийте главата. Одобрение за това, че ширити ще бъде по-лесно и по-дълго да се задържи на немити коси, са лъжливи. Най-добрият резултат се постига, ако добре измийте косата си и просто ги подсушете без използване на средства за стайлинг. Ако косата започва расщепляться, трябва да се подготвят за това, че от косичек, ще бъдат видими неравномерно косми (по-кратък и други). Така че след края на плетене на косата, напръскайте с лак, стиснал стърчащи косми.

Френска косичка

Има много видове плетене, но именно френски плитки са много популярни сред майстори и начинаещи. Тъй като има около дузина от техния вид, техника на плетене е различно.

Вариант 1 „Колосок“

В народа на тази прическа се нарича „Колос“. Това е една от наличните опции за плетене косичек за средни коса. Също така можете да плитка за дълги и къси коси. Той изглежда необичайно на отросших косата след боядисване.

737c1181d9e1cbd7c9f597860ef6d873 - Прически шиш за средни коса-ТОП-10 на най-добрите варианти със снимки

Стъпка по стъпка процеса на плетене на френски плитки, както следва:

След внимателно вържете маркирайте част от косата на темето на главата. Ако имате бретон, ще трябва да се разделят с нея или я инсталирате в косата. Разделете го на три кичура. Почни да тъкат. Направление, което се намира в ляво, пуснато в средата, като същевременно я почистват, вместо на ляво. Поставете десния кичур на средна, а последната махнете вместо дясната. Добавете един кичур средна плътност в ляво, сотките. Добавете същото вдясно, сотките.f22a8e913c1c4e09eecd3b32d6434cae - Прически шиш за средни коса-ТОП-10 на най-добрите варианти със снимкиДобавяйки по една нишка за път в страни, слез надолу. След завършване на ширити, продължавайте да простото тъкане на гайтани. Оставете един малък върха и вратовръзка на ластик.

760f0e7a40440fe30b1ca3e60532ea53 - Прически шиш за средни коса-ТОП-10 на най-добрите варианти със снимки
Вариант 2 „рибя опашка“

Тази плитка се нарича още „риба опашка“.

Процеса на плетене на плитки на практика не се различава от предишната версия, само на етапа на тъкане на малки кичури, взети от двете страни. Нишки са вплетени много здраво.

eab1cd1a1079e85aeff3478900ec8e6c - Прически шиш за средни коса-ТОП-10 на най-добрите варианти със снимки

Вариант 3 „spit наопаки“

Тези дълги плитки, предназначени за средна или дълга коса. Те са много модни, те могат да се плъзне като по средата на главата, така и отстрани, по диагонал.

Маркирайте част от косата на темето на главата. Колкото повече те ще бъдат разпределени (горна част от ухо до ухо), по-дебелите ще шиш. Разделете на три равни кичура. Кичур отдясно поставен под средната, лявата – нагоре. След това поставете дясната ръка върху лявата. Всеки кичур трябва да бъде добре затянута в плитка. Отпуснете лявата ръка така, че всички части прически са в дясната. Изберете левия кичур, направете я по средата и въведете левия кичур в косата си. Това ще освободи дясната си ръка. Изберете правото направление, поставете я под средната и въведете десния кичур в косата си. В края на краищата, каква ръка се пусна от друга страна и разчитам на брави.269da1ed4741ba8357021cd55c3fcab1 - Прически шиш за средни коса-ТОП-10 на най-добрите варианти със снимкидобавете назад, отдаване под наем всички части на косата в плитка. След това можете да връзвам косата си на конска опашка или плитка им до върховете. Вратовръзка на ластик.

6c039ef30a09eabecfe81e7cb641f9d6 - Прически шиш за средни коса-ТОП-10 на най-добрите варианти със снимки

„Рибя опашка“ от опашката

Изглежда добре на момичета и жени с бретон.

Съберете свобода косата в конска опашка. Опашката може да се направи или на върха, или на задната част на главата. разделете опашката на три части: средната част трябва да бъде най-голям. Две странични кичура малки. Плетите класическа плитка от основата на опашката.5354321a96602d9aa263831c45cce5f1 - Прически шиш за средни коса-ТОП-10 на най-добрите варианти със снимкидобре тегли всеки кичур, се уверете, че средната част е винаги по-голям от останалите. Иначе „рибя опашка „, не проработи. След края на плетене вратовръзка дъвка.
b73ba197466fff00eb12fd1ff4f94449 - Прически шиш за средни коса-ТОП-10 на най-добрите варианти със снимки

За тази прическа може да се използва перука, а ако трябва да смениш имиджа – канекалон. Като къдрава коса, всеки къдря ще отделно щетиниться. Преди плетением „на рибна опашка, се препоръчва предварително сплескан всеки къдря желязо.

Няколко уши

Един от най-прости, но ефектни и модерни прически – два колоска. За да направите красиви колоски, може да има косата, всякакви дължини.

5e8daba53d91fc55d4d16da84bf1c68e - Прически шиш за средни коса-ТОП-10 на най-добрите варианти със снимки

След вържете направете раздяла от челото до тила в средата на главата. Раздяла може да бъде изпълнен като плосък, така и зигзагообразным. Съберете косата на ластик, от една страна (за да не пречат). Със свободната ръка започнете да тъкат френска плитка по метод 1 или 3. точността прически зависи от размера на направления, които се преплитат помежду си. Завършване на ширити, от една страна, започнете ширити с втората.

За особена оригиналност оплетите ги на панделка и много Уши. Тъй като афро-косичка все още е популярен, може да продължи да плете с тях на голямо количество Уши. След това трябва да започнете да тъкат, с помощта на метод 3, за да се получи реалистичен резултат. Преплитането на нишките ще разнообразят расти както по цвят, така и по дължина. Но трябва да се има предвид, че всеки косъм трябва да бъде внимателно клюки, иначе на външен вид прически ще неопрятным.

fbc422c166fc26ca7905e6a4d9bff4b4 - Прически шиш за средни коса-ТОП-10 на най-добрите варианти със снимки

по-сложни опции

Имат малко повече време, отколкото в създаване на прости косичек, може да се направи по-сложна и уникална прическа.

Ажурни плитки

Женски прически са създадени за различни случаи от живота. Но има и такива, които ще универсално решение за всички ситуации.

Проста френска ажурная тесьма

С овладяването на трети начин на плетене на френски плитки,можете да разнообразите му. Можеш да ги плетени себе си.

d459abaa811ae26e069441859a0ca763 - Прически шиш за средни коса-ТОП-10 на най-добрите варианти със снимки

Billet-плитка „обратното“. Сплетите го така, за да направления не са тугими, според техниката на плетене на метод № 3.След плетене закрепете края на шиш неэластичной лента. Да му плюе допълнителен обем и текстура, започнете с издърпване на една нишка от средата на шиш, движейки се към краищата. Издърпайте направления бавно и равномерно, за да се получи чист вид.

15eb991d80dd0bd03ed096ea4e291667 - Прически шиш за средни коса-ТОП-10 на най-добрите варианти със снимки

Не започвайте да се дръпне от началото или от края, вие няма да можете да постигнете равномерно обема.

По същия начин направете две плитки, предварително разделяне на косата на две части.

Тесьма с гумени ленти

Оригиналната прическа, в основата на която лежи на дъвка, е подходящ за различни типове коса. Ако имате гъста коса или тънки косми, Тази прическа все още ще изглежда страхотно. Подходящ е за момичета и млади момичета. При желание можете да използвате лък или красив скоба за коса, за разкрасяване на косата.

Първо, трябва да се подготвят от 5 до 10 малки гумени ленти (в зависимост от дължината на косата). Тези плитки тагове заедно на средни и дълги косите си. За коса, където има завивка, тази прическа ще изглежда така, като очакваното. Къдрици трябва да се оправям желязо, и едва след това да пристъпи към работа.

01da02e7df2336be2a788ad2f06bdd31 - Прически шиш за средни коса-ТОП-10 на най-добрите варианти със снимки

От виска към слепоочие изберете направление, я закрепете на ластик. По-долу изберете кичур със същия размер, само на нивото на короната. Поставяне на ластик. Горната част е разделена на две части. На дъното поставете дъвка и направете дупка в средата. Пропуснете две направления на косата отгоре и да ги навън. Няколко кичура една гумена лента. Долен опашката също е разделена на две направления, продетые в получения отвор от Съединените резба. Продължавайте да тъкат до върховете. Поставяне на ластик. Издърпайте направления за създаване на текстура.

Гръцка плитка

По своята същност гърците-темноволосый народ, така гръцка плитка изглежда хармонично, ако плитка я кестенява или тъмно-кестенява коса. Не ви трябва никаква специална стайлинг на косата. Опашка в гръцки стил може да заплетать като на средна коса, така и на по-дълги. Къса коса ще доведе до много неудобства при плетении и не даде очаквания ефект.

Схеми за плетене на гръцките Кос са различни, е да се осигури най-популярните от тях.

Вариант 1

Използва принципа на плетене прост „опашка“.

От виска към слепоочие се прави раздяла, която подчертава предната част на косата на челото. Останалата част от косата скрепляют фиби или гумена лента, за да не пречат. Започнете да плете плитка с дясното виска: маркирайте три направления, сплетите обикновена плитка с подбрани swirls. Моля, изпратете тъкане на противоположния слепоочие, след това я закрепете с гумена лента. Срешете останалите косата, разделете ги на две части и заплетите в две прости на шиш. Поставяне на гумени ленти, след края на плетене. Лежеше на опашка в задната част на главата в гредата, като краищата на вътре. Поставяне на щифтове.

aacadf67d680adf38d3ce4ca2f56bfc7 - Прически шиш за средни коса-ТОП-10 на най-добрите варианти със снимки

Вариант 2

Вариация на френски плитки, където обемът е създадена с помощта на ликвидация с помощта на маша или ролки къдрици.

d0fc69a23d3b086e302629624b462445 - Прически шиш за средни коса-ТОП-10 на най-добрите варианти със снимки

Плитка изглежда ефектно, ако дължината на косата е под плешки. При необходимост може да се използва перука, който ще допълни обем и дължина.

Срешете косата си и пин перука (ако е необходимо). Накрутите къдрици клещи маша, като се използва пяна за стилизиране. Изберете направление в горната част на главата, за да се създаде основа за шиш. Започнете да тъкат френска плитка „наопаки“. Косата не е напълно вплетени в косата си, но се отделят къдрици навън. За това, че прическата е държал, дъвка се използват за определяне на всеки етап.

61a68222e99488e2983b854a711664b3 - Прически шиш за средни коса-ТОП-10 на най-добрите варианти със снимки

Плитка колани

Като нишки в процеса на плетене, можете да постигнете интересни резултати.

e88566f4b0e99a4ca08c7ef18b6278d1 - Прически шиш за средни коса-ТОП-10 на най-добрите варианти със снимки

Начало на заплитане не се различава от френски плитки наопаки.

Изберете част на косата от виска до виска. Разделете на три кичура. Започвайте да плете с подбора на направления, които ги управляват под една опашка. Основна характеристика на това преплитане се състои в това, да я огъвате и направления в прости греди, а след това тъкат ги в плитка. В резултат на това ние получаваме френска плитка от колани. Можете да го оставите и в този вид, или да се пусне нишка. Вие ще получите правене на обемна и фактурную на плитка.

От колани правят различни плитки, например, правят прическа на принципа „рибя опашка“.

f86fa2aeb71929d7845d7f78c5f7b597 - Прически шиш за средни коса-ТОП-10 на най-добрите варианти със снимки

Разновидности на прически, които използват ширити, достатъчно, за да ги използвате за различни поводи. Шиш за средни косата може да заплетать себе си, просто изберете налични видове и се насладете на разнообразни прически.