Homeмодне саветеРокли за шаферките

Рокли за шаферките

Dresses for bridesmaids

Ах, тази сватба! Организиране на тържества, изборът на рокля за булката и младоженеца. И още приятели! Сватбена мода-това е много деликатно нещо. Ние ви предлагаме да изберете рокли за шаферките в съответствие с най-новите тенденции. Материи, стилове и цветове – всичко е в нашата статия.

Защо рокли за дружек? Момичета чакат деня на сватбата още от детството си, и приятели, къде и как празнуват този ден, и екипировки свидетели, също са включени в тези планове. Ако трябва да се организира празник в определено настроение, тогава задължително трябва да се вземат специални рокли за шаферките.

Противно на стереотипам, екипировки, момчета купуват сами. Важното е, че се допускат различни модели, но трябва и същи цвят. Наближава тенденции на сезона (и те задават колекция Папилио и Вяра Уонг), трябва да се каже за цветовата схема. Яркост – не винаги е нашият кон, особено, ако това рокли за пълни. По-добре е да прояви солидарност, и всички да носят облекло хладни или неутрални цветове: лилаво, синьо, зелено, лилаво, кафяво или бежово.

Dresses for bridesmaids

Снимка 1 бежови рокли за шаферките

Dresses for bridesmaids

Снимка 2 бордо рокли за шаферките

Шик къси рокли най-често са жълти или розови, а не зад тях и корал. Ако искате най-красивата булка пуснато на оригинални костюми – купи плат с ярки и необичайни принтом – птици, мустаци, котки, и да наеме швею. Това ще бъде голяма изненада за приятелите си.

Dresses for bridesmaids

Анимация на снимки от сватбени рокли за шаферките

Плат

Трябва да се изгради не само по характеристиките на формулярите, но и от времето на годината, в която се играе на сватбата. Например, през лятото ще бъдат най-добрите тоалети от шифон или гипюра. Тези материали много лесно да се създаде облекло в изключителен стил.

Dresses for bridesmaids

Снимки комплекти, рокли за шаферките

Ако става въпрос за студения сезон, обърнете внимание на кадифе, памук (от него и излизат много елегантни рокли) или синтетични материали. Говоря за конкретен стил, искам да отбележа, че роклята в гръцки стил, това изглежда добре на естествена коприна, живописните реки и създава необходимия ефект възраст. Рокли transformers за бременни или кърмещи майки трябва да избирам от меки и еластични материи, полиестер или синтетичен деним.

Dresses for bridesmaids

Снимка-нежни рокли за шаферките

Стилове облекло

Тези рокли са просто незаменими, ако сватбата е през зимата. Никой не иска да се замразява в къса пола, а ето дълги и луксозни костюми ще придадат специален повод шик и блясък. Освен това, можете да използвате рокли за бала. Разбира се, това не изглежда евтин за шаферките, особено ако използвате скъпи платове като кадифе или коприна, но сватбата се случват всеки ден.

Dresses for bridesmaids

Снимка стилни рокли за шаферките

Много популярни в последно време са станали елегантни рокли в ретро стил на 2013-2014 за шаферките, те са идеални за всеки тип фигура и също така е сравнително евтин. Ние ви препоръчваме да се придържат към стил на пин-ъп, това е не само стилни и елегантни рокли за шаферки, но не е достатъчно скъпи варианти в слушай, още повече, че можете да си купите сватбени и вечерни рокли за булки позволява на всеки един онлайн магазин.

Ако не ви отговарят американските мотиви на сватбата, можете да опитате на абсурдни рокли в европейски стил от началото на 20-ти век. Много сватбени салони са къси рокли, приталенные и изпълнена в стила на работа. Ако такива не се продават във вашия град, мога да препоръчам няколко варианта:

    За да поръчате в интернет ателието за ушиване на облекло;да вземете рокля под наем;шевове самата-това не е толкова трудно, освен това, няма нищо по-лесно, отколкото да се създаде със собствените си ръце рокли-калъф котел.

Известният сватбена рокля Малдини, има клонове в почти всеки по-голям град на Русия, Казахстан и Украйна: Москва, Санкт Петербург, Волгоград, Астана, Хабаровске, Алмате, Киев, Уфа, Твер и Владивосток. Дори в Молдова има малко студио-офиси.

Dresses for bridesmaids

Снимка на момичета в сладък рокли

Съвети за бъдещи съпруги

Бъдете сигурни, за да изберете аксесоари и прически в определен стил, тези елементи ще помогне да се направят оригиналността на всяко облекло. Избор на рокли за шаферките, не забравяйте да погледнете в модерния сватбена рокля, например, един и същ Maldina, където са представени с качествени снимки на моделите и могат да се вземат за всяко облекло и обувки под него. Освен това, често интересни идеи се срещат в най-известните списания като хората или Космо.

Dresses for bridesmaids

Снимка оригинални рокли за момичета

Няколко съвета:

    Цена рокли за шаферките трябва да варират в рамките на допустимите граници, защото тя все още ще носи, защо трябва да платят две заплати? цвят на мача заедно;ако го поръчате и в интернет-магазина, е по-добре, когато стоките се заплащат след монтаж посещение на тематичен форум за вдъхновение и обсъждане на идеи за бъдещето на тържества;много е важно да изберете правилния размер, за да се стои в нея трябва да е не по-малко от час, и шевове, остана в страна, може страхотно да развалят празника;не купувайте рокля, преди празника, момичета са склонни да наддават на тегло и загуба на тегло.